Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonla bunlara bağış atarken de operatör ne kadar kesip yolluyor Allah bilir.
    Gözümle yardıma ihtiyacı olan birini gördüğümde elimden geldiği kadar yaparım.
    Ama, yok kurban bağışıymış, yok para yardımıymış, kan bağışıymış vs işim olmaz.
    Kan istendiğinde onu da verdim, ihtiyaç sahibini gördüm. Başka türlü kanı benden yardım diye alanların yalandan kanınız ihtiyaç sahibine ulaştı mesajını alsam hayatta inanmam ona...
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de haksizsiniz İmamoglunun yaptığı kişisel bi şey. Kime göre neye göre yanlış tartışılır sonuçta kendi parasıyla yapılan bi şey var ortada. Ama bu kurumların yaptığı devleti dolandirmaktir. Sana göresi bana göresi yok suçtur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterLoki kullanıcısına yanıt
    Yorumları okursanız paylaşılan belgeleri görebilirsiniz

• holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Yahu o olay medyanın saptırması. Erdoğanda senegale uçtu gitti kimse demedi ki deprem varken orada ne arıyor diye? Soran bile olmadı. İzmirdeki tatil yapsa ne olur memnun değiliz bayıla bayıla seçmedik zaten akp düzgün adayda çıkarmadı. Başka bir parti olsa iyi bir adayı ve projeleri olsa izmirde seçim değişirdi.
    İmamoğlunun tarzı farklı siz istiyorsunuz ki hdplilerle teması olmasın şehirden ayrılmasın bu devirde olmaz o. Bu kadar kürt kökenlinin yaşadığı şehirde görmezden gelemezsin eski devirde değiliz. Adamın icraatine bak başarılıysa iyi birşey yapamıyorsa kötüdür.
  • raunk kullanıcısına yanıt
    Siz yinede kan bagisi yapın. Vampirler sizin kanınızı içemez o kadarda değil.
    Aslinda o kadar yeri geliyor kani satiyorlar fakat ben yinede duzenli olarak kan bagisi yaparim.

Çünkü kana ihtiyaci olan her vatandaşin yer yer 3 5 tup kan almasi gerekiyor yattiklari hatsanede bulunamaz veya kalmazsa mecburen kizilaya basvuruluyor. Kizilayda parayla verebildiği gibi ayni adet tup kan verirse hasta yakinlari parada almiyor. Sizin verdiginiz her kan bir hayat kurtarabilir, o kanlari en azindan sofralarinda bardaklarina koyup icemiyorlar cok şükür.

Siz siz olun kan bagisini maddi bagisla karıştırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailcoskun İ kullanıcısına yanıt
    Bir ara kaçırılma olayı vardı y dışına... bunlardan her halt beklenir hocam şeytandan daha tehlikeliler şeytan bunları görse bi durur der ulan ben şeytanım sana ne oluyor der... ALLAH kurtarsın

• Sefa kardesim haklisin fakat ne olursa olsun ne kadar kan olursa birilerine ulasma sansi o kadar yüksek. Hic olmazsa bu sefer acil kan bulunamadiginda daha fazla hayat kaybedebiliriz. Kanimizi y.disina satiyorlarsa da Allah kahretsin bunları. Yinede ceplerine indiremiyor veyahut aksam sofralarinda sarap niyetine icemiyorlar en azindan. Ama nakit yardima cidden bende karsiyim ahbab gibi bildiginiz kurumlara yardim etsin diyr bagis yapmak en iyisi. Haluk konserlerle kliplerle belkide film cekimleriyle zaten dunya para kaldirabilicekken bu olusumun pesinde insanlara yardim ediyorsa güvenilirdir bana gore. Zamaninda deniz feneri icinde cok arkadasimizi uyardik dinlemediler sonra gorduk nerelere gitmis o paralar. Fakat kan verme olayi hem cok hayati bir olaydir hemde calinma olasiligi en az olandir ve malesef bu konuda kizilaydan baska sansimizda pek yok.

