Şimdi Ara

7 yıllık SSD'min CrystalDiskmark sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CORSAİR FORCE 3 120 gb SSD 2012 de almıştım bugün test yaptım ama bu değerler çok düşük geldi aidat64 testi daha yüksek neden bu fark hangisi doğru?
    Eğer düşük doğruysa neden bu kadar düşük sanki HDD olmuş benim SSD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı ssd var 2012 de almıştım foce 3 gt, senede bir yada iki senede bir yazılımından secure wipe yapıyorum hataları düzeltiyor ve performansı eskisine çeviriyor.

Adamlar sağlam ve hızlı ssd yapmışlar kapitalizme aykırı valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bende de aynı ssd var 2012 de almıştım foce 3 gt, senede bir yada iki senede bir yazılımından secure wipe yapıyorum hataları düzeltiyor ve performansı eskisine çeviriyor.

Sendeki test sonuçları nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bende de aynı ssd var 2012 de almıştım foce 3 gt, senede bir yada iki senede bir yazılımından secure wipe yapıyorum hataları düzeltiyor ve performansı eskisine çeviriyor.

Sendeki test sonuçları nasıl?
    Benim SSD aynısı galiba bendede var o yazılım ama doğru düzgün hiç denemedim faydası varsa yapıyım

• Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayadır test yapmadım işletim sistemi yüklü ve pek gerek görmedim son zamanlarda açıkçası ama en son geçen sene yaptığımda okuma 542mb, 512yazma görmüştü sanırım.
    Birde o secure wipe yaparsanız sssd içindeki herşeyi siliyor bilginiz olsun ona göre yapın, ben başka pc de yükleyip ssd yi takıp yapıyorum. Optimizeyi normal yapabilirsiniz ama.
  • Secure Erase yaptım sonuçlar yine aynı bişey değişmedi sende nasıl o değerler görünüyor anlamıyorum aynı SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 24 Haziran 2019; 17:8:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.