Şimdi Ara

7 AYDA YGS TEMELİ OLMAYANA NASIL BİTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meslek liseliyim ve maselef ders konusunda sıkıntım var. Hedefim hemşirelik(ygs'den) okul birinciliği falanda var ama ben bu Fen bilimlerini nasıl halledicem. Hangi kitaplar lazım ? 7 ay yeterlimi ? kaç saat çalışmam lazım ... aklımda deli sorular. Fen bilimlerinde 25 net yapmam lazım , nasıl çalışmalıyım , neleri almalıyım ?

• Palme kimya bitir
    Palme biyo bitir
    Güvender fizik calis
    En fazla 3 ay sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    bu yaz tatilinde bitermi ? biyolojiden dersta alıcam zaten
  • Sakın 7 ay ygs çalışma. 3 ay çalış sadece geri kalanda lys çalış

• vforbassist kullanıcısına yanıt
    Adam ygsden hemsirelik secicek

• quote:

Orijinalden alıntı: atikoo12

Adam ygsden hemsirelik secicek

Ygsden hemşirelik seçicem o yüzden lys'yi napıyımki :D lys'nin sözelini 3 ayda hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexandrakpylova

Arkadaşlar meslek liseliyim ve maselef ders konusunda sıkıntım var. Hedefim hemşirelik(ygs'den) okul birinciliği falanda var ama ben bu Fen bilimlerini nasıl halledicem. Hangi kitaplar lazım ? 7 ay yeterlimi ? kaç saat çalışmam lazım ... aklımda deli sorular. Fen bilimlerinde 25 net yapmam lazım , nasıl çalışmalıyım , neleri almalıyım ?

Neden hemşirelik neden tıp değil. Zor deme ne kadar zor olursa olsun farketmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

quote:

Orijinalden alıntı: alexandrakpylova

Arkadaşlar meslek liseliyim ve maselef ders konusunda sıkıntım var. Hedefim hemşirelik(ygs'den) okul birinciliği falanda var ama ben bu Fen bilimlerini nasıl halledicem. Hangi kitaplar lazım ? 7 ay yeterlimi ? kaç saat çalışmam lazım ... aklımda deli sorular. Fen bilimlerinde 25 net yapmam lazım , nasıl çalışmalıyım , neleri almalıyım ?

Neden hemşirelik neden tıp değil. Zor deme ne kadar zor olursa olsun farketmez

Başından beri hedefim o :)

• YouTube üzerinden teknofem videoları izle mutlaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz tatili fem simetriden guzel temel at bak gor guzel seyler olucak ( biyoloji temel cok onemli )

• quote:

Orijinalden alıntı: TYKilmester

Bu yaz tatili fem simetriden guzel temel at bak gor guzel seyler olucak ( biyoloji temel cok onemli )

fizik ? :)
  • bölüyorum ama türkçe matematik için hangi kaynakları önerirsiniz permütasyon olasılık hacim ve analitik geometri sorularını hep kaçırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.