Şimdi Ara

7 sene ios 1 gün android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 7 senedir ios kullanıyorum iphone 4 um iyice yaslanmasıyla yeni telefon alayım dedim iphone pahalı olması nedeniyle anroidlere bir bakayım dedim ve oneplus one adlı telefonu forumda bir arkadasdan aldım ancak 1 gün kullandıktan sonra dayanamayıp tekrar sattım ios dan androide gecmek gercekten zor her sey cok farklı alıstıgın rahatlık android'de yok simdilik iphone 4 le yola devam

• O değilde 7 sene olmuş.
  • Ios varken android almak
  • Android berbat performans ve ram yönetimi var
  • Her ne kadar sklsamda ios dan android'de o sadelik ve basitlik yok bide o kadar güçlü işlemci 3gb ram var telefonda ama ios akıcılığı yok telefonda bilmiyorum belki bir gün yeterli degildir ama ben begenmedim tavsiye etmem kimseye gecmeyi
  • haklısınız. özellikle uygulama marketi konusunda çok büyük bir eksik var Androidde
  • Yıllardır bi android bi iPhone kullanıyorum baktım olmuyor 5s ve Moto G aldım canım sıkıldıkça kullanıyorum. İki platformuda kullanan biri sürekli arayış içinde oluyor ve önceki kullandığı sistemi özlüyor kendimce bu yöntemle çözdüm.
  • Androide gecersem sadece su sarj ve sarj kablosu bulamam yuzunden gecerim,arkadasim yap su iphone microusb portu millet bayram etsin,artik pilin yukseleceginden umit etmiyorum ama bari microusb portu koy be arkadasim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakabo333

Arkadaslar 7 senedir ios kullanıyorum iphone 4 um iyice yaslanmasıyla yeni telefon alayım dedim iphone pahalı olması nedeniyle anroidlere bir bakayım dedim ve oneplus one adlı telefonu forumda bir arkadasdan aldım ancak 1 gün kullandıktan sonra dayanamayıp tekrar sattım ios dan androide gecmek gercekten zor her sey cok farklı alıstıgın rahatlık android'de yok simdilik iphone 4 le yola devam

one plus one nedir. daha yeni yeni ismi duyuluyor oda güçlü donanım uygun fiyatlı diye. bir htc one m8 sony xperia Z2 lg g2 g3 lere vs bakın kullanın.

bencede ios iyi hoş güzelde batarya sıkıntısı bitiyor herşeyi. arkadaşım iphone 5 aldı 2-3 ay kullandı. şuan note 3 e geçti. neden mi bataryası büyük ekranı büyük diye. . .

• İnsan hamallığa alışınca lükse alışamıyor köleliğe alışmış insanlar özgürlük nedir bilmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 31 Ağustos 2014; 2:10:51 >
  • Hocam iphone 4 hala gayet kullanilabilir bi telefon. 3 yildir kullaniyorum 2 yil daha kullanacagim kismetse. Asagidaki konuda anlatilanlari yaparsan cihaz kendine gelir rahatca kullanabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96523838&p=1&f=510

• Saçmalamışsınız ilk günden böyle yapmaz normal biri siz ben bunu beğenmeyeceğim diye almışsınız. Hadi 5s ten falan geçseniz belki biraz normal karşılanabilir ama sizinki saçmalık.
  • Yapmacik bir konu.yok 1 gun kullandim da hemen sattim da...

Git bir androidli amiral gemisi al oyle kiyasla.

Teknoloji forumunda gezinirken boyle sacma sapan konulara bakip da gaza gelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

haklısınız. özellikle uygulama marketi konusunda çok büyük bir eksik var Androidde

hıı ggl plyde dha çk oyn vr bi kre .s .s

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Yapmacik bir konu.yok 1 gun kullandim da hemen sattim da...

Git bir androidli amiral gemisi al oyle kiyasla.

Teknoloji forumunda gezinirken boyle sacma sapan konulara bakip da gaza gelmeyin.

Yapmacık bir konu olduğu ortada da one plus one diğer amiral gemilerden eksisi yok artıları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Androide gecersem sadece su sarj ve sarj kablosu bulamam yuzunden gecerim,arkadasim yap su iphone microusb portu millet bayram etsin,artik pilin yukseleceginden umit etmiyorum ama bari microusb portu koy be arkadasim ya

kardeşim apple micro usb nşn m sini bile koymaz neden mi ?
    en adi telefon bile micro usb kullanıyor piyasada 3-4 tl ye satılıyor ama apple öyle değil
    bir kabloyu 50 tl yapıyor bqğlantı yerlerini aşırı adi yapıyor 3-4 kere kablo aldırtıp 150 tl kazanıyor ki micro usb nşn yırtılma gibi problemleri yok.
    adam bizim için neden 50 tl den vazgeçsin ki 3-4 kere kablo kopardığımı bilirim forumda herkez bu sorundan muzdarip bağlantı yerinden kopuyor.
    çakma adaptör alsan cşhazı patlatıyor yada pili öldürüyor pili kendşn değiştirirsen garantş gidiyor genpaya verirsen iyibir kazığı sokuyoe.
    yani apple birtek telefondan para kazanmıyor o kapalı kutunun zorunlu nedenlerşndende para kazanıyor 😉

• Bana gore degil herkese saygi duyuyorum ios da en sevdigim ozellik ortak calismasi tablet olarak da ipadim var cektigim bir fotorafin direkt gitmesi ipade mail servisinin daha rahat olmasi parasini verip aldigim uygulamalari tekrar almak istememek kesinlikle kotu bir telefon degil guzel zevkler ve renkler farklidir herkes alistiginda mutlu birde ekran cok buyuk geldi onunda etkisi var belki bilemedim nyse uzatmanin anlami yok fanboyluk yapmayalim lutfen
  • Lightning to Micro USB adaptörüm var ve cüzdan da duruyor. Hala çıktığında aldığım iPhone 5'in yanında gelen kabloyu kullanıyorum ve lightning kabloya hiç para vermedim. Yani parayı dert ediyorsanız bu adaptörden alırsınız bütün dertler biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Lightning to Micro USB adaptörüm var ve cüzdan da duruyor. Hala çıktığında aldığım iPhone 5'in yanında gelen kabloyu kullanıyorum ve lightning kabloya hiç para vermedim. Yani parayı dert ediyorsanız bu adaptörden alırsınız bütün dertler biter.

o adaptörü bilmeyip gidip orjinal kablo alan çok insan var 😉
  • Evet, bu adaptör sayesinde kablo parası vermekten kurtuldum, mesela şu anda evde iki lightning kablosu var, birisi benimkisi diğeri kardeşimin ve onunkisi temiz, benimkis ise hala çalışsada her iki tarafı da bantlı ama takmıyorum. Hem cüzdana sığıyor, milletin samsung şarjı filan olduğunda hiç problem olmadan şarj ediyorum. İnsanlar ilk gördüğünde şaşırıyorlar sen nasıl samsung şarjı ile şarj ediyorsun diyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.