Organ bagisi yapacak arkadaslara bir tavsiyem var. Eger organ bagisi yapmayi dusunuyorsaniz hastanelere gidip kan bagisi kartlari doldurmayin, doku ve kan ornegi vermeyin. Ailenize durumu anlatin sayet bana birsey olursa organlarimi bağışlayın diyin.

Organ bagisin da bulunan genc bir cok kisinin şüpheli ölüm olayları oldugunu duyduk. Söyle dusunun hastanenin kayitlarinda doku ve kan ornekleriniz var. Yeterince parasi olan godomanlar bunlari arastiriyor ve uygun doner buldularmi tek yapmalari gereken bu donörün olumunu beklemek oluyor. Sizce ecelinizle olmenizi beklerlermi?

• bu vakıf tir tarikat tir bu tür kan emicilerden kurtulacak mi bu millet, gerçi onları ihya eden zaten milletin kendisi de

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 14:0:51 >
  • Bugüne kadar 1 kuruş bile bağışlamadım bunlara bağışlamamda. Isid öso suriler tarikatlar hepsini bunlar besliyor.

• Arkadaşlar ben Kızılayda çalışıyorum yalan haber ensara değil okçuluğa aktardık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar yiyorlar elbeeeet ama bunu yaparken bile Allah yolunda diyorlar o yuzden vicdanları rahat bizim gibiler de otursun burda tartışma yaratsın sahi aklıma takıldı bunlarin Allah‘ı kim ?

• Bunlar yiyorlar elbeeeet ama bunu yaparken bile Allah yolunda diyorlar o yuzden vicdanları rahat bizim gibiler de otursun burda tartışma yaratsın sahi aklıma takıldı bunlarin Allah‘ı kim ?

Bu hükümet bugu bulmuş gibi para bitti hesabiii iki deprem yaratalım caaaat bunlar keriz zaten 10-10 toplarız acun zaten dünden razi ohhh miss.

Edit:Samimi söylüyorum bu ülkede her şey beklenir bu melunlardan. O hale geldik artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi gecede tarla yiyen -- 30 Ocak 2020; 8:11:44 >
  • Sosyal medya da sırf şov olsun diye 10 ar 10 ar atıyorlar yine. Akıllanmaz bu millet.
    Onlarda elbet yemeye devam edecek. Yine vurgun yaptılar maşallah devletimize.
  • Hayırdır ya kimin parasını kime veriyorsunuz? Ben de Ankarada oturuyorum kaç kere sayaç arızası verdi gelip kartı takıp uyarıyı iptal edip gidiyorlar diğer ay yine aynı sıkıntı saati değiştirin diyorum 600-700 TL para istiyorlar. Cimere yazdım utanmadan cevap yollamışlar eve biz şu şu şu tarihlerde geldik sorunu giderdik diye çıldırmamak elde değil. Sen önce kendi müşterinin memnuniyetini sağla. Bi de kızılay aracılığıyla yapıyor kimsenin bilmesini istemiyor.
  • Niye herşeye zam geldiğinin kanıtıdır bu.

Akneferler iyi izlesin.

• Bende verdigim parayı şu ve şu kurumlara verilmesi için bagışlıyorum diyebilirim, ortada hırsızlık yok. Boş boş muhalefet yapıyorsunuz yine

• Başkent gaz Kızılaya yazdığı dilekçede size yaptığım bağışı Ensara verin demiş onlarda aktarmış olay bu. Neden Kızılay üzerinden, direk ensara bağış yapsa vergi ödeyecek, Kızılaya verince muafiyet var
  • vermeyin aga böyle yerlere para falan kızılay, lösev, tema vb. gibi kurumlar artık siyasetçilerin ve kodaman iş adamlarının eline geçmiş durumda bağış ve yardım adı altında dünya para indiriyolar yardıma muhtaç insanlara yada hastalıkla boğuşan çocuklara bağışlanan paralar ne yazıkki sahiplerine ulaşmıyor insanların hayatıyla oynuyolar resmen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.