Şimdi Ara

7 Yil Önce Bu Forumdan ITÜ Mezunu Almanya'da Yazilimci Birinden Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin arkadaslar, tam 7 sene önce bu forumda aylarını harcamış ve cok ekmegini yemiş biri olarak siteye uzun zaman sonra tekrar girdim. Girmişken buraya bakmadan da duramadım. 7 sene önce asagidaki konuyu acmistim:

https://forum.donanimhaber.com/mezun-hikayesi-58k-12k--134241916

Simdi aradan gecen 7 yılda okul bitti. Okurken uluslararasi büyük bir Alman firmasında ücüncü sinifta ise girildi. Sonra Almanyaya erasmusa gidildi. Gitmişken oradan oturum alindi geri dönüp okul bitirildi. Bu sirada ayni firmada calismaya devam ettim ve arkasından okul biter bitmez Almanya'ya temelli tasindim ve ayni firmada yazilimci olarak calismaya başladım.

Benzer hedefleri olan veya herhangi bir seyi merak eden tecrübelerden yola çıkarak kendine yol arayan veya sadece motive olmak isteyen varsa buraya ya da özelden yazabilir. Elimden geldiğince yanıtlamaya calisacagim. Umarım herkes hedeflerine bir gün ulaşır.

• erasmustayken oturum izni nasıl aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • almanca öğrendiniz mi?almanca bilmeden almanyada yazılımcı olarak çalışmak mümkün mü

• Badmanner B kullanıcısına yanıt

Evet Berlin Frankfurt gibi uluslararasi şirketlerin cok olduğu yerlerde Ingilizce calışma hayatında cok yaygın. Ben öğrenmeye calisiyorum daha maalesef tam degil.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

Freemover diye bir program var onun üzerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.