Şimdi Ara

7/24 Kesintisiz TR de ilk Dedicated BaskaMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyw abim bende bizmuda kasmıs biriyim yo senı forumdan falan bilirim ben az cok polemıge girmissindir onalrlan onadan ama walla sizler gelsenız bizmim taht gidecek yawona uzulcem ben !!!
  • server güzele benziyo ben yazliga gitmesem baslardim ama bence pointler silinsin 2 3 hafta yada 1 ayda pointler 32k olur bence resden sonra 400 500 fln gelse daha ii olur
  • baran olm ne diyon ilk resi atana dek canımız cıktı suan 2.ci resdeyiz exp cok zar zorr1 haftada statlar 10 k yı bıle zor bulur!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

baran olm ne diyon ilk resi atana dek canımız cıktı suan 2.ci resdeyiz exp cok zar zorr1 haftada statlar 10 k yı bıle zor bulur!!

2.resi at beni kastır very lol
  • yoq olum ben takip ediyorum pointler silinmedikce kolay kasılır her resde 2000 yakın point geliyo siz dun attiniz herlade resi suan oyunun 1 cisi 2 resi atiyo spot warsa serverda bence silinsin daha zevkli olur ama tabi admin bilir
  • ayıpsın kanka sen kardesimsin gelun ulan alayınız bendensınız

serwer iice dolsun muhabbet olsun ya hersey kasamak deil eray hadi abi indir sende baglan oyuna!!bizmu sıkmadımı
  • :-) bencede pointler gitse ii olur 1 ayda herkes ucar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

yoq olum ben takip ediyorum pointler silinmedikce kolay kasılır her resde 2000 yakın point geliyo siz dun attiniz herlade resi suan oyunun 1 cisi 2 resi atiyo spot warsa serverda bence silinsin daha zevkli olur ama tabi admin bilir

baran serwer israil tarzi oldugu ıcın ısraılde poıntler gidmiyodu bundana bole kalcak gel sende basla senle oynamayalı baya oldu zuhahaha

• niye yaw gitsin gitmesse gelmem :DD olum sonra seni gecmek icimden gelmiyo isde :)) . isde yazliga ne zman gitcem belli deil kasarim bi bakarsin obur gun baran yoq olabilir ama canimda sıkılıyo dur birini bulursam gelirim onla muhabet ede ede kasarim sen su bana launcer la main uptade etsene yada msn ver ordan at
  • umut_ulurak@hotmail.com

ekle ben yollarim!
  • arkadaşlar pointler öyle kalması sizi bıktırı gibi duruyor sıkılırım diyorsunuz ama itemleri bulmanız yani bir seti kendinize dizmeniz en aşagı 1 ayınızı alırr bunuda duşunun
  • yaw ben zaten hepsini 32k yaparsam set takmamki
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

umut_ulurak@hotmail.com

ekle ben yollarim!

lol ak$aMA bana atarsın uğra$tırma beni yok sa seni gecemem yorgunlukla
  • öyledeme set giyipde kalabalıkda dikkat cekmek gibi si yoktur bunu herkes bilir :))
  • yo bizmuda beni bilirler cogunlukla setsiz dolasirdim ve üstümde exe volcano set vardi kimsede yokdu ama yine giymiyodum bi war da fln ama gercekden saka maka silinsin pointler bunu yapmaniz 2 dk nizi almaz
  • pointler silinsin ve uzun süreli eğleneceli bir durum olsun bencede
  • bu server dedicated olmasına ragmen lag war off bizmuda hic lag olmuyo
  • ewet bugun nedense bi lag olustu serwerda ama hatlardandır kesınlıkle ztn duyuruldu oyundadanormalda lag denen olay yoktu yanı suanda yok !!lag ama arasira cok az oda cok az!!
  • yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım.. erol abi tek basına acıklama yapmasına rağmen 2 dümdük cıkıp ben bu işi biliyorum diyor.. ve bir Türk serverini kendisi Türk olmasına rağmen karalamaya calısıyor 2 politikacıda tv de cıkıp Türkiye Gelişemiyor diyor.. Gelişemez tabi 12 yasında ki bir süt çocuğunun kalkıp bu server 5 para etmez derse nasıl gelişsin.. Gider ecnebi serverini burda özelliklerini sayar süper der!.. ben o adamın kanından süphe duyarım kesin tohumunda da ecnebi seyi vardır!.. :))) yoksa neden yüceltsin ecnebi servarını..

gelelim bir sivri zekalı arkadasımızın hack olayına :)) ben BaskaMu GM i olmama rağmen hacklendiğimin nasıl farkına varamadım :) hem baskamu serveri bir windows makina tabanına kurulmustur Almanya frankfurt da bir host firmasında korunmaktadır. Tutun ki bu yer dünyanın en iyi windows tabanlı sunucuların korunma merkezi üstlerine kimseyi tanımam.. ve baskamu güvenlik duvarlarının içerisindedir hacklense bile makinam otomatik kapanma özelliğine sahiptir.. yalana luzum yok.. yukarda Allah var ve o yalanı hiç sevmez ;)

Arkadasım aramızda birisine gıcıklığın varsa onla muhattap ol serverimle olma oynamıcam diyosan bu baslık altına mesaj yazma hiç değilse emeğe saygı duy. biliosun mağdem bu işi sende server kur yemin ederim senin serverini bizim baskamuda durmadan reklam yapmazsam neyim.. bana veya erol abiye laga luga etmeyin.. Türksün mağdem Türk serverini sağda solda sisir kötüleyerek eline hiç bişi gecmez emin ol baska nickle girip oynayacaksın baskamu da ben biliorum senden öncede sivri zekalı olan arkadaslarımız küfür edip oynadıklarına sahit oldum :) neyse lafı fazla uzatmayalım.. belki baban duysa bu durumu senin haclığını kese bilirdi nasıl Türksün diyip :) insallah bu gibi sorunlarla tekrar karsılasmayız.. herkese saygı ve sevgi..

BaskaMu yu yasayan ve seven dostlarımıza selamlar ve sevgiler..

• CANIM ARKADAŞIM SEN MUHHATTAP OLMANA BİLE GEREK YOK DANDİK BİR SERVER OLMUŞ OLSA BEN OYNAMAZ VE YAZMAZDIM DA BURAYA BİRŞEYLER ÇOK GÜZEL BİR SERVER LAG SIZ SERVER OLMAZ

BİR LAF VARDİR KERVAN LA İLGİLİ KERVAN YÜRÜYOR KARDEŞ BIRAK KONUŞSUNLAR

GÜZEL BİR SERVER UMARIM OLGUN VE DOLGUN ARKADAŞLAR GELİRLER DE MUHABBETİMİZ ARTAR :-*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 26 Haziran 2006; 18:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.