Şimdi Ara

70 YTL KADAR STR GLAVİE CAR ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil car lazım arkadaşlar para hazır arkadaşlar to_be_opposite@hotmail.com

not;paranın yüzü sıcaktır

PARDON 80 VARMIŞ ORDA NEYSE CARIN DURUMUNA GÖRE FİKRİM DEĞİŞEBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifci815 -- 27 Aralık 2007; 1:29:44 >

• bnde xianda 55 lv str glavier var saitbilgili@turkgenclink.com ekle
  • 56 LVL WARİOR SATIORUM SERVER POSEİDON tunaguralp_w@hotmail.com ekle konuşalım ama bi 10-15 ytl daha olursa iyi olur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19977882/tm.htm
    76lvl str glavier fakat tek sorun gizli cevabı yok güvenebilrsen ucuza satarım.
  • Madem konu açmışsın benimde açmama gerek yok bulursan banada söyle
  • Mars server ında düşünürsen haberim olsun 42 lvl e kadar istediğin charı 3 günde yaparım... ismi buildi charın neyci olacağını cinsiyetini sen belirliyorsun...
  • troyda 60ytl'ye 46lwl str glavier var ilgilenirsen dudaktan.kalbe69@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamboyx

troyda 60ytl'ye 46lwl str glavier var ilgilenirsen dudaktan.kalbe69@hotmail.com

46 lvl 60 ytl?
    Msn adresinde dehşetmiş. 69falan.
  • yaw odinde 48 lvl(%92) daggeri 35 ytl ye bırakayım sana...

yalnız buildi biras sorunlu karsılayabilirsin rogue+warrior

icinde ölü tavsan+ 1 aylık %50 ticket + global war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigidoo -- 2 Ocak 2008; 18:07:45 >
  • Kaç lvl çar aıyon?
  • 51 lvl full str glavie var mercuryde 50 ytl bırakırım,66 lvl full str glavie var mercuryde 135 ytl "muraats@hotmail.com"
  • Kardeş İstersen 40 YTL 'ye 45 Lv Pacificde Full Str Glavier Fire Var .. Charın Oyun Parası Olarak Parası yok denilcek Kadar Az.. BanKada Süre Bitmiş Sincap.ve Bir 16 Lv sos 1.2 tanede Weapon Var. Ama Charın Skilleri Harika Msn :free_killer_94@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermopylai -- 5 Ocak 2008; 15:28:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.