Şimdi Ara

7 ay kala tm ilk 1k yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfırdan her gün 10 saat çalışarak yapılabilir mi? biliyorum çok abartı geliyor ama başarmak zorundayım.
    yt'da bu tarz videolar görüyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir dh ahalisi?

• Sınav anına yenik düşmezsen yapılabilir
  • Sadece donanım haberde bu tarz başlıkları açan 50 kişi var. Ona göre çalış yani.
  • sıfırım diyorsun, yani bu demek oluyor ki şu zamana kadar düzenli ders çalışma alışkanlığı edinmemişsin yani günde 10 saat ders çalışman imkansız. boş umut vermeye gerek yok çok zor. ha sıfırdan kastın ne o da tartışılır matematikten 15-20 net çıkarabiliyorsan yine 1k olmasa bile 5-10 k yapılabilir

• 10 saat abartı
    günde 7-8 saat çalışsan yeter. 1k biraz zor ama ayt tarih, edb, coğrafyayı fullemeye çalış. ayt matematik, tyt kadar zorlamaz. tyt matematiğin ilk 12 konusunu bitirdikten sonra direkt aytye başla.
  • ea'da rekabet yok zaten yapılır

• Yapar diyenler neyin kafasını yaşıyor arkadaşlar? Sıfır olan biri nasıl 7 ay gibi bir sürede 95 tyt 70 ayt yapabilir?

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt

hocam sıfır biri şuan da tmden başlasa ve hakkıyla çalışsa minimum 20kya oynar ama dediğin gibi 1k yapmak imkansıza yakın. o yüzden realist olmak en doğrusu

• Ben geçen sene 0 dan 11 in mayısında başlamıştım çalışmaya okul vardı bide imamhatip neredeyse tüm zamanımı aldı ama 82 83 tyt 70 civarı ayt yapıyordum eğer düzgün çakışırsa yapabilir bence , tabi sınav anınada bağlı olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.