Şimdi Ara

6S Touch ID Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta once cıhazı aldım. Şu anda parmak izi okuyucusunda anlayamadığım bir tutukluk var . Bazen ekran kilitli iken tuşa basıp çektiğimde ekran açılıyor ve yeniden deneyin uyarısi da vermiyor sadece kilitli ekran geliyor bi kere daha okuttuğumda açılıyor. Bazende kilitlide olsa hemen basıp çektiğimde açıyor. Acaba bu bir hata olabilir mi yoksa yaşayan arkadaşlar var mı ?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ip6s'in özelliklerinden biri de bu zaten. touch id diğer serilere göre daha hızlı. ekran kapalıyken düğmeye basınca hemen parmak izinizi algılayarak açıyor telefonu bazen algılayamadığı için kilitli ekranda kalır. normal yani hocam bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraksevdim

hocam ip6s'in özelliklerinden biri de bu zaten. touch id diğer serilere göre daha hızlı. ekran kapalıyken düğmeye basınca hemen parmak izinizi algılayarak açıyor telefonu bazen algılayamadığı için kilitli ekranda kalır. normal yani hocam bi problem yok

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraksevdim

hocam ip6s'in özelliklerinden biri de bu zaten. touch id diğer serilere göre daha hızlı. ekran kapalıyken düğmeye basınca hemen parmak izinizi algılayarak açıyor telefonu bazen algılayamadığı için kilitli ekranda kalır. normal yani hocam bi problem yok

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.