Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kansızlara kanımı dahi bağışlamıyorum zaten.
  • Bağış yapanlar düşünsün. Bu yıl 8 milyar tl olmuş kızılayın bütçesi. Depremzedelere verdikleri çadırlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunca da çadır yok.
  • Uzun süredir Mehmetçik harici bir yere bağış yapmıyorum, yapmam da. Sürekli kan veren biri olarak son 2 senedir ihtiyaç dışında kan bağışlamıyorum. Kan emiciler kanları da satarlar sonra. Kaç paralık bir yurt acaba bu merak ediyorum.
  • Yaşlılar tecrübe ile konuştukları için genelde hep haklı çıkıyorlar ....

Dedem aç ve soysuz adama koltuk emanet etmeyeceksin ..atadan dededen aç adamı doyuramazsin kasayı soyar..soysuz adam ise utanmaz arlanmaz her rezilliği yapar hakkımda ne derler diye düşünmez derdi.

Bu birazda namuslu ve şerefli bir şekilde yaşamaya çalışan bizlerin de suçu siyaset yalan sanatıdır dedik hiçbirine girmedik ortalık aç soysuza kaldı şimdi yandım anam diye bagiriyoruz...

• İyiki bağış yapmamışım biliyordum Elazığ için harcanmayacağın.

Bütün kurumlarımızın içini boşaltılar sağolsunlar

• Allah belalarını versin... Bir ülke ancak bu kadar alenen soyulur!

Bir de çıkmışlar kızılaya bağış yapın diyorlar utanmazlar...
  • .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten kana ihtiyacı olan insanlara yazık oldu. Bundan sonra bu konuda hassas olan okumuş yazmış bilinçli kesim artık kan bağışında bulunmaz diye tahmin ediyorum.
  • Hadi Erzurum'a kayak yapmaya arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Hadi Erzurum'a kayak yapmaya arkadaşlar
    Git bir psikoloğa görün.

İmamoğlu hata yaptıysa bu konu ile ilgisi ne. İyice saçmalıyorsunuz artık.

• nasıl kıvıracaklarını bilemediler. açıklama yapayım derken dahada berbat edip itiraf ettiler sussalardı daha inandırıcı olurdu
  • Bağış yapmıyorum, kafam rahat. Zaten ciddi yüksek vergiler ödüyorum bir vatandaş olarak, inanın umrumda değil.

• Tıklamaya üşenenler için : Bakın bunu Yılmaz Özdil demiyor, Erdoğan diyor!

quote:

Asrın liderimiz Elazığ'a gitti.

“Kadere inanırız, her şeyden önce müslümanız, sabır imanımızın gereği, bu süreci imanımızın gereği olarak sabırla atlatın” dedi.

Başka ne dedi?

“Sosyal medyada, bu hükümet 20 yıldır depreme yönelik ne yaptı diyecek kadar ahlaksızca mesajlar var” dedi.

Şimdi herkes tane tane okusun lütfen…

“KIRILAN FAY DEĞİLDİR.
    KIRILAN AR DAMARIDIR.

BİNALARIN YIKILMASININ ASIL SEBEBİ, AHLAK HIRSIZLIĞIDIR.
    DEMOKRASİDEN ÇALMAKTIR.
    HUKUK KAPKAÇÇILIĞIDIR.
    SİYASET YANKESİCİLİĞİDİR.
    KAMU YÖNETİMİ KALPAZANLIĞIDIR.

DEPREMDE İNSANLARIMIZIN ÖLMESİ, SADECE MALZEMEDEN ÇALMA HIRSIZLIĞI DEĞİLDİR, AYNI ZAMANDA İNSANLIK HIRSIZLIĞIDIR.

KADER DİYE GEÇİŞTİRİLEMEZ.
    TEDBİRLİ OLMAK, AKLINI KULLANMAK, İNSANIN EN BÜYÜK VASFIDIR.

TÜRKİYE YILLARCA HAR VURUP HARMAN SAVURMA MANTIĞIYLA YÖNETİLDİĞİ İÇİN BU SONUÇLAR YAŞANIYOR.

GERÇEKLERİ KONUŞMALIYIZ.
    DEPREM KONUSUNDA YILLARDIR HİÇBİR ÖNLEM ALINMADI.
    YILLARDIR HİÇBİR ÇÖZÜM ÜRETİLMEDİ.
    SADECE VAAT ÜRETİLDİ.

