Şimdi Ara

7.19 Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/719-yama-notlari

E - Fırtınanın Gözü
    BEKLEME SÜRESİ Bütün yetenek seviyelerinde 10 saniye ⇒ 18/16/14/12/10 saniye

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 26 Eylül 2017; 21:6:55 >

• Ori buff niye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • janna bitmiş püü püü

• Janna bitti diyenler brainless tarzda oynamaya alışmışlar sanırım. Bence yerinde olmuş, hatta ben buff bile aldı diyebilirim.
  • Şu lanet olası sejuani denen çara neden nerf gelmez anlamıyorum. Mao, seju, cho bunları yok etmek lazım allah belasını versin bu çarların.

• Janna bir yerden nerf yerken bir yerden buff almış olmamış. Bunu oynanmayacak seviyeye getirmeleri gerekiyordu.
  • Yamayı yüklemesek eski yamada oynamaya devam edebilir miyiz lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xin i gördünüz mü? ultisini?

özellikle; jinx ezreal gibi global ultiler 0 etki yapacak ulti kullandıktan sonra..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geliyor arkadaşlar bu yama ? Yoksa geldi mi

• Azir için heyecanlıyım.

• Janna Latede eskisinden güçlü :d
  • Abartmadan; ben jannanın güçsüz olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Janna hep op idi bana göre.

Mesela ryze'da bu şekilde. Tam "ilk defa dünya kupasında ryze görmeyecez" derken inceden inceden çaktırmadan çaktırmadan metaya giriyor. Skill seti op çünkü.
  • Janna gerçekten aşırı güçlüydü. Ama kalkanın 18 saniye gibi fazla bi süreye cıkartılması olmamıs pek . Kalkan gücünden veya ad vermesinden kıssalardı keşke

• Xin çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Abartmadan; ben jannanın güçsüz olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Janna hep op idi bana göre.

Mesela ryze'da bu şekilde. Tam "ilk defa dünya kupasında ryze görmeyecez" derken inceden inceden çaktırmadan çaktırmadan metaya giriyor. Skill seti op çünkü.

Sezon 4 ve 3'te pek oynanmıyordu hatırladığım kadarıyla. Ultisindeki cast time'ı sildiklerinden sonra metadan düştüğünü görmedim ama.

• kimsenin dikkatini çekmemiş ama veigar ortalığı inletecek gibi duruyor
  • 27/9/2017 Balance Update
    Janna
    When we updated Janna, we wanted to avoid hitting her too hard alongside the changes to Ardent Censer. As a result, we went too far in that direction and she has ended up pretty overtuned, and we're bringing her base stats down as an immediate response. Throughout the patch - and leading into the next one - we'll be evaluating her power and how she's expressing it.

BASE MOVEMENT SPEED 335 ⇒ 320
    BASE MANA 409.52 ⇒ 350
    BASE HEALTH 525 ⇒ 500
    LIGHT BREEZE W - Zephyr's mana cost has been increased to 40/50/60/70/80 ⇒ 50/60/70/80/90

sürpriz
  • senbenlekal kullanıcısına yanıt
    Ben fark ettim %45 cdr ve +150 stack ile 2,5 sn'de bir W atacak, biri düşmeden diğerini atacak W skilli yerine E skilli biraz bufflansaydı daha iyi olurdu hem oynayan hem rakip için..
    ama bu yamada en çok canımı sıkan çivilinin yediği nerf, gerçekten iş görüyordu ..
  • Oooo azir reyisss

İmparatorunuz geri döndü

• Janna güzel buff

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.