< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Verso, Citroen C4 Grand Picasso, Renault Grand Scenic, Ford C-Max, Peugeot 5008.
Öyle lodgy filan olmaz. Saçma sapan arabalara o parayı vermeyin. |
500L: 3 defa almaya niyetlendim, eski modellerinde kronik direksiyon kutusu arızasından çok bahsediliyor. 2017 makyajında düzelmiş fakat orada da sizin bütçeyi aşıyor.
C-max: 2008ini kullandım. Sizin bütçe ile 2012-2013 kasa alınır, sağlam binilir. Motor bakımları aynı motoru kullanan peugeot partnerden alınırsa uyguna gelir (ticari araç parçaları daha ucuz oluyor). Peugeot 3008: Şimdi ki aracım, otomatik düşünüyorsanız en risksiz araç bu (tek kavramanın vites geçişlerini umursamazsanız). 2010-2011 gibi alınabilir. Citroen c4 picasso: 3008 ile aynı altyapı, motor, şanzıman. Ben alacakken ikisini de takip ettim, önce temiz 3008 geldi, temiz c4 gelse onu alırdım. Dacia lodgy: Panelvanların her yıl muayene, belli yerlere girememe sorunundan dolayı çıkmış bir araç, dokkerın binek versiyonu neredeyse. Aracın yeni ve düşük km olması öncelikse alınır ancak. Toyota verso: Temizi bulunursa sorunsuz kullanılır. Son aracı alırken otomatik istemesem listebaşı verso idi. Mercedes b: Model çok düşeceğinden dezavantajlı. Renault scenic: Dizeli ekonomiktir ve konfor olarak klasik renault algısının üzerindedir. Temiz verso bulamazken temiz scenic bulunursa alınır. Eksik kalan varsa hatırlatın, kesinlikle araştırmışımdır. Boy 1.97 olduğundan mpv araçlar suvlardan daha kullanışlı geilyor. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Ekim 2019; 12:0:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Tensa Zangetsu -- 7 Ekim 2019; 19:1:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |