Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu madem bağış yapacak kadar kazanıyorsunuz ne diye durmadan zam yapıp üstüne dağıtım bedeli gibi bedeller istiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir skandal olamaz olmaması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Bunlar yurtlarındaki 45 erkek çocuğa tecavüz edenler değil miydi?
    Ben mi yanlış hatırlıyorum.
    Evet.Ta kendileri. 4 aile dışında da şikayetçi olan çıkmadı. Bakan da bir kereden birşey olmaz demişti. Bir Akp li veya Allah tan korkan bir din adamı da bu rezalettir, günahların en büyüğüdür diyemedi. Bu Allahsızlar a oy verenlerin başlarına hala taş yağmıyorsa bu asla cezasız kalacakları anlamına gelmez. Allah sözünde durandır.

• kemalonal K kullanıcısına yanıt
    Bu hüllenin sevabıyla cennetin hangi katına gidiliyor hocam?

• Kader derler...!
    Kısmet derler...!
    Hatta diyanet yeni fetva verip sevap olduğunu bile söyler !
    Ama köşeye pis sıkıştılar, onlarda farkında.
  • Mevzu 8 milyon $ gibi önemsiz bir meblağ olunca, trollere yevmiye verip, savunma yaptırma gereği bile duymamışlar
  • Bademciler indirmiş paraları. Memleketi yiye yiye bitiremediler. Tarih sizi kara sayfalara yazacak.
  • bu olay başka, kızılayın parası değil ki o, bağışı yapan sana 8 verdim ama 725 ini başkasına vereceksin demiş öyle bi tezgah dönmüş.
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    O büyük harama girer, hak aramak kimin haddine, çarpılırız.
    Sorgulamakta haram bak unutma, her ay telefon faturası ödüyorum içinde ÖİV var bu paranın nereye gittiğini ya da gidiyor olduğunu sorgulamak kimin haddine.
  • Acun programda 50 milyon tl topladı, keza diğer ünlülerde ciddi paralar topladı, benim merak ettiğim bu paralarla ne yapılıyor? Yıkılan ev belli mağdur sayısı belli, yeni projeyle ev yapmaya kalksan çok rahat karşılanır.

Gerçekten merak ediyorum, ciddi bir yardım toplandı ve bu yardımlar gerçekten sahiplerine en güzel şekilde ulaşıyor mu ?

• ohoo bunca yildir o kadar para ne borsalara girilmis, ne gayrimekullere yatirilmis, ne faiz yenilmistir var ya of of oof
    su an sonuc neyse, en az 50 yle carpin cikan sonuc cirolaridir :))

• bak bi hatayı başka hatayla kapatamayız

imamoğlu benim memleket lim doğu karadeniz hep ona oy attı

millete tatile gitmeyin derken şimdi kendisinin tatile gitmesi nedir gözünüzü seveyim

gelelim kızlaya ya dam akıllı muhalefet yokki ülke delik deşik antin kuntin işler

çık meclise ver önergeni kabul olmazsa çık halkın karşsına alın oy verdikleriniz deyin

bu iş tatille tiyatroya gitmekle olmaz

bak ciddi derecede bir çok kitle imamoğluna oy attına pişman
  • İnsanları en sonunda yardımlaşmadan bile soğutacaklar. Kızılay'a ver yandaşa gitsin.
  • Ülkede siyasetin bulaşmadığı bir tane ya 1tane kurum kaldı mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

bak bi hatayı başka hatayla kapatamayız

imamoğlu benim memleket lim doğu karadeniz hep ona oy attı

millete tatile gitmeyin derken şimdi kendisinin tatile gitmesi nedir gözünüzü seveyim

gelelim kızlaya ya dam akıllı muhalefet yokki ülke delik deşik antin kuntin işler

çık meclise ver önergeni kabul olmazsa çık halkın karşsına alın oy verdikleriniz deyin

bu iş tatille tiyatroya gitmekle olmaz

bak ciddi derecede bir çok kitle imamoğluna oy attına pişman
    Konu Kızılay'ın yardım parasını yandaşa iç etmesi, İmamoğlu'nun tatilini ne diye karıştırıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Acun programda 50 milyon tl topladı, keza diğer ünlülerde ciddi paralar topladı, benim merak ettiğim bu paralarla ne yapılıyor? Yıkılan ev belli mağdur sayısı belli, yeni projeyle ev yapmaya kalksan çok rahat karşılanır.

Gerçekten merak ediyorum, ciddi bir yardım toplandı ve bu yardımlar gerçekten sahiplerine en güzel şekilde ulaşıyor mu ?
    Van'da da büyük paralar toplanmıştı.Vana giden o bölgedeki depremin yaşandığı alanı gören eden var mı ne oldu oraya orada o anı yaşayanlara yardımlar ulaştı mı işte oradaki sonuç Elazığ'daki durumunda sonucu olur hele şuan uçan sineğe vergi koyan devlet ve başındakiler ne yapmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bosna Hersek için toplanan paraları Refah partisi ne yapmıştı hatırlayanınız var mı? Asrın yolsuzluğu Deniz Feneri'nde ne olmuştu hatırlayan var mı?
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    senin kafan çok karışmış anlaşılan. İmamoğluna laf atayım diye uğraşmışsın ama saçmalamışsın.

fanatik akpliler dışında kimse saldırmıyor, pişman falan da değil. Algı yapmayın lüften. Ya da yapın, sayenizde 800k fark oldu çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.