Bildirim
700 bin tl ye dizel araç önerisi. 2014 ve yukarı varsa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Egea sedan veya sw 1.6 Multijet, urban-lounge donanım. -
2016 sonrası kia cerato bakılabilir.
Egea, astra J, auris, corolla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 26 Mayıs 2024; 12:30:41 > -
lodgy laureate 1.5 dci 90 5 kisilik mümkünse 2017 den önceki modeller. 2017 ile adblue başladı, adblue deposu ve sistemi arıza çıkartabiliyor.
-
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2017-otomatik-focus-orjinal-km-3-gunluk-indirimli-fiyat-1171673233/detay
-
Kaputtada bi işlem olsun istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
Kaputtada bi işlem olsun istemiyorum.Armutta sap, üzümde de çöp istemiyorum ama...
-
Olabilir. Kaputu değişen arabayı bedava versen almam. Alırım egea yada doblo. Belliki senin araban. Sor bakalım buralarda onu alacak kaç kişi var. Almıyoruz diye laf edemezsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 28 Mayıs 2024; 17:14:24 > -
Dizel corolla aradığın araç hocam -
en kötü dizel motorlardan biri. 1.4 dizel motor kimseye b sınıfı olmadıkça tavsiye etmezdim şahsen. c sınıfı için 1.6, d sınıfı için de 2.0'dan aşağı olmamalı dizel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X