Şimdi Ara

7/24 Kesintisiz TR de ilk Dedicated BaskaMU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw yap... Bız okadar dıoz yap dataport hack yap.. Yap..
  • YA O KADAR SEY YAZMIOSINIZ AMA SERVERIN VERSİYONU NEY ONDAN BAHSEDIN HEM ARTIK 7/24 YOK DEMIYOR KIMSE CUN K YAKLASIK BIR HAFTA OLMASINA RAGMEN TAM 16 SERVERİYLE HİZMET VEREN MU-DEATH VAR USTELIK OZELIKLERINIDE BASKA HIOC BIR SERVERDE BULAMSINIZ FAZLA LAFA GEREK YOK ARKADASIM LUTFEN SERVERINIZIOVERKEN BASKA BIR SERVERI ASALAMYIN SIZE VE BIZE YAKIMSAZ EZIKLIK YAPMAYIN RaDReS i tanıyanlar bılır kımın nkım neasıl davranması gerektıgını saygılarımla herkezıbend ebeklerım

• reklam yapma herkez kendi topic ine
  • kestelcik sen hala yas espirilerindemisin abem

Bak insanları kışkırtma
  • bahadir demissinki main falan deiştiryon ediyon die baskamunun kendine ait bi maini yok bahadir girin siteye launcheri indirin sadece lucher orda arkadasımın dedigi gibi ıp taramasi ve data taramasi yapıyo aslinda turkıyede bunu yapan gercekten az kişi war belkı bu forumdada hiç yok o yuzden ortalık bıraz lafta karişiyo herneyse oynayacak arkadaslari turkıyenın en kalıtelı serwerina dawet ediyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 25 Haziran 2006; 15:54:55 >
  • tarama derken anlamadım ip taraması olsa nolcakki ip den girersin portude modemi scanlayıp bulursun yinede girersin yani sorun ip den oyuna girmekse o iş cok kolay
  • RaDReS

Seni tanıyorum Hanı su Erebusta Sana ana Avrat Kufrettıkte banlayamadın bızı O GM deılmısın sen??? Hanı Suleyman ın serverında GM olan bebe..
    Gıt bı once Websıtesı Kurmasını Ogren 10 yasında Cocugun yapcagı Sıtelerı yapma...
    16 tane serverıymış 16 tane farklı Ip yı nerden buldun sen Paramı sıcıon soleım 512 den bıle kursan 360 m ayda ınternete odersın sıf + bunların modemlerı war cart curt. Subserver demıoda 16 tane serverı warmıs. :D:D Yaw radres Mısın herne karınagrısıysan Yol al senın kım oldugunu Gayet ıı bılıorum lamerın tekısın Gıt bı mutoolz kur :d
  • zuhaha 16 tane server dediginde sen ne anlıyorsunki 16 makinede ayrı ayrı serverlermi anlıyorsun 16 server dedigi 16 çıkışı olan server subserverleri olan server dünyada 2 tane serveri olan birisini söyle bana ne 16 sı webzeninkilerde subserver te Allahm ya
  • relax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 25 Haziran 2006; 16:29:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

relax

sakkin sakkin
  • quote:

Subserver demıoda 16 tane serverı warmıs. :D:D

Bak yazdım gordunmu Subserver demıoda 16 tane serverı warmış dıo dedım.... Senın anlama kapasıten bu kadarmı?
  • yaw o kadar para verip 97d+99 mu açılır adamın çok parası var herhalde boşa atmış

mupie istediğiniz maini verin girerim
  • method bak uyelık al lucheri patchi koy ve gir hadi beklıyoz1000 kere dedik MAİN denen olay yoookk!!anladinmi?gir hade site burda acc al beklıyom !!!

http://mu.burasibaska.net/tur/

normal diel pıxle gir banda sole gelcem seni izlicem bakalım!!
    Nick: MaNYaKTuRK
  • manyaktrk şuan bilgisayarda netframework fix yüklü değil tüm pc m format yemişti gitti
    indireyim yarına girerim
  • ok msn weriyim ekle!!

umut_ulurak@hotmail.com

ben sana yollayim!
    hem link biliyorum msnden olmaz dersen sen gene msni ekle ben orda lınkı weriyim burda wermiyim hadi bakalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 26 Haziran 2006; 15:49:47 >
  • netframework fix ve mupie indirdim ama serverın download linkinin forumda olması ve forumun çökmüş olması ile indiremedm launcheri

sen ver launcher linkini yada IP i görelim façanı
  • ip ne
  • Bu manisalı yaa bizden kesin hack yapcaktır İp taa en basta bak Bizim köylü
  • öff kurmuşlar st anti cheat launcher mupie açtırmıyo

IP: 84.16.252.59
    port:44441

bunlarla giren girsin ben giriyom st anticheat olduğu için girdirmiyo hemen sol üstte dc verio
  • Hoşş yaww Bu açığıda kapatabilirsiniz isterseniz yardım edem
    Genelde hack işleri ile uğrasmam Herkes bilir ama hacklenemeyecek server yoktur unutmayın (bknz. Global)
    Dediğim gibi programcı falan değilim Sadece biraz deneyim

http://www.geekimages.com/pics/20060613/haha1.JPG

http://www.geekimages.com/pics/20060613/haha2.GIF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 26 Haziran 2006; 2:20:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.