Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sünnet derisi bağışlanır ancak, kalan kısmı da yiyici tayfaya.
    Kızılay kan bağışı alıp parayla kan sattığı için kan da vermiyoruz, bağışlanacaksa direkt ihtiyaç sahibine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık. Şu gariban halk gece gündüz çalışıyor, çoluğundan çocuğundan arttırıyor da gönderiyor o paraları. Herkesin içinde bir burukluk o parayı gönderdikten sonra bile kara kara düşünüyor çocuğumdan eksilttim gönderdim acaba iyi mi yaptım diye. Sonra vicdanen rahatlıyor, böyle şeyleri görünce de yine kendini kandırmaya devam ediyor ; benim içim rahat ben gönderdiğim onların günahı bu diye.

Çok yazık

• Adamlar ne güzel yurt yapılması için vermişler. Ne var bunda, benim param helal olsun.

• desing kullanıcısına yanıt
    Çok basit bir soru cevabını bulabilirsen beyninin olduğuna kanaat getircem
    Soru yurt yapacak kuruma neden vermemişler de aracıya vermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Kızılay başkanı cevap verdi. Vergiden kaçınmak içinmiş. Devletin kasasına girmesi gerekn 1,5 milyon dolar puffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 31 Ocak 2020; 10:37:16 >
  • vakıf ,sendika, dernek, basın ,ıvır zıvır odaları, bütün sivil toplum kuruluşları bu memleketin başına bela .

kapitalizmin emniyet subapları.

eğer bu sömürü sistemi zorlanırsa bunları devreye sokuyorlar.
  • fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Ne kadar salak salak sorular bunlar ülkenin soyulduğunu kabul etmeyen bireyin, beyni olmadığını değil, kendisinin de çaldığını düşünürüm.

Benim ve ya gariban halkın bir kuruşunu zimmetini geçirmeye çalışan bireye de hepsi haram zıkkım olsun, ölüsünden dirisinden, tüm sülalesinden, anasından, bacısından çıksın

• Allah'a şükür kızılaya yardım yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihstorm

Çok basit bir soru cevabını bulabilirsen beyninin olduğuna kanaat getircem
    Soru yurt yapacak kuruma neden vermemişler de aracıya vermişler.
    Başkan, gelen sevap puanları x2 ile katlansın diye böyle yapıyorlar. Adamlara baksanıza 2 kuruma birden hayır yapmışlar. :)

Fakat insanları anlamak zor, adları gibi eminler bu paranın yurt yapımında kullanıldığına. Bir kişi, vergi kaçırmak için böyle bir işlem yapıyorsa kimse kusura bakmasın ama bu kişilerin bağışladıkları paranın hayırlı işlerde kullanılmasını düşüneceklerini zannetmiyorum. Devleti kandırmak nedir Allah aşkına? Vatandaş olarak her şeyimiz takip altındayken bu gibi firmalara neden bu kadar müsamaha gösteriliyor anlamıyorum.

İnsanlar hala geçmişle hesaplaşma içerisindeler, bunlar o tarihlerde ne gibi mağduriyete uğradılarsa artık bitmek bilmeyen bir kin besliyorlar. Aslında kendileri de biliyorlar bu paraların nerelere gittiğini ama kendilerince öç alıyorlar işte.

Allah ıslah etsin.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt
    bu arkadaş senin anladigini anlamamissa @desing şimdi kafatasinin içinde ne taşıyor o zaman düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: xImR0

Başkan, gelen sevap puanları x2 ile katlansın diye böyle yapıyorlar. Adamlara baksanıza 2 kuruma birden hayır yapmışlar. :)

Fakat insanları anlamak zor, adları gibi eminler bu paranın yurt yapımında kullanıldığına. Bir kişi, vergi kaçırmak için böyle bir işlem yapıyorsa kimse kusura bakmasın ama bu kişilerin bağışladıkları paranın hayırlı işlerde kullanılmasını düşüneceklerini zannetmiyorum. Devleti kandırmak nedir Allah aşkına? Vatandaş olarak her şeyimiz takip altındayken bu gibi firmalara neden bu kadar müsamaha gösteriliyor anlamıyorum.

