Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dönen paraya bak 8 milyon bağış adı altında sıfır vergi paravan şirket

8 milyon usd bağış yapacak parayı nerden buldun. Milletin asgari ücretlinin kıt kanaat geçinen adamlardan topladığınız ödeyemenin gazını kestiniz belkide daha kötüleri.

Kaç yıllık kurumun adının böyle işlere karışması içler acısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar cehennemden demi korkmuyorlar. malum din iman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

ensarın da vergi muafiyetleri vardır. kızılayın ne muafiyeti varsa aynısını vermişlerdir.
    amacın hesap kayıtlarında ensar vakfı gözükmeden ensar vakfına destek olmak olduğunu düşünüyorum.

malum 45 çocuğa tecavüz skandalı 2016 da patladı. muhtemelen halkın desteği azalmıştır.
    bu belediyenin gaz şirketinin yöneticisi kimse halkın gönülden vermediği desteği zorla alıp vermiş.

bu yöntemle kim bilir hangi belediye kurumları hangi vakıflara para aktardı ben asıl onu merak ediyorum.

burada kızılaya düşen aracılığı bırakmasıdır. bu aracılık sistemi üzerinden kimlere ne aktarıldığını da açıklamakla yükümlüler.
    yoksa kimsenin kızılaya güveni kalmayacak.

Alıntıları Göster
    Ensar'ın kardan yüzde 5.

Kızılay'ın tamamı. O para ile yurt falan yapılamamıştır. O da birilerinin cebine gitmiştir.

• Savunucular ortada olmayınca böyle büyük bir skandal konusunun mesaj sayısı düşük kalmış:)

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Vay babağının kemüğüne

Dönen paraya bak 8 milyon bağış adı altında sıfır vergi paravan şirket

8 milyon usd bağış yapacak parayı nerden buldun. Milletin asgari ücretlinin kıt kanaat geçinen adamlardan topladığınız ödeyemenin gazını kestiniz belkide daha kötüleri.

Kaç yıllık kurumun adının böyle işlere karışması içler acısı.
    hocam vergi düşürmek deniliyor buna adam yıllık mesela 10 milyon dolar devlete vergi vereceğine kızılaya 10 milyon dolar bağışta bulunuyor vergi vermiş sayılıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

hocam vergi düşürmek deniliyor buna adam yıllık mesela 10 milyon dolar devlete vergi vereceğine kızılaya 10 milyon dolar bağışta bulunuyor vergi vermiş sayılıyo.

Alıntıları Göster
    Düşürmek değil bariz vergi kaçırmak bu.

• Kızılayı itibarsızlaştırma gayretleri bunlar,
    Depremde üzerine düşen görevi yeterinden fazla yaptı yapıyor,
    Geçmiş yılda başka konularda başka yerlere yardım yapmışda olabilir, her yıl deprem yok
    Bizim Kızılayımız yanlış yapmaz, verilen para boşa gitmez, sahada görüyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Ocak 2020; 20:19:29 >
  • Vergi kanunu ayrı vergi zorunlu, yardım zorunlu değil, isteğe bağlı, yardım ödemesi vergiye mahsup edilemez, vergiler zaten aynı yere aktarılır gerektiğinde, ikiside birbirine yakın şeyler ama, vergi ödemek zorunda olduğundur, insanlar ayrıca 10 lira daha yollayım diye gönlünden kopan yollar istemeyen yollamaz kimseden otomatik düşmüyor, böylesi iyi çalışan kurumu baltalamak vatandaşa hizmeti zora sokar

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    senin ve senin gibi tacirlerin yatacak yeri yok.
  • şimdi kızılay başkanı konuşuyor

vergiden kaçınmak için bizim üstümüzden gönderdiler parayı diyor
  • Ve müsiad'a ayda 110.000 TL kira ödüyoruz dedi.

Süper kurum ya.

• Gel de Kızılay'a bağış yap. Güven bırakmadılar insanda. Bunlar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımlar ulaşamıyor. Verdikleri zararın maddi boyutundan çok manevi boyutu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 29 Ocak 2020; 20:49:49 >
  • Buda 2. belge.
    7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi
  • Hayır Kızılayın burda fazladan yardım yaptığı ileri sürülüyor, aynı kızılay 1999 depreminde yeterli yardımı yapamadı, çünkü ozamanki devlet yönetimi başarısızdı, şimdi artı artı öğrencilerede büyük yardımlar yaptığı ileri sürülüyor,

• Super bir soru geldi ve aciklamam dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29.12.2017?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızılay denen kurum zaten yaptığı işlerin hepsini faturalandırıp devletten parasını alan bir şirket

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.