Şimdi Ara

7 yaşındaki kardeşim App Store'dan 350 TL'lik alışveriş yapmış. GERİ İADE KABUL EDİLDİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geçen 2 tane oyun indirmiştim oyunların tanesi 9TL idi. Şuan oyunlar 2 TL kadar düştü. Acaba geri iade bildirimi yapsam paramı geri aldıktan sonra tekrar oyunları 2TL indirebilir miyim? Benimkisi biraz çakallık mı oluyor Konuyu açan arkadaşa da geçmiş olsun diyorum umarım geri iade yaparlar kendilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Durum başlıktaki gibi arkadaşlar baya subway surferstan alabildiği kadar coin almış kardeşim babam da baya madur durumda.
    Önceden birkaç şey okumuştum da tam olarak bilmiyorum bu geri iade için neler yapabilirim ya da böyle bir imkanım var mı ?

Konu ile alakalı bir yazı yazmıştım zamanında. İade hakkınız var ama 1 hafta içerisinde diye biliyorum. İnceleyin lütfen:

Satın Aldığınız Uygulamayı Beğenmediğinizde Parasını Geri Almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarir11

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Bi kere yabanci bi aileye olmustu bu geri odemislerdi

ama onu yabancıya ödemişler belki Türk diye takmayacaklar arkadaşı

Malesef katılıyorum apple'a özel değil hiçbir firma vermez

Bol şans yinede,geçmiş olsun

Saçmalamayın.
    İtunes dan iade edebilirsiniz..
    iphonedo bir bölümünde uygulama iade etmeyi gösteriyordu, araştırıp bulabilirsiniz.

SACMALAMAYİN arkadas oyun ici satin alim yapmis.onu nasil iade edecek

Saçmalanan bir şey yok. Oyun içi alımlar da Apple tarafından faturalandırılır böylece itiraz edebilirsiniz.

o zaman satın alalım habire harcayalım.sonra da geri isteyelim .ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: freedommaker

quote:

Durum başlıktaki gibi arkadaşlar baya subway surferstan alabildiği kadar coin almış kardeşim babam da baya madur durumda.
    Önceden birkaç şey okumuştum da tam olarak bilmiyorum bu geri iade için neler yapabilirim ya da böyle bir imkanım var mı ?

Konu ile alakalı bir yazı yazmıştım zamanında. İade hakkınız var ama 1 hafta içerisinde diye biliyorum. İnceleyin lütfen:

Satın Aldığınız Uygulamayı Beğenmediğinizde Parasını Geri Almak

Hocam iade edilcek odemeyi secme gibi bir durum yok ki sorun bildire basinca hicbirsey olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iade ediliyor itunes üzerinden. bir videoda tükçe anlatılıyorda videoyu arastırıp bulmanızı tavsiye ederim %100 iade edersiniz. ama itunese yazıcagınız yazı ingilizce olcak.
  • Ben zaten asla kredi kartı bilgilerimi AppStore de kayıtlı bırakmam. Birşey satın alacağım zaman girerim işim bittiği zaman None yapıp tekrar kayıt ederim.. Geçmiş olsun oyun içi satın alımlar da biraz zor ama umarım parayı kurtarabilirsiniz..
  • Allahtan Real Racing 3 oynamıyormuş o zaman faturayı hayal bile edemiyorum..Geçmiş olsun umarım çözüm yolu bulunur.Ve umarım bu konuda apple adım atar aylık 100 TL üzeri alış verişi kısıtlarlar.
  • Alabilirmisiniz bilememde şansınızı denemenizi öneririm keşke uygulama içi satın alım sınırlaması koysaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ben kaç tane uygulama aldım iade ettim. Hatta daha sonra hesabımdanda kaldırmadılar uygulamaları istediğimde indirip kullanabiliyorum

Tam olarak nasıl yaptığınızı da açıklarsanız güzel olur. Malum başlık sizin durumla alakalı.

Valla hocam normal olarak iade ettim. extra bir işlemde bulunmadım.
  • Dünya kadar apple id aldım(amerika -İngiltere -Türkiye-Jamaika vs....) ve almaya devam ediyorum .. Hepsinin ödeme seçeneği none-hiçbiri tanımlı . ücretli bir uygulama zamanda sanal kartla alışveriş yaparım .. Olay bu mudur! Budur! şiddetle tavsiye olunur...

• Son durum ilk mesajda

• quote:

Son durum ilk mesajda

İade ederler demiştik hocam,
    Öyle de olmuş,
    Gözün aydın diyelim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son durum ilk mesajda

hocam geçmiş olsun ya :) en son ne demiş ben anlamadım parayı göndericez mi demiş ? yada para geri geldimi ?
  • Hadi büyük geçmiş olsun hocam gözünüz aydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 2 Nisan 2013; 11:04:20 >
  • Ne kadar cahil varsa mesajları doldurmuş

Aynı olay benim de başıma geldi, ikiletmeden paramı iade ettiler,
    evde çocuğunuz varsa mutlaka uyguylama içi satın alımları iptal ettirin.
  • selam.. ben de uygulama içi alım yaptım, aynı oyunun icindeki ayni seyi 2 kere almisim.. tahsil edildi para. geri nasil alabilirm, turkiye store benim hesap?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

selam.. ben de uygulama içi alım yaptım, aynı oyunun icindeki ayni seyi 2 kere almisim.. tahsil edildi para. geri nasil alabilirm, turkiye store benim hesap?

Ben kendi durumumu mail atarak çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

selam.. ben de uygulama içi alım yaptım, aynı oyunun icindeki ayni seyi 2 kere almisim.. tahsil edildi para. geri nasil alabilirm, turkiye store benim hesap?

Ben kendi durumumu mail atarak çözdüm

mail adresi nedir?
  • Oyun içinden aldıklarınız hala duruyormu?Ne yapıyolar?
  • Geri odeme alicagina sevindim bende bir oyun almistim begenmemistim sansimi demek icin iade formu gonderdim cevap bile vermediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 2 Nisan 2013; 16:44:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.