Şimdi Ara

7/24 Kesintisiz TR de ilk Dedicated BaskaMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez burda dedıcated server muhabbetı yapıor mıllet 7/24 Server arıyor.. Turkıyede 7/24 + Dedıcated server Mevcut Su anda Neden Kımse gelıp oynamıoyor? Sonra forumlara gırıp 7/24 server yok dıor..
    Server Test Icın acıldıgından berı 1 kere kapandı oda Test ıcın acılan hesapları sılmek için..
    Yanı Serverda Degısıklık yapmak ıcın bıle kapanmadı cunku Server Acıkken degısıklıkler yapıldı hep ben bunu turkıyede ılk kez gordum ne yalan soleım.. Server onlıne ıken adam davıasa spot ekledı Testteyken Server onlıne ken satıcıya Kundum ekledı.Kaldırdı. Yanı bu ısı yapanlar Gercekten bılıyorlar.Mupıe hahamu ılede servera gırılmıor.Dataport bulup Blast yapmakta ımkansız. DAha ne ırvalayıp zırvalıyorsunuz Oynasanıza ben oynuyordum lvl 311 mg em war Fakat haftaya Çalısmaya baslıyorum sabah 9 aksam 9 Kassamda bısey fayda etmez Ole arada muhabbete gırıorum.. Server harıka spotlar olsun Icarus2 spot kaynıor Arena spot kaynıor... Istıyorsanız dedıcated lagsız bı server 7/24 gelın oynayın

mu.burasibaska.net/tur

• Abim sen safmısın monstersetbaseyi editledikten sonra GS ye gir Moster Reload yap Neymiş bunu kimse yapamazmış ahuahu yazık sana abim Gel emzik verem

Ayrıca 1.0 lar haric 97 ve 99 serverlerinin hepsinde hahamu oluyo .Hadi hahaMu neyse MuPie yalanı tam kuyruklu Sen önce FrameNetwork Yukle bi gir sonra oluyomu olmuyomu Daha MuPieyi çalıştıramaz gelir burda olmuyo der Te Allahamm

Lamn Benide Çoluk Çocukla Muhattap Ediyonuz Ozan Sen söle bişeler

• ya evren abi bırak şunları yaw hala o kadar para verip dedicated alıyolar bide gidip hack yiyen 97d+99 kuruyolar yazık o paralara
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

Abim sen safmısın monstersetbaseyi editledikten sonra GS ye gir Moster Reload yap Neymiş bunu kimse yapamazmış ahuahu yazık sana abim Gel emzik verem

Ayrıca 1.0 lar haric 97 ve 99 serverlerinin hepsinde hahamu oluyo .Hadi hahaMu neyse MuPie yalanı tam kuyruklu Sen önce FrameNetwork Yukle bi gir sonra oluyomu olmuyomu Daha MuPieyi çalıştıramaz gelir burda olmuyo der Te Allahamm

cronıc Mupie ile gir bakalım!!gircekmı sizler kendi bildiginiz dorultusunda ilerliyosunuz herzaman!!
    lafla peynır gemısı yurumez burda gelıp 3 5 yorum yapmakla soz solemekle kimseye artıstlık yapmassınız solediklerinizi yapmak gerekir!!en cok hack yiyen servermıs pehhh senin serwerinida gorduk boru gibi pıxde hahmuda işliyo 2dkmı almamıstı girdigimde!!

hadi beklıyoz pıx yesinde gel kas oyunda 1.ci ol!!

hayde!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 25 Haziran 2006; 13:44:20 >

• manyakturk kusura bakma ama bisi cok sacma olmus madem dedicated kiralıorsunuz 97d+99 kurulurmu o makineye Dedicated e 1.1e kurulur adminligi bıraktım kendi pcmde fln ugrasmıyorum artık ama soulrever ile isime devam ediorm bakalım neler olacak
  • ya anlamadıgım su artık neden herkes 97+99 u hack yumagı halıne getirmiş bahadir sorun bu ben admin deilim bu ısı yapmıyorum ama yapan insanlari tanıyorum omurleri nerdeyse online oyunlar uzerinde kaç yıldır bu ısı yapıyolar sizler serwer kuruyounuz tmm serweriniz guzel oluyo ama tek sey hacklerden arindiramiyosunuz sonrada 97+99 serwerlari hep hack işler diyosunuz olm bu biraz tuhaf gelıyo ınsana !!bu arada bahadir olm sana cok kırıldım serwerda az beklemedik seni gelsene işin gucun yok ıste ortam guzel!!beklıyoz bak musait olursan gel

demekki 97+99 da hackler giderilebiliyomus!!burdan cıkarilcak sonuz bu!!bence!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 25 Haziran 2006; 14:03:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psychic-doomda 97 ama onda hic hack islemiyor
  • black onda kendim biliyorum burda solıyoım bak orda pıxle kastim!!!

yalanda deil oretsem sende girersin2 dkda mg actm !!once dene sonra burda olmuyo de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 25 Haziran 2006; 14:07:50 >
  • psy de hack islio adminler oyunda duruyo surekli hahamu ile birisi girmesindie ben ole rastladım speed hack te yiyo server
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

black onda kendim biliyorum burda solıyoım bak orda pıxle kastim!!!

yalanda deil oretsem sende girersin2 dkda mg actm !!once dene sonra burda olmuyo de

bi ara isliyodu hatta trade serverinde adamlara sol tusla vurarak disconent ediodum ama simdi ise yaramiyor

• manyakturk gelecegimde diyorumya soulrever ile işime devam ediorm o yüzden cok mesgulum bu aralar
  • arkadaslar o ısmını yazamadıgım psy muoda neyse artık her zaman hack ısler işliyoda

bahadır yolun acık olsun hadi sen işlerini hallet bole bos waktin oluncada urarsinadmin olma bu sefer gm lık den basla gerisi gelıer gene bırakamassın sen 5 gun sona dersin admin oluyum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 25 Haziran 2006; 14:17:39 >
  • muhaha olm adam pc yi verdi ben yöneteyim die yani muserveri kuruyum diye ne dicem bosvermi okadar soulrever söz verdik sözü bırak yarı yolda bıraksaydım o yaptıgım serefsizlik olurdu
  • onun adıda psychic-doom , psişik dum
  • pehhh onda hack olmaz mı ısmınde meymenet yoq zuhahah
  • oluyor hahamu denemedim ama mupie oluyor olm bak 97d lerde mupie oluyor ya vallahi inanın main deiştirsede bişi olmaz main secme yeri var ordan giriliyor
  • quote:

Abim sen safmısın monstersetbaseyi editledikten sonra GS ye gir Moster Reload yap Neymiş bunu kimse yapamazmış ahuahu yazık sana abim Gel emzik verem

Servera Gırerken Ozel Launcher War o Launcher Dısında hıc bır sekılde servera baglanamazsın... Dene gor..
    Launcher Data Taraması + İp taraması yapıor.Bılgın warmı bu launcherden?? Evet server hıc bır hack yemıor yapında gorelim Diorum bende.

Yapamıolar demekkı Su anda Baskamu harıc butun turk serverları zart zurt kapanıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestelcik -- 25 Haziran 2006; 14:54:10 >

• Sizler 97d kurmasını bılmıosanız bız napalım? demı manyaq Turq :D
    + Butun Yapılacak Hacklerı senden daha ıyı bılıorum rahat ol frame network ındırmıs sen daha muonlıne nedır bılmıoken ben darklordsta Mupıe ıle gırıp Etrafta adam bırakmıodum kesılmedık Abem. Gonusma Len '' Sahan '' :D Off Off Meyve weren agac taslanır... Dedıcated acıldı turkıyede ılk catlayın kıskanclıktan muah :d
  • siz kendiniz övünmekten bi hal oldunuz olm server güzeldir ama şunu söyleyeyim öyle waay hack yemez bu server gelinde hackleyin demeyin ben yapmam ama başkaları yapar görürsünüz sap gibi abi plz düzel dersiniz sora burdada abem flan takılma yaşını herkes biliyor senin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.