Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda emeği geçenlerin Allah bildiği gibi yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

senin kafan çok karışmış anlaşılan. İmamoğluna laf atayım diye uğraşmışsın ama saçmalamışsın.

fanatik akpliler dışında kimse saldırmıyor, pişman falan da değil. Algı yapmayın lüften. Ya da yapın, sayenizde 800k fark oldu çünkü.
    boş yapmışsın kardeşim hemde bayağı boş

imamoğluna benim ailem tam 12 oy verdi bizde trabzonluyuz bi akp yi megri megri diye eleştirirken adam diyorki benim karım pkk demirtaşın yazdı oyuna gidebilir diyemez kardeşim demicek sen işini yapacan

bu yaptıkları olmaz kabul edilemez millete tatile gitmeyin oy verin derken sen tatile gitmicen özellikle bu zaman da her yer talan gitmicek kardeşim

mansur yavaşa kimse bişe diyebiliyormu

bu kafayla imamoğlu bi yere varamaz bende chp liyim ama bu saatten sonra oy felan alamaz

özellikle karadeniz tayfasından zor bu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Alaskada buzda çölde hayatda kalmaya çalışanların olduğu Dünyada
    cennet vatana kendini sığdıramayan hayatını sonlandırmak için bahaneler bulabilenler var
    zihniyet bozuk, köprüden atlayanda öyle, önemli olan hayatda kalmaktır.
    Arkadaş kafayı mı çektin?

Dalga mı geçiyorsun?

Devreler mi yandı Ak kardeşim?

Şu rezaleti savunacak argüman yollamadı mı sizin ekip nedir. Yeter ulan artık. Biraz utanmasını bilin.
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    boş yapan hem de çok boş yapan senin yazdıkların ama bunun farkında bile değilsin.

mesela millete "oy kullanın tatile gitmeyin" demesini "bundan sonra asla tatile gitmeyin" olarak algılaman tamamen sorunlu.

karadeniz tayfasının çoğu fanatik akplidir zaten. Sen de tamamen fanatik bir akpli bakış açısına sahipsin anlaşılan ya da nereden saldırsam diye fırsat kolluyorsun bilemedim. Bir de fanatik akplilerin "ben chpliyim ama imamoğlu kötü" algı taktiği var. O yüzden dediklerine şüphe ile yaklaşıyorum.
  • Abi bağış yapacaksan kendi elinle yap aracılarla yapma.Yoksa böyle vakalar oluyor.

• Bununla imamoğlunun ne alakası var. İmamoğlunun yaptığı yanlış. Bunların yaptığı daha büyük yanlış. Burada 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor. Azıcık bazı şeylere taraftar olmadan bakın.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    sende kendini böyle avutmaya devam et

ben oy verdim adamı eleştirirm

ben akp ye oy atmadım hayatımda elim gitmedi

chp tayfasına yıllardır attık

doğal olarak da eleştirirm

istanbulda imamoğlun dan başka aday çıksaydı o seçimi yine alacakdık bunuda kafana kazı çünkü millet akp nin halk dan kopuklunun cezasımı kesti

ankara da durum öylemi hayır mansur dan başka biri çıksa alamazdı

sen oy verdini eleştirmezsen hukumeti hiç eleştirme o zaman çünkü senin kafayı ben biliyorum ceketini koy alk chp alır zaten bu yüzden yıllardır gol yiyoruz
    kimin avuttuğu ortada.

dediğim gibi bakış açın sorunlu, yazdıkların sorunlu. yoksa normal bir eleştiri olsa "oy atmaya gidin dedi ama kendisi şimdi tatil yapıyor" gibi bir mantık kurmazdın.

doğru yerde doğru eleştirileri yapmazsan yaptığın şey sadece saldırmak ve algı olur.

İmamoğlu sayesinde 800bin fark oldu onu da sen kafana kazı. Halk destekledi. Başkası olsa seçimi akp kazanmıştı.

Ha dediğim gibi bu tarz algı yapanlar sosyal medyada çok var. Onlara kalsa İmamoğlunu artık kimse desteklemiyor ama gerçekler öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Ocak 2020; 1:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

kimin avuttuğu ortada.

dediğim gibi bakış açın sorunlu, yazdıkların sorunlu. yoksa normal bir eleştiri olsa "oy atmaya gidin dedi ama kendisi şimdi tatil yapıyor" gibi bir mantık kurmazdın.

doğru yerde doğru eleştirileri yapmazsan yaptığın şey sadece saldırmak ve algı olur.

İmamoğlu sayesinde 800bin fark oldu onu da sen kafana kazı. Halk destekledi. Başkası olsa seçimi akp kazanmıştı.