SORUN SADECE İNŞAAT MALZEMESİ ÇALMAYA İNDİRGENEMEZ.
    DEPREMLERDE ORTAYA ÇIKAN FELAKETİN ASIL SEBEBİ, KAMUDAKİ YOLSUZLUKLARDIR, YÖNETİM SORUNUDUR.”

Kime ait bu sözler?

Asrın liderimize ait!

Evet…

Asrın liderimize ait.

Ne zaman söylemişti?

2003 yılında, Bingöl depreminden hemen sonra söylemişti.

İktidara yeni gelmişti, üç dört aylık başbakan olarak elbette bu yıkımın sorumlusu olarak gösterilemezdi, yıllardır hiçbir önlem almadıkları için, sadece boş laf ürettikleri için, kendisinden önceki hükümetleri sorumlu tutuyordu, onlar hakkında bunları söylüyordu.

(İnanmayan varsa, girsin internete… “Tayyip Erdoğan fay kırıklarından önce ar damarı kırıldı” diye arasın, okusun.)

“Kader diye geçiştirilemez” diyordu…

17 yıldır Türkiye'yi tek başına yöneten kişi olarak, şimdi ne diyor?

“Kadere inanırız, imanımızın gereği sabırla atlatın” diyor.

17 yıl önce “gerçekleri konuşalım, deprem konusunda yıllardır hiçbir önlem alınmadı, felaketin asıl sebebi, yönetim sorunudur” diyordu.

Şimdi “yıllardır ne önlem alındı” diye eleştirenlere ne diyor?

“Ahlaksızlar” diyor.

Ahlaklı olması için çok çaba harcadım ama, gene ahlaksızca bir yazı oldu maalesef…

Unutmama ahlaksızlığım için özür dilerim.

Hatırlatma ahlaksızlığını gösterdiğim için kendimi edepli olmaya davet ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 30 Ocak 2020; 10:51:8 >

• Tuz kokmuş.

• Türk tarihinde böyle ülkesine vatandaşına ihanet eden iğrenç insanların desteklendiği bir dönem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu olay başka, kızılayın parası değil ki o, bağışı yapan sana 8 verdim ama 725 ini başkasına vereceksin demiş öyle bi tezgah dönmüş.
    Vergiden düşmek için yapıyor bunu ve Kızılay da kabul ediyor. Kızılayın görev tanımında böyle bir şey yok. Yurt inşaat yaptırmak gibi. Ülkeyi nasıl soyarım kafasında 8milyon doları gönderen de.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Van'da da büyük paralar toplanmıştı.Vana giden o bölgedeki depremin yaşandığı alanı gören eden var mı ne oldu oraya orada o anı yaşayanlara yardımlar ulaştı mı işte oradaki sonuç Elazığ'daki durumunda sonucu olur hele şuan uçan sineğe vergi koyan devlet ve başındakiler ne yapmaz.

Alıntıları Göster
    Ya dostum geçen işyerine arkadaşlarım geldi, onlarla sohbet sırasında sadece basına yansıyan yardımlara baktık. 100 milyon tl'ye yakın yardım toplanmış, maksat yardımsa devletin gösterdiği araziler üzerine çok rahat yeni evlerle mağduriyet giderilir.

40 tane bina yıkılmış, bunların hepsi 5 6 katlı binalar değil 2 3 katlı evlerde var. Uzun lafın kısası orada mağdur olan insanlara yeni ev verilebilir.

Çadırlar dağıtılmış Suriyeliler çökmüş, yardımlar desen kim nasıl dağıtıp organize ediyor belli değil, bir ton tır gönderildi bunların hepsi depremzedelere mi gitti belli değil, böyle ortamda insan olası büyük depremleri düşünüyor valla işimiz çok zor...

Bazı arkadaşlar yazmış olası büyük İstanbul depremi olsa neler olacak acaba ?

• Aslında adamlar kanuna uygun vergi kaçırma karapara aklama yöntemi geliştirmişler birde konunun o yönü var Kızılayın en başında adam açıklıyor kamu hizmeti yapılan şeylere ben yaparım derseniz bu hizmeti vergiden düşe biliyor gider olarak gösteriyorsunuz.ensara yardım etmek nasıl bir kamu hizmeti orasıda başka soru tabi.suç bu adamlarda değil ki bunları deli ğibi ne olursa olsun destekleyen akp'li vatandaşımızda aynı kişiler fetöyü,balyozu,lafta çözüm sürecini,Suriye politikasını hep destek oldu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.