Şimdi Ara

7/24 Kesintisiz TR de ilk Dedicated BaskaMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu resimlerden sonra adminin cevabı ne olacak cok merak ediyorum
  • Amacım Sadece yardımcı olmak
    Hack önlemlerini aradığım gibi Bu şekilde hack yöntemleride arıyorum.
    Tekrar söyliiim hahamunu tek giremeyeceği versiyon 1.0 ve sonrası HahaMunun St antichat için dat dosyalarıda hazır var. iş biraz ipde yaratılıcığa dönüşüyodu onuda moso sağolsun her yolu buluyo
  • Bak arkadaşım sanırım başka server üzerinden yaptın ve burda ip sonradan deiştirdin paint te herşey yapılıyor ama eger gercekten ben yaparım diyorsan sana 2 adet kundun vereyim sen onları bana 4 tane olarak geri ver bende bu işi yaptına inanayım öle burdan cıkıpta resimleri göstermekle yetmiyor senin dediginiğ bende yaptım olmadı sanırım sen sallıyorsunn ama yinede dedim gibi oyuna girdinde bana pm at sana kundun verim 1 tane sende onu bana geri 2 tane olarak ver inanayım resim ler bu arada gusel olmuş :D
    bunu ıspatlamazsan yalancı durumuna duşersin haberin olsun buyur sana şans varsa öle birşey bizde o acıgı kapatırız ama dedim gibi öle bir hackle yada bu oyuna botla girme şansın 0 sıfır bunu bana ıspatla resim olarak deil ama oyuna gir ve bana pm at bende sana kundun vereyim sen onu bana kopyala ver bende inanayım arkadaşım olay bukadar basit bekliyorum Nick im KAC0KARi madem yaptım diyorsun buyurrr
  • Evet butun hepsını aynen bende denedım farklı farklı Portlardan sallıyor ya VEr 2 tane +5 4 tane gerı wersın Bızde nerde yanlıs yaptıysak kapatalım Erol abı cıddı cıddı sallıyor.Hahamu ıle gırmısmıs.
  • Bu arada arkadaşlar benim admınlık yaptım serverde
    1 kesinlikle hahamu yada mupix calışmıyor.. oyuzden serveri karalamaya calışmayın
    2 oyun cok gusel oldu gerek ayarları olsun gerekse kundun drop ayarları olsun gerekse muabbet olsun
    3 biliyorum 97/99i serverinde hack oluyor ama o serveri acan kişilerden kaynaklanıyor bu olay
    eger işi dogru duzgun bir şekilde yapıyorsa hack yemez o server
    4 kesinlikle main deiştirmedik main orjinali 97/d ve neden hack olmuyor die soruyorsanız server makınası üserinde kurulu olan bir siztem var sadece sistemi aşa bilen kişi şifreli kişidir yadeilse eger portu acmanıza imkan yok diyelimki onuda actınız ama yinede antichetar dan dolayı 2 ci bir korumaya raslıyorsun oyuzden kolay kolay hack yapamıyorsun ama buyuk konuşmuyorum genede biz ler elimizden geldigi kadar acıkları kapadık 97/99i de bizim server gibi koruması olan biyer varsa söleyin bende bileyim...!!!
  • turkiyede bircok 97+99 wersiyonda serwer acıldı cronıc sende actn hack yapmayi biliyosun diyelım pekı ya neden kendi serwerinda engellemedin!

haa dun msndeki konusmamızdan sona seni lorede 1 saat bekledik neden gelmedin gelıp ıtem kopyalıcaktın ama nedense 1 saat piyasaada yoktun ve gireemedin!!??

once bunlari yapman lazim sonra burda gelı bıraz ınsanlarla atişman lazim!sende sole bı wersiyonda tum hackleri onleseydin gelıp bende senın serwerinda hack yapmazdim

Bocker cronıc:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 26 Haziran 2006; 13:43:40 >
  • http://img141.imageshack.us/img141/8306/komedi0lh.jpg

bak kardes ben scorpion hack diosan biz hepsini biliyoz yapıyoz
    ama yapamadımızı kabul ederiz sen yalan yere hack yaptım diyon senin mu serverine de ben girdim o zaman hahayla olmayan senin adına olan bi servere biz yapılbilecek en iyi korumalari yaptık bunu kabullen ama diyoruz ki varsa acımız bizede gosterin ve mükemmel serveri yakalayalım ve oynayalım lutfen olmayan seylerle karalama yapmayın bu nu soyluyoruz merak eden ler ve eglenceli bi server isteyenler
    http://mu.burasibaska.net/tur/ sizleri bekliyoruz bizce turkiyenin en kaliteli serveri oldu ve daha iyi olacak
    ben cok serverde oynadım ama gerek muhappet gerekse server in ayarlari olsun 4x4 luk oldu degerini bilene o yuzden karalama yapmak yerine ovmemiz gerekir butun iyi mu oyuncularını bekleriz kasmanın ve hilesiz oynamanın degerini bilenlere sesleniyoruz
    SCORPİON

