Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiginiz kanlarda satiliyor. 17 yildir soyluyoruz bunu. En guvensiz kurum bence kizilay ensar deniz feneri tugva vb.

Buralardan para akliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay'a şimdiye kadar bağış yapmadığıma sevindim şu an
  • Vergiden kaçınmak caiz midir ey camaat-i müslimin?

Böyle ahlaksızlıklara kulp takıp destekleyenler ahirete madem inanıyorsunuz bunların cezası nasıl olacak? Allah yolundakiler yapınca günah sayılmıyor değil mi? Fetö de Allah yolunda yaptığını söyleyerek bunca şeye kalkıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Kızılay'a güvenilmemesini eleştiren bir şahıs vardı.Önüne gelene sallıyordu.Hani ne oldu şimdi?Sayenizle bu tür yardım kuruluşlarına güvenmez olduk.Bunun nedeni de sizin gibilerin bir kere bile olsun oy verdiklerinizi eleştirmemenizden kaynaklandı.Bir kere bile olsun ''Yahu bu adamlar çalıyor,hak yiyor'' demediniz be...

Hep diyorum bunlara yardım parası gönderen gitsin direk bu gerici vakıflara para yatırsın daha iyi.Zira verdiğiniz bağışlar dönüp dolaşıp onların cebine giriyor.Sizde muhtaç insanlara yardım ettiğinizi sanıyorsunuz...
  • Kepazeligin dibine doğru ilerliyoruz. Utanması yok mu bu ak neferlerin? Yeter ulan desenize siz de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay arkadaş, biri çıkıp dese ki "Evet şurda şuraya bağış adı altında para aktardık. Şurda şöyle şöyle illegal işlerimiz döndü vs.vs." anlatsa "Helal olsun, dürüst adam" diyecek adam(!)lar var hala memlekette.
  • söz bitmiş ne denebilir ki
  • Belge kesin doğru mu beyler? Herhangi bir yalanlama geldi mi?

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    2020 yılında zam aldın mı?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Doğru, kızılay doğruladı açıklaması ile:
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001291041282864-kizilaydan-ensara-8-milyon-dolarlik-bagis-aciklamasi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Doğru, kızılay doğruladı açıklaması ile:
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001291041282864-kizilaydan-ensara-8-milyon-dolarlik-bagis-aciklamasi/
    Oha. Afedersiniz. Rezalet. Lakin durumu inkar etmedikleri ve montaj falan demedikleri için ve dürüstçe kabul ettikleri için şaşırdım ve takdir ettim ama. Tabi 'hayırsever' firma uydurma değilse ve aktarılan para Kızılay'ın kendi topladığı bağış parası değilse. Bu arada 'hayırsever firma' sanırım Başkent Gaz.

Başkent Gaz sanki kara para aklıyor gibi Ensar'a dolaylı yardım yapıyor, Kızılay'ı da VPN/Proxy gibi kullanmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ocak 2020; 22:19:4 >

• Yolsuzluk yapanlar nasıl hala görevden alınmıyor ceza verilmiyor aklım almıyor bu ülkenin savcısı hakimi yokmu ?

• Yurtdışına ABD ye yapmak ne demek. Ülkemizde o kadar yardıma muhtaç insan ve öğrenci varken, milletin aklıyla dalga geçercesine. Yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalonal -- 2 Şubat 2020; 17:36:34 >
  • Alaskada buzda çölde hayatda kalmaya çalışanların olduğu Dünyada
    cennet vatana kendini sığdıramayan hayatını sonlandırmak için bahaneler bulabilenler var
    zihniyet bozuk, köprüden atlayanda öyle, önemli olan hayatda kalmaktır.

• 10 lira daha ateşleyin 110 bin liralık binanın kirası da çıksın aradan.

• Arabama atlar gider depremde mağdur olmuş kişilere gücümün yettiğince yardım yaparım ama kızılaymış vs bir tl dahi yardım yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Alaskada buzda çölde hayatda kalmaya çalışanların olduğu Dünyada
    cennet vatana kendini sığdıramayan hayatını sonlandırmak için bahaneler bulabilenler var
    zihniyet bozuk, köprüden atlayanda öyle, önemli olan hayatda kalmaktır.
    Merhaba, eğitim seviyeniz nedir?
    Yazılarınızda; ünsüz yumuşaması konusunda birçok hata yaptığınızı görüyorum.
    Ya da Türk değilsiniz sanırım?
    En iyi dileklerimle.

• Bunlar yurtlarındaki 45 erkek çocuğa tecavüz edenler değil miydi?
    Ben mi yanlış hatırlıyorum.

• İşte bundan artık kızılay'a kan bile vermiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.