Bildirim
7 inci sanat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Soyunmak -
ilk alti sanat iki gruba ayrilir:
plastik sanatlar: resim, heykel, mimari
ritmik sanatlar: dans, muzik, siir
yedinci sanat kabul edilen sinema ise tum bu sanatlari icinde barindirir. italyann yazar ricciotto canudo bu ismi ilk kullanan kişi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrima
yedinci sanat kabul edilen sinema ise tum bu sanatlari icinde barindirir. italyann yazar ricciotto canudo bu ismi ilk kullanan kişi.
siirin ayrı bi sanat olduğunu yeni öğrendim,sağol
peki denemeler falan filan sanat olmuyorm -
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
quote:
yedinci sanat kabul edilen sinema ise tum bu sanatlari icinde barindirir. italyann yazar ricciotto canudo bu ismi ilk kullanan kişi.
peki denemeler falan filan sanat olmuyorm
Bildiğim kadar bu sıralamayı antik yunanlılar yapmış. edebiyat, şiir sanatından doğmuştur. denemeler de edebiyatın uzantısı. mesela tiyatro da, yukardaki bazı sanatların bir birleşimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrima -- 17 Eylül 2005, 19:21:55 >
-
Eğer sanat olarak nitelendirilebilecek şeyler bu saydıklarınız ise bi Hülya Avşar bi Sibel Can sanatçı değil demektir.. Ki bence zaten sanatçı değiller, Pazarlamacı ruhlu insanlar.. Başkaları tarafından ortaya konumuş sanatı sergiliyorlar.. Bir şarkı sözü bir beste yapmış değiller... Kesinlikle bir şey üretmiş değiller.. Bu ülkede sanatçıyım diye geçinenler acaba ne üretmişler onu düşünmeli.. Onların ürettikleri ve bizim beş duyu organımızın herhangi bi tanesiyle algılayabildiğimiz bir üretim yok... -
BURASI SANAT TOPİC İ Mİ
KÜLTÜR VE BİLİM TOPİC İ
bu konuda bişey bilmediğim çok mu belli oldu??
ban man yok ha..şaka
-
yukarda yazmıştım ama yanlış anlaşılmasın. gerçek de 7. sanat diye bir şey yok. buna sinema denmiş öyle gidiyor. yoksa bu da 8. harika gibi bir şey. -
@ Lacrima
Güzel bir açıklama.Çok teşekkür ederim.
@cins
Bence bu memlekette bir tane sanatçı var o da Kubat... (Çok mu iddialı oldu yav?) -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
quote:
peki denemeler falan filan sanat olmuyorm
Bildiğim kadar bu sıralamayı antik yunanlılar yapmış. edebiyat, şiir sanatından doğmuştur. denemeler de edebiyatın uzantısı. mesela tiyatro da, yukardaki bazı sanatların bir birleşimi.
açıklamalar için sağol kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X