• bocker lara serwerlarinda basarilar resimler guzel olmus tbrkler abim
  • daii bunlar alişmiş yok bahadirin serverine yok osmanin serverine yok murtazanin serverine hack yapiolar burayida onlar gibi sandilar nabsinlarr ole resimle iş olmaz baska serverlerde hack yapıpta buraya gelıp hack yaptım deme once sen kendi aciklarini kapat bu oyuna yeni baslamis adamlar senin serverinde hack yapiolar bocker :) haaaa kapatamadiysan yada yapamıosan buraya yazacaksın boyle bizde gelip açıklarını kapatacaz senin aynı diğerlerleri gibi onlar kendisi bilirler o yuzden fazla lafa gerek yok oyna geleceksiniz göreceksinizzz .!!!! BeNi DeLi EtMeYeCeKsİnİz :) o resimleride güzel yapmisin sen admin GM hacker olamazsın senden cok iyi PASTEL BOYA CI olurr ... alppp
  • BODY_FITNESS:ÇOK SAĞLAM OLDU IDDALIYIZ

CRONIC : HAYIR BEN HACK YAPARIM AGBEYYYY

BODY_FITNESS : YAPAMAZSIN CRONIC

CRONIC : YAPARIM AGBEYYY

BODY_FITNESS : YAPAMAZSIN LENNNN

CRONIC : BEN BOCKERIM ABEYYY YAPARIMMM

BODY_FITNESS: GEL YAP ULENNN

CRONIC : KIZMA GELIOM AGBEYYYY

BODY_FITNESS : NE OLDU ! YAPTINMI HADI BEKLIYORUM

CRONIC : YAPTIM AGBEYYYY :(

BODY_FITNESS: OLAMAZ YAPAMAZSINNN !!

CRONIC : YAPTIM AGBEYY - BOYADIM AGBEYYY RESIM YAPTIMM

BODY_FITNESS : TAMAM ONU YAPARSIN ... zuhahahahha şimdi bıyalarini al kaybolll !! birdahada ole resim calismalari yapmaa :)))

OLUM ISINIZE GIDIN HASTA ETMEYIN BENiiiii .... HEEE Trex SANA GELİNCE ADMin BUNLARA NE CEVAP VERCEK DEMİSİN SENDE BEKLIOSUN BIRISI HACK YAPSADA BENDE GULSEM BUNLARA DIEEE AMA SENIN ÖMRÜN BU FORMDA BİTSEDE BİZİM SERVERİMİZ HACK LENEMEZZZ İddaliyz<zzzzzz

• -------------------------------mu.burasibaska.net/tur-----------------------------------

SELAM ARKADAŞLAR BUGUN SERVER E GİRDİM GUZEL FENA DEĞİL EN AZINDAN 7/24 ONLİNE BUGUNE GORDUGUM TURK SERVERLERİNDEN HİÇDE KÖTÜ DEĞİL EN AZINDAN SERVER KAPANDI ETTİ NE ZAMAN ACILACAK VS DERDİ YOK.....

SERVERİ KURAN ARKADAŞLAR SİZ İŞİNİZE BAKIN BOŞ VERİN KONUŞAN KONUŞSUN BİR ŞEY YAPABİLECEK DELİKANLIDA VARSA KONUŞMASIN YAPSIN BENCE BU ARKADAŞLARA DESTEK VERMEMİZ GEREK EN AZINDAN OYNAYAN PLAYERLER İÇİN ZAMAN HARCAYIP YAPMIŞLAR NEDEN KONUYU ÇARPITIYORSUNUZ ANLAMADIM

BU SERVER DEKİ KURAN OYNAYAN HİÇ BİR ARKADAŞI TANIMIYORUM BUNU DA BİLESİNİZ AMA SERVER İ DOLDURMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAGIM MU OYNAYAN 150 UZERİNDE TANIDIGIM İNSAN VAR BU SERVER SAGLAM OLUP OLMADIGINI ZAMAN GÖSTERECEK VE 1-2 AY A KALMAZ DA DOLAR EN AZINDAN %29 ORANINI BENİM ARKADAŞLARIM GELİR

SERVER İ KURAN ARKADAŞLAR LA DA AYRICA TANIŞMAK İSTERİM TEŞEKÜRLER BÖYLE BİR SERVER AÇTIGINIZ İÇİN

İLK MU YU DARKLORD DA OYNADIM ONDAKİ ALDIGIM ZEVKİ HİÇ BİR YERDE ALMADIM BU SERVER İNDE ÖYLE BİR SERVER OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM

• saol arkadaşım ilgin için gercekten teşekkur ederim serveri baya zor koşullar altında kurduk ve ayarladık sorun deil ama böle kendini bilmez insanlar cıkıpta harcamış oldugumuz emege saygısızlık yaptıkları için yazıyorum yadeilse muatabım bile deiller ama olmayan şeyi oldu göstermeleri yani serveri karalamaları cok ters sanırım buda onların cocuk olmasından kaynaklanıyor olsa gerek ilgin için yinede teşşekur ederim saol arkadaşım
  • TEŞEKÜRE FALAN GEREK YOK YAĞ FALAN CEKTİĞİM DEN DE DEĞİL AMA BUNLAR SADECE GERCEK UZUN ZAMANDIR MU ALEMİNİN İÇİNDEYİM GÖRÜNEN BU UMARIM BU SERVER DE KAPANMAZ VE KAPANDIKTAN SONRADA ÇEŞİTLİ SEBEBLER ÜRETMEZSİNİZ BENİM BİR PLAYER OLARAK İSTEDİĞİM SİZDEN BU KENDİ SERVER İMİZ OLDUGU HALDE BİLE GİRİP KASMIŞ BİRİ OLARAK YAZIYORUM BUNU :-) SERVER DE MUHHABBET BENDE SORULUR :-) SERVERİ DOLDURMAK İCİN ELİMDEN GELENİ YAPCAM ARKADAŞLAR SİMDİDEN HABERLERİ YOLLADIM :--)
  • BOZKURT gardasim eyw.. bekleriz herzaman seni cevreni server hepimizin serverda hic bir ayrimcilik yok ... torpil yok .. oyle baskalari gibi GM admin fuul stadd basip flamingler dark sidelerle dolasmiolar herkez ayni konumda en önemlisi bu BOZKURT bizler bunlari takmayız ama yalana gelemiyoruz birde emeğin karşılığı böyle bocker adamlarla boyacilar pastelciler :)) çamur atiolar hiçte hoş olmuyo çekememzlik başa bela bilirsin neyse herkezi seviyorum birisi var onu özellikle seviyorum ve istiyorum CRONIC iyi bilir :)

ARKADASLAR ADRESIMI YAZAYIM GELiP INSAN GIBI MUHABBET EDECEK TANIŞACAK INSANLARI BEKLIYORUM : sweetboys_body@hotmailk.com

SAYGILARRR !
  • server da torpil olmadığı ilk ba$ta belli oldu çünkü manyaktürk benim karde$im gibir(daha yüs yüse bile görü$medik)servera gel dedi in$.kısa bi samanda gelcem!!gelde senle kapı$alım diyo..kendisi de kascakmı$..kıyak sana yok diyo karde$ katliamı yapcam diyo(görces umut bey)en kısa samanda gelcem serveraaadminlere ve gm lere kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 26 Haziran 2006; 15:34:18 >
  • :-) sweetboys_body@hotmailk.com= YANLIŞ YAZDIN SANIRIM HEYCANDAN sweetboys_body@hotmail.com

beni sakın banlamayın serverden söyleyem bazı proğramlarla test tapıyorum :-)
  • ARKAADSLAR HERKESE TSKLER EDELİM GERCEKTEN HAYATİMDA KAÇ YIL MUONLİNE OYNADIMAMA HİÇ BİRİ DARKLORD İSRAİL VE BASKAMUNUN YERİNİ TUTMUYO ASLADA TUTAMAZ BOZKURT ABİM SENİDE BEN TANIRIM BİZMUDAN COK IYI DOBRA DOBRA KONUSAN ONUN ICIN ATAKANDAN AZ LAF İTİŞEN BİRİSİN AMA EN İYİSİDE BOYLE BİZLERDE GEREKTİGİ ZAMAN BUNU YAPIYORUZ İLK YAPTIGIM ZAMANDA BAN YEMISDIM KADAR DUSUK KALITESIZ BI SERWERDİ YANI HERKESE BAN ATMAYA BASLADİLAR SONA

AMA BU SERWERİN ONEMI VE DEGERİ GERCEKDEN COK BUYUK BEN BURDA GECE GUNDUZ YATMADAN MUO KASAN ABİLERİMİ GORMEK İSTİYORUM GERCEK MUOCULARLA SOHBET EDİP KAFA KAFAYA KAPISMAK ISTIYORUM HERKESİ BEKLIYORUM SERWER TAM ANLAMIYLA 4 4 LUK BOZKURT ABİGEYİMGEL SENDE BENIM KAFAMDANSIN SERWERDA BENDENSİN

• sweetboys_body@hotmail.com ekledim pc basında yoktum sildinmi beni ben ASLANBEY :-)
  • evet harf hatasi yoksa bizde heycan olmazzz :)) neyse test mi ne testi yap bak bakalim olursa bi gelişme haber verr ok hai eyw ... !

http://mu.burasibaska.net

ADI GiBi gerçekten çook çook başka burasii !!
  • maynaktrk :-) kimsin sen bizmu dan bu server de hafta sonuna kadar benim arkadaşlar 50 gecer :-)

ama arkadaşlar beni nerede ezik görseler gülüyorlar bu hallere düşecek adammısın die dövecem birgun birini :-)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.