Ha dediğim gibi bu tarz algı yapanlar sosyal medyada çok var. Onlara kalsa İmamoğlunu artık kimse desteklemiyor ama gerçekler öyle değil.
    anlamamak için elinden geleni yapıyorsun

ben diyorum ki seçimde aman tatile gitmeyin diyen birinin şimdi ortalık karışıkken manisadaki deprem istanbulu sallarken tatile gitmemesi lazım

ankara izmir eskişehir belediye başkanları nerde duydunmu tatiden kayak resmi atıyrolar

istanbulda bi sıkıntı oldumu nasıl geri dönecen

bu istanbulda sel olurken tatilden geri dönmeye benzemez

bunu savunamazsın

• Adamın kendisi itiraf etti,konuda Kızılay sözcüsü kesilenlere duyurulur.
    Algı yapanlar genelde gençlik kolları başkan, yardımcısı, iletişim Koordinatörü vs. Yani menfaati olanlar. Çevremde dahi akp'yi tutup da bırakan çok insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Bu konuda emeği geçenlerin Allah bildiği gibi yapsin
    Olur söylerim, şimdiye kadar neyi beklediğini de sorayım mı?

ben senin yazdıklarından yol çıkıyorum.

seçim zamanı tatile gitmeyin demekle şimdi tatil yapmasının hala aynı şey olduğunu savunuyorsun. deprem istanbulda mı oldu?

ne demek "istanbulda bi sıkıntı olursa nasıl geri dönecen"? o zaman hiç istanbuldan ayrılmasın? bunu mu istiyorsun ciddi olarak?

kusura bakma ama eleştirip, laf atacağım diye çok alakasız mantıklar kurmaya çalışıyorsun.

dediğim gibi eleştir ama doğru eleştir.
  • poohdini P kullanıcısına yanıt
    Doğru, bir de tabi meşhur sosyal medya ekibi. twitterda, ekşide falan bolca görülebilir. Hatta bu forumda da olması çok muhtemel.
  • Para aktarimini yapan Baskent Gaz (BG) Ankara Buyuksehir Belediye'sine (ABB) ait bir sirket. Sirketin parasi ABB'ye, yani Ankara halkina ait. Simdi bu sirketin (yani Ankara halkinin) 8 milyon dolarlik vergi odemesi lazim. Yani bu paranin devletin kasasina (yani Turk Halki'na) gitmesi gerekiyor. Amac Ankara halkinin cebinden toplanip Turk halkinin kasasina gitmesi gereken 8 milyon dolari cukkalamak. Peki neden dogrudan Ensar'a vermiyor bu parayi?

Kanunda ozel nitelikli vakiflar mevcut. Bunlara yaptiginiz bagis vergi yerine geciyor. Kizilay da bunlardan birisi, ancak anlasildigi uzere 2017 yilinda Ensar boyle degil. Sark kurnazlari ne yapiyor? Ankara halkinin cebinden toplanip Turk halkinin kasasina gitmesi gereken 8 milyon dolari Kizilay'a veriyormus gibi vergiden dusup, araya sikistirdiklari bir duzmeceyle devletin kasasindan calip Ensar'a veriyorlar.

Boylece halkin bir kesiminden toplanarak devlete verilmesi gereken 8 milyon dolar, Kizilay'a veriliyormus gibi yapilip Ensar'a cukka ediliyor. Ensar'in o paralarla ne badeler yedigini haberlerden biliyoruz zaten. Sorarsaniz musluman bunlar bir de...

• İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın arkadaşlar. Ben bu tarz şeyler sunulunca kanıt isterim. Karşıt görüşlü değilim umarım gerçek değildir diyenlerdenim. Gerçekse de bunu yapanların yanına bırakmamz lazım ama nasıl emin olacağız bilgilerin gerçek olup olmadığına ? Çözümü olan varsa buyursun. İnternet artık cidden bilgi çöplüğü haline geldi. Neyse konu dağılmasın ama inanmak istemiyorum kaynaksız sunulan şeylere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    konuştumuz kişi ibb başkanı senin kafa hala beylikdüzün de kaldı neyse tamam sen haklısın diyeyim de kapansın konu
  • 7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi

Kızılay genel başkanı kerem kınık

''Devletimiz Milletimize aittir, abdestimizi alıp Milletimizin yanında safımızı alıyoruz''diye bir gönderisi var twitter da normalde abdestsiz mi dolaşıyor ki böyle bir şey yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 30 Ocak 2020; 2:39:48 >

• ankarada kendime su aboneliği açtırdım. sonra Dogalgaz a geldi sıra.

internetten başkent Dogalgaz güvence bedeline baktım.

tam 560TL

560 lira güvence bedeli mi olur ya? asgari ücretin 4 te 1i..

sen bunları toplayacaksın sonra vakfın birine sosyal yardım adı altında havale edeceksin? bu kadarı da pes ya

ibb başkanı diye her zaman şehirde kalsın, peki sen haklısın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.