Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O paradan devlete vergi olarak gitmesi gereken 1.5 milyon dolardan, paranın Kızılay'ın %100 vergi matrağından kaçınma inisiyatifi yoluyla birilerine rüşvet olarak gitti. Yurt yapıldı mı? Yapıldıysa ne kadara? Bunlarla ilgili hiçbir bilgi yok. Güzel oyunlar bunlar. Akepe ve yandaşlarının en sevdiklerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Eskiden tek gayesi yardım olan kurumlar bir bir bu amaçlarından saptırıldılar.
    Hakedenler yerine birilerinin hak gördüğü kişiler yönetime geçirildikleri sürece kokuşmalar başladı ve devam ediyor.
    Eskiden kaynaklarının tamamını yardım işlerine (gerçek yardıma muhtaçlara) harcayan kurumlar bugün hangi durumda ortada...
    Yazık..
    En güvendiğimiz, değer verdiğimiz kurumlar ne hale geldi.
    Onlara bakış açımızın değişmesinden belli olmuyor mu zaten?

Not:Geçen yıl akutla ilgili iddialar ortaya atılmıştı, hem de akutu kuran Nasuh Mahruki tarafından...
    odatv.com
    Nasuh Mahruki veda etti: “Burası bizim kurduğumuz yer değil artık”
    https://odatv.com/nasuh-mahruki-veda-etti-burasi-bizim-kurdugumuz-yer-degil-artik-08071930.html

• Siz o parayla yurt yapıldığına inanıyor musunuz?

Yalnız aktroller inanılmaz gerçekten. Her şeyi savunuyorlar. Gün gelecek diyecekler siz AKPlisiniz, biz gerçeği anlayınca bıraktık, siz sonradan o tarafa geçtiniz. Ama o günleri görmeye bizim ömrümüz, ülkenin ömrü yeter mi bilmiyorum.
  • işin garip tarafı vergi kaçırmak için boşkentgaz ile mızılayın anlaşarak kensar vakfına para aktarması.

bir taşta iki kuş, hem vergi kaçır, hem malum vakıfa bağış yap, winwin devri resmen...
  • Bu çocuk istismarcısı olan vakıf değil miydi bu? Furkan vakfı mıydı o yoksa?
    Dini bir eğitim verilecekse ortalık bu tip şaibeli güruhlara bırakılmamalı. İslam iyiyi, güzelliği emreder. Bu yüzden en başta iyi bir anne baba olabilirsek, o zaman bunlara ihtiyacımız kalmaz. Bu işin tacirliğini yapmaya da kimse soyunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Yahu o olay medyanın saptırması. Erdoğanda senegale uçtu gitti kimse demedi ki deprem varken orada ne arıyor diye? Soran bile olmadı. İzmirdeki tatil yapsa ne olur memnun değiliz bayıla bayıla seçmedik zaten akp düzgün adayda çıkarmadı. Başka bir parti olsa iyi bir adayı ve projeleri olsa izmirde seçim değişirdi.
    İmamoğlunun tarzı farklı siz istiyorsunuz ki hdplilerle teması olmasın şehirden ayrılmasın bu devirde olmaz o. Bu kadar kürt kökenlinin yaşadığı şehirde görmezden gelemezsin eski devirde değiliz. Adamın icraatine bak başarılıysa iyi birşey yapamıyorsa kötüdür.
    Senegale kaymaya mı gitti ?
  • Şaşırdık mı ? Maalesef Hayır !

• OLm helal olsun gerçekten. Ne güzel tezgahlar kuruyorlar. Bir de çıkıp rahat rahat anlatıyorlar. Bişey olmayacağına eminler nasıl olsa.
  • Geçende sormuştum yine soruyorum. Ahbap platformuna para göndermek mi yoksa kızılay'a para göndermek mi içinize siniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 30 Ocak 2020; 15:10:41 >
  • Bir hırsız atasözü derki ; VERGİ KAÇIRMAK BAŞKADIR , VERGİDEN KAÇINMAK BAŞKADIR .

Başka yoruma gerek yoktur herhalde .

• Kan bağışlamayı iyi ki bırakmışım. Vicdani olarak beni rahatlatan haberler bunlar. Bundan sonra hiçbir kuruma, derneğe vs. yardım mardım yok. Aynen devam edin böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Bir hırsız atasözü derki ; VERGİ KAÇIRMAK BAŞKADIR , VERGİDEN KAÇINMAK BAŞKADIR .

Gerçekten talihsiz sözler. Bir insan şunu söylerken utanır. Ensar vakfını falan hayrına korumuyor tabi. Vergiden kaçınmak tabirini ülkeyi soyan çiftlik bankçı tosun da kullanmıştı. Kızılay gibi bir yardım kuruluşunu bile kirlettiler. Güvenilirliği kalmadı

• Ensar vakfının geliri gideri faaliyetleri araştırılsın dersen silivri çok soğuk derler
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Oldu canım

• Lan Kızılay'a yardım yapıyorduk olana bak çıldırmamak elde değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanın "yeterrrrrrrrrrr" diye bagırası geliyor değilmi?

Düşün işte adam bir sayfa ötede Ekrem imamoğlunun tatile gitmesi için nefret kusuyor ama Tecavüzcülerin vakfına para aktrılması . vergi kaçırılması vs.. adamın umrunda değil.
  • eee 300 - 500 bine lux arabalari kim aliyo peynir ekmek gibi anlasildi. rusvetsiz donmez bu isler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh be daha ilk günden hesap karıştı, 2 milyon yok ve başka kimse yardım yapmadı mı?

quote:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında gündeme dair konuştu. Acun Ilıcalı'nın programda topladığı ve AFAD'a bağışadığını açıkladığı 73 milyon TL'nin 2 gün sonra AFAD tarafından tüm bağışların 71 milyon TL olarak duyurulması sonrasında ortaya çıkan tutarsızlığa dikkat çekti.

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi

• MasterLoki kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Kızılay Başkanı da itiraf etti gerçek olduğunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Bir hırsız atasözü derki ; VERGİ KAÇIRMAK BAŞKADIR , VERGİDEN KAÇINMAK BAŞKADIR .

arasında bir fark yoktur.

vergi kaçırmak en adi şerefsizliktir.

bunun cezası olmalı .

kızılay veya ensar vakfı ne iş yapar hiç görmedim.işim düşmediğinden de olabilir.

bu kızılay kurban derileri vergi kaçırma ile gündem olacaksa kapatılsın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.