Şimdi Ara

700 tlye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar günlerdir internette forumda geziniyorum fakat karar veremedim bi yerden artısı olan telefon diğer taraftan kaybediyo bende istediğim özellikleri yazıp tavsiyelerinizi beklemeye karar verdim. Öncelikle telefondan fazla bi beklentim yok fakat para vermişken dokunmatik olması kamerasınn iyi olmasını isterim. En önemli beklentim ise telefonun donmaması hızlı olması ve beni 4-5 sene idare etmesi. araştırdığım kadarıyla android işlemciye sahip olan telefonlar tercih ediliyo sanırım fakat tercih nedeni programlarnn fazla olması mı o kadar bi bilgim yok? benim aklımda araştırdığım kadarıyla lg p503 , samsung i5510 , samsung wave 723 , samsung s8003 , samsung s8500 var bu telefonlardan bazıları android sayesinde ön plana çıkıyo bazısı tasarımı olsun hızı olsun ön plana çıkıyo. aslında 700 tlye kadarda çıkmak istemiyorum daha uygun bildiğiniz telefon varsa paylaşırsanız sevinirm. şimdi özetlemek gerekirse ;

-dokunmatik olması ve şık bi tasarımı olması
    -kamerasının 5mp tercihim fakat diğer özelliklerine bağlı olarak 3mp olablir
    -mesajlaşmalarda donmaması dokunmatik yüzeyin iyi tepki vermesi
    temel şartlar.

yorumlarınızı bekliyorum bu konuya zaman ayırcağınız için şimdiden teşekkür ederim.

ayrıca yeni çıkacak ürünler samsung galaxy ace ve fit hakkında ne düşünüyorsunuz fiyatları ne civarında olur özellik olarak nasıllar onları beklemek daha mı mantıklı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23cem23 -- 26 Şubat 2011; 4:21:31 >

• 2.el Desire HD, milestone 2, x10 bunlara bi bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

2.el Desire HD, milestone 2, x10 bunlara bi bak :)
    LG P503 olabilir.Biraz daha fiyat arttırırsanız Milestone olabilir. İkinci el düşünürseniz DHD olabilir.
  • O fiyata x10 veya vivaz alınır samsung wawe de tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

O fiyata x10 veya vivaz alınır samsung wawe de tercih edilebilir
    Uzun vade için s8500 veya s8530 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Uzun vade için s8500 veya s8530 alabilirsin.

Alıntıları Göster
    hocam iphonede olabilir 2.el
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

hocam iphonede olabilir 2.el

Alıntıları Göster
    hepinize teşekkür ederim öneriler için =) fakat 2. el düşünmüyorum ve yani 700 limit aslında ama çok çok önerilirse 800e yaklaşabilirim. peki lg p503 hakkında düşünceleriniz neler ?? saydığım telefonlar arasında en çok öne çıkan hangi telefon ?? ya da 700 lirayı geçmeyen bu telefonlardan daha iyi bi telefon var mı ?? ve samsungun galaxy serisinden çıkmış ve yeni çıkacak ürünleri hakkında ne söyleyebilirsiniz android işletim sistemli olması onu tercih edilebilir kılar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23cem23 -- 26 Şubat 2011; 16:09:20 >

• Milestone alın bence o olmazsa p503
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Milestone alın bence o olmazsa p503
    samsung s8500 yani wave 2 yi de yazmışsınz..onu da düşünebilirsiniz..internette bazı sitelerde 750 tl ye kadar düşüyüor..kamerasının flaşlı olması ve performansının iyi olmasına dikkatinizi çekerim.
    onun dışında p503 android 2.2 işletim sistemiyle güzel ve şık bir telefon ancak kamerası flaşsız olduğu için sizi pek tatmin edeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

samsung s8500 yani wave 2 yi de yazmışsınz..onu da düşünebilirsiniz..internette bazı sitelerde 750 tl ye kadar düşüyüor..kamerasının flaşlı olması ve performansının iyi olmasına dikkatinizi çekerim.
    onun dışında p503 android 2.2 işletim sistemiyle güzel ve şık bir telefon ancak kamerası flaşsız olduğu için sizi pek tatmin edeceğini sanmıyorum.

peki p503 performansı nasıl acaba yani tek istediğim donmaması çok zorlicak şeyler yapmicam telefonda kamerası flaşsız olması bi eksi tabi fakat sanırım wave 2den daha ucuz sırf flaşsız die o kadar fiyat yüklensin istemiyorm
  • quote:

sony vivaz symbian işletim sistemli neden kötülüyolar bilmiyorm symbianı benm için önemli olan donma problemi olmaması bu sıkıntıyı symbianda yaşar mıyım acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23cem23

quote:

sony vivaz symbian işletim sistemli neden kötülüyolar bilmiyorm symbianı benm için önemli olan donma problemi olmaması bu sıkıntıyı symbianda yaşar mıyım acaba??

Alıntıları Göster
    güncel
  • Samsung Ace ;

Bütcene ve beklentilerine göre ,suan alabilecegin en iyi model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 27 Şubat 2011; 23:31:33 >
  • quote:

quote:

vivaz in islemcisi iyidir 720 mhz hiza sahipttir
    tavsiyee ederim nokianin symbianlari gibi donma kasma yapmaz
  • Bence de Galaxy Ace
    Android 800mhz 5mp kamera led flas, guzel tasarim
    Ben cok begendim acikcadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Bence de Galaxy Ace
    Android 800mhz 5mp kamera led flas, guzel tasarim
    Ben cok begendim acikcadi
    800 Tl verebilirseniz Acer Liquid E, 768MHz (1GHz underclock), 5MP, 3.5" ekran. Teknosa'da incelediğimde oldukça hızlı idi.

Kanada'da 2.2 çıktı, yakında buraya da gelin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

800 Tl verebilirseniz Acer Liquid E, 768MHz (1GHz underclock), 5MP, 3.5" ekran. Teknosa'da incelediğimde oldukça hızlı idi.

Kanada'da 2.2 çıktı, yakında buraya da gelin sanırım.

Alıntıları Göster
    hepinize teşekkür ederim tavsiyeler için ama sanırım vivaz türkiyede daha yayılmadı çünkü vatan teknosa vb. mağazalara henüz gelmemiş bilmediğim bazı internet sitelerinde 690 tl gibi bi fiyat buldum sadece. vivazın gelme durumuna göre ve fiyatlarına göre galaxy ace ya da vivazdan birini seçeceğim tavsiyelerinizdende yola çıkarak.

• quote:

hepinize teşekkür ederim tavsiyeler için ama sanırım vivaz türkiyede daha yayılmadı çünkü vatan teknosa vb. mağazalara henüz gelmemiş bilmediğim bazı internet sitelerinde 690 tl gibi bi fiyat buldum sadece. vivazın gelme durumuna göre ve fiyatlarına göre galaxy ace ya da vivazdan birini seçeceğim tavsiyelerinizdende yola çıkarak.

iki telefonunda birbirilerine karsi ûstûnlükleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

iki telefonunda birbirilerine karsi ûstûnlükleri var

aynen öyle fakat her iki telefonda benim için uygun burda biraz daha ağır basacak olan fiyat durumu olcak sanırım

• hayirlisi neyse o olsun hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.