ßence Yakcaqın itemler +7 cleaver +7 horn +7 Fp +7 Chitin +7 Md gibi şeyler +8 olup middle class olanlarıda yakabilirsin +8 maul +8 wood staff gibi her basışta 3 tane yak öle bas derdim ama +3e kadar direk bas
Basacaksan bi kere +3 den sonraki her basışında aradan 1 gün geçsin ve geceleri lagsız boş serverlarda yap ..
+4 e basarken 1-2 +8 item yak yeter .. +5 e basarken 5 tane +7 fp 2-3 tanede +8 item yak . +6 yaparken 6-7 tane +7 high class item yak yada onlara yakın derecede , ve trina kullan .
quote:
Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__
quote:
Orjinalden alıntı: HaliKArnascı
clwer +7 flan yaksam geçer mi ?
ßence Yakcaqın itemler +7 cleaver +7 horn +7 Fp +7 Chitin +7 Md gibi şeyler +8 olup middle class olanlarıda yakabilirsin +8 maul +8 wood staff gibi her basışta 3 tane yak öle bas derdim ama +3e kadar direk bas
öle yapacam
+6 dan +7 ye basarken kesinlikle unique item yak glacier erenion,sword of the death gibi sonra trina ile +7 dene..
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
+6 dan +7 ye basarken kesinlikle unique item yak glacier erenion,sword of the death gibi sonra trina ile +7 dene..
tabi biraz zengin olmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
tabi biraz zengin olmak lazım
hayır bu unique ler para etmes
+1 den +3' e busla geç... Öteki gün +4 +5 yap tabii önden item yakarak ama trina önermem... öteki gün gece anvilin boş olduğu bi zaman git +8 fp yak 4 5 tane uniq. yak birde sod gibi... +7 içinde çok sağlam high class itemler ve uniq. yakman lazım... +7 chitin yak 5 6 tane sonra da 2 de uniq. yak ligh. erenion ve ya sword of dead vs. koy trinayı busu bas...
Ben xigenonda ki charda +6 basmıstım hemde ne item yakarak ne de trina kullanarak.Tamamen navildeki kırmızı ışıkları takip etmiştim.Şimdi lvl 62 yim daha çok var 70 e.olunca yine aynı taktigi deneyecem belki +5 ten +6 a gecirirken trina kullanabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme