|
7 kişilik Dacia Jogger tanıtıldı: Türkiye'ye ne zaman gelecek?
-
-
Yapsanıza şunun dizelini, lodgy'den buna geçelim be kardeşim 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en arka sıra ayaklarını nereye koyuyor fotoğraflar detaylı olmasına rağmen anlayamadım.
-
Europe Birliği dizeli yasakladı o yüzden de artık dizel motor üretimini bitiriyorlar cevreye vermiş olduğu zAradan
Dizel+Otomatik hâlâ ülkemizde talep görür ama Avrupa Birliği düzenlemeleri nedeniyle artık pek mümkün gözükmüyor. Mevcut benzinli motorun otomatik versiyonu çıkarsalar da olur. Hibrit versiyondan bahsediyorlar bir de, bakalım göreceğiz. 7 koltuklu tüm araçlarda arka sıranın genelde biraz "zorlama" olur. Ancak çocuklar için uygundur falan, test sürüşlerinde göreceğiz artık...
-
quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
en arka sıra ayaklarını nereye koyuyor fotoğraflar detaylı olmasına rağmen anlayamadım.Diger 7 kisilik arabalarda da oldugu gibi yalan o sira. Hobbit'ler oturur ancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 3 Eylül 2021; 14:45:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalılıktan Dacia bile gözüme güzel görünmeye başladı. Hayatta almam dediğim araba markasıdır kendileri. Demek ki standartlar zamanla düşüyor.
-
Orası zaten çocuklar için ideal. Yetişkinler için pek kullanışlı değil.
#@```[```{|||\\\÷÷÷÷÷\÷÷÷|<`. [;[¥;{`] `[€€`[€```[] [¥``[;] ;;¥]] ;] [;;]] ¥[¥€
Ön koltuğa kadar tam katlanır veya sökülür olup; çift akü ve arkada 220 çıkışı olursa kamp için kullanmayı düşünenler yönebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dacia değil facia olmuş özellikle yan profili
-
Yeni logo tanıtıp hiçbir araçta kullanmaması ve miadını doldurmuş direksiyonla gelmesini anlayamadım. Ha bir de maliyetten kaçıyorsun tamam da biraz da yalıtım sıkın
Cam tavan şart. Çok boş görünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan
Yeni logo tanıtıp hiçbir araçta kullanmaması ve miadını doldurmuş direksiyonla gelmesini anlayamadım. Ha bir de maliyetten kaçıyorsun tamam da biraz da yalıtım sıkınYeni logo ilk defa duster 3 de 2023 de kullanılacak ,bigster tanıtımında öyle açıkladılar ,Duster 3 de bigster in aynısı sadece 20 cm kısası olacak ,yine de mevcut kasadan daha uzun ve geniş olacak
Jogger , dacia olarak geleceğinden fiyat olarak full Taliant dan 10.000 aşağı olur en full olanı
Egea SW Cross un geç kalmaması lazım ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 3 Eylül 2021; 20:7:59 > -
İki motorla çıkıyor
Yeni
1.0 TCE 110Hp 200nm - (1750d/dk da 190nm tork) Manuel 6 ileri
Diğeri 1.0 100hp eco-G 170nm tork (tork bilgisi yok ama yeni dusterdaki motor) 40lt LPG +50lt benzin - Manuel 6 ileri
2023 de 1.6 hybrid gelecekmiş
Otomatik sadece 2023 de bu hybrid motorla gelecekmiş
5 kişiliğinde 703lt bagaj
Yerden 200 mm yüksek - 2,9mt aks mesafesi
Tanıtımdaki en üst donanım Extreme olacakmış
Otomatik fren asistanı,yokuş kalkış ,kör nokta uyarı , park asistanı gibi donanımlar olacakmış
buda normal versiyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 3 Eylül 2021; 23:38:28 >
-
Volvo XC70’in kayıp kuzeni olmuş bu ama hoş duruyor bence
-
Başka nereye gönderilecek zati başka kim alır bu arabaları
-
Taksiciler bunu beğendi.
-
Lodgy sıfırı satılmaya devam ediyor. Bu araç Logan MCV'nin yenilenmiş hali. İsim değişikliğine gidilmiş.
-
Fakiri zengin , zengini fakir gösteren araba diyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pahalılıktan Dacia bile gözüme güzel görünmeye başladı. Hayatta almam dediğim araba markasıdır kendileri. Demek ki standartlar zamanla düşüyor.
|
Diger 7 kisilik arabalarda da oldugu gibi yalan o sira. Hobbit'ler oturur ancak. |
İki motorla çıkıyor Yeni 1.0 TCE 110Hp 200nm - (1750d/dk da 190nm tork) Manuel 6 ileri Diğeri 1.0 100hp eco-G 170nm tork (tork bilgisi yok ama yeni dusterdaki motor) 40lt LPG +50lt benzin - Manuel 6 ileri 2023 de 1.6 hybrid gelecekmiş Otomatik sadece 2023 de bu hybrid motorla gelecekmiş 5 kişiliğinde 703lt bagaj Yerden 200 mm yüksek - 2,9mt aks mesafesi Tanıtımdaki en üst donanım Extreme olacakmış Otomatik fren asistanı,yokuş kalkış ,kör nokta uyarı , park asistanı gibi donanımlar olacakmış buda normal versiyon |
Benzer içerikler
- apple müzik öğrenci
- truecaller nedir
- instagram threads nedir
- whatsapp şifre koymak
- twitter ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X