İnsanlar hala geçmişle hesaplaşma içerisindeler, bunlar o tarihlerde ne gibi mağduriyete uğradılarsa artık bitmek bilmeyen bir kin besliyorlar. Aslında kendileri de biliyorlar bu paraların nerelere gittiğini ama kendilerince öç alıyorlar işte.

Allah ıslah etsin.

Alıntıları Göster
    Aynen dediğin gibi başkan bak kimlerin cebine gitmesi için verilmiş paralar azgın soygun çetesi adamlar tezgahı güzel kurmuş yurtisi yurtdışı her türlü soyup soğana ceviyorlar kaçarı yok diyorlar o değilde doymuyorlarda dipsiz bir mideye sahip bu çete Allah'ın dan bulsunlar diyoruz da daha çok para buluyorlar buda ilginç
    7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 31 Ocak 2020; 11:18:12 >

• 20 yıldır deprem vergisi toplanıyor. Paralar nerde diye sorana dava açılıyor kurcalanmasın diye. Üstüne Kızılay 10tl yardım isteyen sms atıyor herkese. Akp varken, şartlar ne olursa olsun herhangi bir devlet kurumuna yardım yapmam

• Para 2 yıl önce Amerikaya gitmiş, yurt yapılacakmış ama ortada yurt falan yok.

Geçmiş yıllarda sosyal medya mesajları ile övgüler yağdırılan, ekranlarda uğruna gözyaşı dökülen , şimdi ise bazılarına göre düşman, bazılarına göre ise o da birileri gibi kandırılmış olmalı denen, bence hain kişi de hala ABD' de...

İnsanın aklına kötü kötü düşünceler gelmiyor değil. Para ortada yoksa o para kimlere gitti????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 31 Ocak 2020; 11:30:19 >
  • Başkent Gaz Kızılay'a, Kızılay Ensar Vakfı'na, Ensar Vakfı Türgev'e, Türgev ABD'ye..
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Başkengaz vermiş

https://www.gazeteduvar.com.tr/yazarlar/2020/01/30/torunlar-kizilay-ensar-bir-hokus-pokus-hikayesi/

• bunlar ensarcengiz mevzular
  • Şimdi ben şunu merak ediyorum; Ben bordrolu çalışanım brüt maaş alıyorum, maaşımın %35 i daha elime geçmeden devlet tarafından vergi adı altında kesiliyor, ben bu parayı kızılaya göndermek istesem her ay ve kızılayada "kardeş aradan bu hizmetin için 100 TL al geri kalanını bana yatır" desem bu adamların yaptığıyla benim isteğim arasında bir fark olmuyor yapabiliyormuyuz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Şimdi ben şunu merak ediyorum; Ben bordrolu çalışanım brüt maaş alıyorum, maaşımın %35 i daha elime geçmeden devlet tarafından vergi adı altında kesiliyor, ben bu parayı kızılaya göndermek istesem her ay ve kızılayada "kardeş aradan bu hizmetin için 100 TL al geri kalanını bana yatır" desem bu adamların yaptığıyla benim isteğim arasında bir fark olmuyor yapabiliyormuyuz bunu?
    Denemeye değer.

Bu arada legal ama etik değil deniyor külliyen yalan.
    Bildiğin suç. Kızılay'ın görev tanımı belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Bu mesaj silindi.
    Kızılay'ın görev tanımı içinde yurt yaptırmak yok.

Dolayısıyla yapılan işlem illegal. Açıkça vergi kaçırılmış.

Bu yurt ise manathan'da yapılmış güya
    Her tarafı ile yolsuzluk ve peşkeş bu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.