Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kacak elektrik turu de vergiden kacinma turu olmuyor mu?

Vergi kacirmak, vergiden kacinmak bana cok yakin anlam geliyor. Vergiden kacinma yolu bulup o yolu uygulamak vergi kacirmak demek degil mi? Ikincisi kizilayin yardiminda vergi sorunu varsa bunun duzenlemesini devlet yapar, kizilay talep eder.

Yazik valla. Muhabbetlere bak. En iyisi elden yardim etmek.

Alıntıları Göster
    ironi yav ironi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

az önce açıklama geldi para şu yolu izlemiş

başkent gaz - - - > Kızılay - - - >Ensar vakfı - - - >Türgev>> Amerika Birleşik devletlerinde yurt inşaatı
    Turken var orada. Türgev'in US kolu.

Vay arkadaş. Bu sefer de amerika da yemiş yutmuşlar...
  • fetö oyunlarının kokusunu alıyorum lakin böyle birşey gerçekse bile bu parayla medreseler, camiler, kuran kursları yapılmıştır. rakı masasında yenmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

fetö oyunlarının kokusunu alıyorum lakin böyle birşey gerçekse bile bu parayla medreseler, camiler, kuran kursları yapılmıştır. rakı masasında yenmemiştir.
    Aynen hocam feto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar heryerden hortumluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 31 Ocak 2020; 3:18:57 >
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Kan bile bağışlamam bundan sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

Hahah aynen kanka inandik sana

Alıntıları Göster
    ben sadece akp seçmeni 3 maymuna oynar sanardım

muhalefette öyleymiş

ben doğruları söylüyorum

ortalık da kriz varken tatile gitmiceksin kardeşim

izmir ankra eskişehir antalya belediye başkanları hep makamında ankara 3 gün boyunca belediyeyi 7 24 açık tuttular

ya bunlar salak mı

eko başkan böyle giderse en büyük başarısı ibb başkanı olmak olur

şunuda söylim bi dahaki seçim imamoğlu cumhurbaşkanlı aday çıksa zor da hadi diyelim çıkardılar

karşısına karadenizli birini çıkarırsalar süleyman soylu nun ismi dolanıyor

net diyorum sittin sene alamaz

bi başarısı yok ha hakkını yemeyelim vakıf ve kurumlara giden paraları kesti o kadar

• holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Sen bu tatile neden bu kadar kafayı taktın? Ne krizi, istanbulda kriz var da bizim mi haberimiz yok? Önce seçim zamanıyla karşılaştırdın, tutmayınca kriz mi yaratıyorsun?

Yoksa sen tatil yapmak isteyip de yapamadın da o yüzden mi böyle saçmalıyorsun?

Zaten "bi başarısı yok" derken oldukça yanlı baktığını söylemiş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 31 Ocak 2020; 3:55:32 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    ben şuan tatildeyim zaten

ankarada kriz mi var 3 gün boyunca 7 24 belediyeyi açık tutuyor mansur başkan

diğer chp li belediye lerde kriz varmı adamlar makamını terk etmiyor

valla kardeş ben onu bunu bilmem

mansur mu ekrem mi desler açık ara mansur yavaş derim

ekrem başkan bekletinin altında kaldı
    Yahu yıllık izin diye bir şey var? Haberin var mı? İsteyen istediği zaman kullanır isteyen kullanmaz, herkes de aynı anda kullanmak zorunda da değil.

seçim dedin olmadı, kriz var dedin olmadı başka ne bahane bulacaksın bakalım.

Ayrıca belediyede sanki sadece belediye başkanı var da o gidince belediye kapalıymış gibi konuşman komedi.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    kardeş sana bişe dimmi iktidarın tam aradı muhalefet modelisin

böyle düşünmeye devam et
    sen de tam iktidarın aradığı seçmensin kardeş. Saldırmak için her yolu deniyorsun.

senin mantığına göre senin de tatile çıkmaman gerek. ne iş?

Yok İstanbulda kriz var yok seçim zamanı tatile gitmeyin dedi yok bilmem ne. Dediğinin arkasını getiremeyen sensin ama suçlu benim öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

sen de tam iktidarın aradığı seçmensin kardeş. Saldırmak için her yolu deniyorsun.

senin mantığına göre senin de tatile çıkmaman gerek. ne iş?

Yok İstanbulda kriz var yok seçim zamanı tatile gitmeyin dedi yok bilmem ne. Dediğinin arkasını getiremeyen sensin ama suçlu benim öyle mi?
    ya he he tamam senin dedin doğru
    cevap tabi ki gene yok. fanatik akpli çıksan şaşırmam

Yahu bir şey derken boş keseden atmayın sonra böyle oluyorsunuz.
  • quote:

cevap tabi ki gene yok. fanatik akpli çıksan şaşırmam

Yahu bir şey derken boş keseden atmayın sonra böyle oluyorsunuz.
    boş konuşuyorsun

neden diğer chp li başkanlar konuşulmuyor

ekrem mansur dan daha iyi başkan diyorsan zaten sana dicek hiçbişeyim yok

senin gibi düşünenler yüzünden yıllarca akp iktidar
    boş konuşan sensin. dediklerinle ilgili soru soruyorum hemen lafı çeviriyorsun. saçma sapan şekilde saldırmaya çalışıyorsun. seçim dedin sonra lafı çevirdin, kriz var dedin ne krizi deyince artık lafını bile etmiyorsun, sanki ibb kapalıymış gibi yazıyorsun ama boş konuşan benim öyle mi?

mansur başkan ne alaka? İstanbulun önemini anladığın, akpnin hala o kaybı sindiremediğini anladığın zaman neden başkası konuşulmuyor anlayabilirsin.

akp tam olarak senin gibiler sayesinde iktidarda. zaten dediğim gibi fanatik akpli çıksan şaşırmam. yıllardır muhalefet ne yapsa yok sayıp "bi başarısı yok" deyip durulduğu için akp kazanıyor.
  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    Okul yaparsan vergiden düşürürsün, utanmadan okula ismini verirsin. Oradan yetişenleri de kendine alırsın gibi gibi...
    Böyle çok çok yöntemler var, lanet zıkkım olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizilay bagisladigimiz kani parayla satiyormus bunu ogrendigimden beri kan da bagislamiyorum

• Başka bir konuya bıraktığım yazı , buradada dursun.

Ensar vakfi başkanı söz konusu bağış yapılan paranın kızılay aracılığı ile türgev'e gitmesini, yapılacak olan yurdun manhattan da 21 katlı inşaatı başlamıştır içeriği yer almaktadır.

Turken vakfi ensar ve turgev vakıflarının abd içerisindeki faaliyetlerini yöneten ortak kurulmuş bir vakıf.Ensar vakfı başkanı projenin abd'de yaşayan Türk öğrencilerin fetö tuzağına düşmemeleri için yapıldığını söyledi , pek inandırıcı bulmadım açıklamasını neyse.Şimdi buraya kadar her şeye tamam.Turken vakfının sitesinde sadece Türk degil genel bir tabir ile müslüman öğrenciler için diyor.Şimdi fetö de aynı şekilde yönetiyordu vakıflarını , bağışları toplayarak bir şekilde yurtdışında müslüman öğrenci yurtları yaparak değerlendiriyordu.Sistem güzel demek ki bu örnek alınmış.Ancak bağış yaparken kurum üzerinden başka bir kuruma bağış yaparak indirim değilde , tamamen vergi den kurtulması konusu işte orası hata olan kısım.Ancak böyle yasal bir yol var.Kerem kınık'ın televizyon programında çıkıp bu vergi kaçırmak değil vergiden kaçınmak dedi , evet doğru söylüyor vergiden kaçınmak denen bir yol var ve yasal ancak bu etik sayılmıyor nedeni de yasalardaki eksikler.Şimdi asıl sorumuza gelelim vergi kamu hizmetlerine harcanmak üzere devletin topladığı bir para ve kamu nedir BİR ÜLKE HALKININ TÜMÜ.Ancak bu yapılacak olan yurtta başka ülkelerden insanlarda barınıcak ve Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan halk tan toplanılan vergi , onun yararına değilde başka ülkenin halk ı yararına kullanılıcak.İşte kanunsuzluk araştırılacaksa bu kısımda araştırılmalı .Biz vergi verirken dünya'da ki bütün müslüman öğrenciler okutulsun diye değil ülke halkımızın tümünün kullanılması için veriyoruz.Kıt kanaat geçinen bir toplumun vergileriyle dünya insanını amerikada okutmak için değil.Vergi kanunundan bu şekilde yırtan firmaların bağışlarının nereye daha çok olduğuda gözden geçirilmesi gereken diğer bir konu.Çünki fetö daha önce devlet kurumlarından ihale almak isteyen firmalardan aynı şekilde bağış istiyor ve onun sayesinde zenginleşiyordu.Bu ülke hepimizin , devlete ait olan vergi paralarının vakıflara böyle verilmesini istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 31 Ocak 2020; 6:25:27 >

• quote:

Yahu yıllık izin diye bir şey var? Haberin var mı? İsteyen istediği zaman kullanır isteyen kullanmaz, herkes de aynı anda kullanmak zorunda da değil.

seçim dedin olmadı, kriz var dedin olmadı başka ne bahane bulacaksın bakalım.

Ayrıca belediyede sanki sadece belediye başkanı var da o gidince belediye kapalıymış gibi konuşman komedi.
    Yazılı olmayan kurallar vardır.

Sen düşen birisine yardım etmek zorunda değilsin. Yardım edersen bu ahlak olur.

Veyahut bir yargıcın vicdanıyla karar alması.

Cidden etik olduğunu mu düşünüyorsun bunun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.