GIGABYTE GV-N3060WF2OC-12GD 3060 12GB WINDFORCE OC GDDR6 192Bit LHR Ekran Kartı https://www.dfsbilgisayar.com/gigabyte-gv-n3060wf2oc-12gd-3060-12gb-windforce-oc-gddr6-192bit-lhr-ekran-karti |
7,948.70 TL GIGABYTE GV-N3060WF2OC-12GD 3060 12GB WINDFORCE OC GDDR6 192Bit LHR Ekran Kartı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Havale ile alışveriş yapan masum insanlar kaldı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DFS'den defalarca havale ile alışveriş yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım. Sahiplerini tanımam, zaten aynı şehirde bile değilim. Tek çekim ile havale arasında çok fark olmuyor diyene mantıklı.
Ancak hazır sistem almanızı tavsiye etmem. Biraz sıkıntılı oldu. Ekran kartı kutularını falan göndermiyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 12 Eylül 2022; 11:41:41 > -
Pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değil de, bu zamanda ne biçim bir site bu? Aradığını bulamamak üzerine mi kurulmuş bu site?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
almayın bu kartın ederi bu degil güncel satış fiyati 335 euro hemde tax ekli zaten tierlistde baya aşağılarda
gigabyte gaming oc 375 euroya düşmüşken tr deki bileşen firmaları kartları aniden satmıyor yavaş yavaş fahiş fiyattan indirim yapmış gibi ayak yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 12 Eylül 2022; 12:19:24 > -
4000 serisi çıkmadan firma çalışanları herhalde 8k'ya 3060'ı piyasaya sürüyor. Almanın hiç mantığı yok. Makedonya gidiş geliş biletiyle 3060 aynı fiyata gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 gün sonra rtx 4000 serisi tanıtım var beklemede fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 12 Eylül 2022; 13:24:11 > -
niye böyle yazdınız anlamadım hep havaleyle yapıyorum nerdeyse. tek olumsuz yanı manuel kontrol gerektiği için siparişi geciktiriyor hep. nakit paramla alırım param yoksa almam.
-
bende daha önceden havale ile kullandim bu siteyi,sorunsuz.
kart bencede fiyatını hak etmiyor,4000serisi ucuzda,pahalida gelse piyasaya 3060 karta 8000 verilmez arkadaşlar.
boykot edin,ucuz kart bulana kadar sistem kurmayin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
8 gün sonra rtx 4000 serisi tanıtım var beklemede fayda var |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X