Şimdi Ara

6s Siri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a herkese hayırlı akşamlar yeni 6s alarak aranıza katıldım Siri ayarlarını yaptım ancak kafama takılan bi konu var
    Resimde görüldüğü gibi Siri ye seslendiğimde çok geç cevap veriyor ve altta Google hoparlör yerine işaretlediğim alan çıkıyor bu normal mi yoksa başka ayar yapmam gerekli mi?
    Bir diğer sorum da Siri ile normal SMS yolluyorum ancak mesaj gönderilmiyor hatası veriyor neden olabilir?
    6s Siri sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bende de basladi 12 guncellemesi ile siri sesimi zor duyuyor duysa da yanlis anliyor bende cozmeye ugrasiyorum.

Alttaki isaretin cikmasi normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki normal mesaj gönderebiliyor Musun Siri ile bende hata veriyor

• Hic denemedim deneyeyim.

Edit: İmessage olarak yollayınca göndermiyor ama normal mesaj olarak yollarsan gönderiyor sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 12 Aralık 2018; 23:31:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normal yazılı olarak mesaj gidiyor ama hey Siri deyip mesaj yollamaya çalışınca gitmiyor

• ios 12 güncellemesinde 6s cihazımda "her siri" komutu çalışmaz oldu sesi mi tanımlayamıyorum donanım olarak arıza yok garantisi de bitti cihazın her yolu denedim ama çözüm bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.