Bildirim
7 Metre USB Yazcı Bağlantı Kablosu Sınıtısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Sorun kablo da arkadaşım.
7 Metre USB Kablosu ne kadar kaliteli?
USB kablolar da 5 Metre den sonra iletişimsizlik meydana gelmektedir. Tercih edeceğiniz kablonun kalitesine dikkat ediniz. -
USB kablosu problem çıkarabilir. Arkadaşın da belirttiği gibi 5 metreden sonra USB kabloların verimi düşer. Eğer yazıcıyı bilgisayardan biraz uzak bir yere koymayı düşünüyorsan yazıcı sunucusu kullanarak yazıcıyı istediğin yere koyabilirsin. -
Acaba yazıcının olduğu yerde LAN (lokal network ) varmı , varsa neden yazıcı paylaşımı yapmadın? yada yapamadın? kabloya gelince , ne kadar kaliteli olursa olsun , o mesafeye veri taşıması zor gözüküyor USB kablonun. Sonucu bildir. Kolay gelsin. -
Haklısınız arkadaşlar 5 metreden sonra cidden problemler çıkıyor sonrasında 7 metrelik kabloyu 5 metre olarak değiştirdim ve şimdi sorun yok ancak yazıcı dediğim büyük fotokopi makinesi lan'dan bağladı teknik servisleri ancak bir süre sonra sıkıntılar çıkmaya başladı bende USB'den bağladım şimdi yazıyor ancak misal bugün 500 sayfalık çıktı alacaktım bir anda ancak makine acayip kastı ve sonrasında dondu her 70-80 sayfada fiş çek tak yaparak yazdırdım. Kablo veriyi taşıyor bu sefer ancak makine basmıyor. Makine MEB Fatih Projesi kapsamında Okula gönderilen son derece süper bir makine... -
Merhaba tekrar dan,
Bazı cihazlar aynı anda 80 yada daha üzeri sayfadan sonra tıkanmakta dır. Bunun kablo ile alakası yoktur. Zaten ilk olarak hafızaya alıp, daha sonra yazma işlemini gerçekleştirmektedir.
Bir süre daha bu şekilde kullanın ve sorunu gözlemleyin gerekirse teknik servisi ile iletişime geçip sıkıntınızı anlatın.
Kolay gelsin, iyi akşamlar. -
Haklı olabilirsin "ProbLem!" ama yinede o makinenin hafizasının çok fazla olduğu kanaatindeyim.
Makine büyük fotokopi makinesi görmüşsünüzdür çoğu fotokopicilerde o makinadan var modelleri özellikleri aynısı aşağı yukarı ama yinede teşekkürler... En yakında teknik servisiniz çağıracağım.
Tşekküler arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı. -
Rica ederim.
Sorununuz çözüme kavuştuğu zaman, tekrar dan burada bilgilendirme olarak mesaj atarsanız sevinirim. -
tabiki bilgilendiririm.
İyi Çalışmalar... -
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- twitter harf arama geçmişi silme
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- laptopa su döküldü açılmıyor
- 0xc00007b hatası
- telefon ısınması neden olur
- laptop menteşe tamiri
- komut istemi
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X