Bildirim
70-90k arasındakiler baksın bi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bilader bişi sorucam nasıl oluyorda ilk 20k lar 35 i 40 ı zor yaparken 90 bininci 32-33 net yapıyor bi yolu varmı bizde bilelim -
ygs 1 102k
mat 25
geo 10
fizik 22.5
kimya 21.5
biyoloji 17.5 obp 79
bende 50 55k arasi gelse halay cekicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ygs 2. 104k
Mat 27
Geo 11
Fiz 19
Kimya 17.5
Bio 18
Kaç olur bilemem sizce ? Bence 70k falan
Vay be 20 bindeyim 100 binler beni geccek nerdeyse.Sinav sonuclarini da ogeyi denetle yapip babaniza oyle verin hadi arv
her 90k olan bilgiisizlikden olmuyorki sen önce onu araştır öğren kıskanmakdan vazgeç sonra bu yolu araştır şimdi uza -
quote:
Orijinalden alıntı: bklmn
Bilader bişi sorucam nasıl oluyorda ilk 20k lar 35 i 40 ı zor yaparken 90 bininci 32-33 net yapıyor bi yolu varmı bizde bilelim
kardes sinavin butunu zor degildi sende biliyorsundur. Ayrica 80k daki adam da gerizekali degil ne bu kucumseme anlamadim.
kusura bakmada kazara 50 bin olursun anlarım 90k da olmaz -
Ygs1 55k lys mat 33.5 geo 5.5 fizik 8 kimya 14.25 biyoloji 17 obd 63 tahminen mf4 50-55k arasi bekliyorum
ya arkadaş sanki 40 50 dedik hayır yalan atsam elime ne geçcek gösteriş yapsam kime yapcam önceki senelere bak bi adamlar 50 binlereden 15-20 binlere çekiyor imkansız bişeymi yani -
Ne bu kiskanclik anlamadim ya bende diikkatimi cekti sen 30 kdan 80k ya gerilersen afedersin ama o o unun gerizekaliligi..90 K dan 20-30K ya gayette cekilebilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuçlar açıklannca ss licem sana ben 75k
mat 49-4 3 soru hatırlamıyorm
geo 21
fizk26-4
kimya 28-2
biyo 20-10
bak bu netleri sslicem sana açıklannca bende 75k ama olmadı ygs ypcak bişe yok fazla konuşma küçümseme olayını girme ben seni bi kücümsersem kafanı götüne sokarsın o yüzden uza burdan ygs de 20 k girdin diye kendini zeki zannetme lysde yapabiliyosan zekisin gerisi hikaye amk weledi seni -
adam matematiği 56 soru üzerinden çözmüş -
seninkine sokarız beraber merak etme -
49 4 yanlış kesn 3 soruyuda hatırlamıyorum varya cocuksun daha ben zaten okuyorum çok kıskanç cok fesatsınız 5 para etmez kişiliğiniz 5 para etmez karakteriniz daha oturmamız bir kaçınız hariç ygs de zeka belirlicek kadar aciz kısacası cocuksunuz neyse anlarsınız zamanla foto koyucam rahat olun bekleyin sadece -
(koyamadı) -
2015 lys bu sene olandan bahsetiyorum uzatma laf dalaşına girme bekle senn yaşnda kardşm küfür bile etmek istemiyorum saygıda istemiyorm beklemeyi bil sadece
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X