Bu iki laptoptan sizce hangisi daha iyidir? Soğutma olarak msi daha iyi diye biliyorum.
Laptop genellikle film dizi izlemek için ve cs go, pubg mobile falan oynamak için kullanacağım eğer başka laptop önerileriniz varsa bekliyorum
monster kullanıyorum bütçe varsa msi alın asus lenovo hp gibi arasında kalırsanız monster tercih edebilirseniz. Msi bilmem ama benimkinin soğutması iyi
senin verdiğin linkteki cihazlarda gayet iyi , monster ın işşemcisi güzel hafıza yetersiz acerin şu modeli güzel test ettiğim için biliyorum ekranı özellikle çok hoşuma gitti
piyasa uçmuş geçen hafta bulduğum fiyatlar bu hafta yok
asusun tuf modeli vardı fx550DD modeli i7 + 512 ssd 1tb hdd gtx 1650 li modeli vardı 6100 tl civarı. bu hafta bulamadım o fiyatlara onun ekran ve sesi de güzel karar ı sen ver hepsi iyi
murtrax
kullanıcısına yanıt
Acer modellerini çok görüyorum forumda ancak soğutma sistemi nasıldır hiçbir bilgim yok. Msi’ ın soğutması baya iyi diyorlar ama Monster’ın soğutması nasıl onunla ilgili de pek bir bilgim yok. Bir de monster için kendini bozdu falanda diyorlar ve dediğiniz gibi fiyatlar resmen günlük değişiyor...
Monster candır ! :)
Hocam merhaba. İlgilenirsen tavsiye ederim. Ben de bir tane almayı düşünüyorum.