Şimdi Ara

7/24 Kesintisiz TR de ilk Dedicated BaskaMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inş adı ustunde burasi baska bambaskasizlerle birlikte hep bende warim abilerim ve kardeslerim!!!
  • ARKADAŞLAR OYUNUN FORUM SİTESİ YOK TAM OLARAK YADA BEN KÖR OLDUM :-) BİRDE CLİENT YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNDAN SES GELMİYOR YANİ OYUNUN SESİ YOK SADECE BENDE DEGİL 5-10 ARKADAŞTA BÖYLE BU BUNA ACİL BİR CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKÜRLER
  • yaw baska 97 client warsa data sina giriniz sound war onu kopyala deyin sonra baskmunun cine gelin data sina girniz yapistir deyin
  • oyunda neden sifre degistirilmiyor bu hatayı alıyorum

ERROR: Failed to open /Login_user_27_06_06.txt
    Fatal error: Call to a member function on a non-object in C:\Inetpub\vhosts\burasibaska.net\subdomains\mu\httpdocs\tur\modules\user\index.php on line 214
  • yanlış yere yazmısız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin26 -- 27 Haziran 2006; 8:56:43 >
  • download edemiyoruz yardımcı olurmusunuz...

link filan koyun buraya lunceri filani....
  • Psychic-Doom Oynyuorum ama canım gitti orada bırakılıp gelinmez 2 haftalık emek var zoruma gider ordada yakın arkadaslar var dıcem 2tane birden oynuyım 2tane ile bel goz boyun tutuluyor 2cide olursa vay halımıze
    Ama abilirimiz cok canım yardım ederler
  • :-) 2 HAFTADAN BAHSEDİYOR ARKADAŞA BAK BİZ 529 RESLİ KAREKTERİ BIRAKIP GELDİK :-)
  • ya arkdaslar bu serverin lunceri yokmu arkdaslar biriniz koyunda indirelim sitede sorun var inmiyor...
  • arkadaşlar download edemiyorsanız ben yardımcı olurum beni ekleyin adresim kalell_71@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.