Şimdi Ara

7000 Numarasından Ücretsiz Self Servis Hizmeti Verilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan bu gece 00:00 itibariye 7000 Müşteri Hizmetleri numarası 7048 Self Servis IVR'ına yönlendirilecektir.

Böylelikle 7000'i arayan aboneler artık Self Servis IVR ile karşılacaklar.Bu gece 15.04.2011 00:00 itibariyle 7048 ve 7000 IVR'ları ücretsiz olacaktır.

Ayrıca 7048 SMS servisinden selfservis sifre talepleri ve cihaz ayarları ücretsiz olacaktır.

Artık Self Servis IVR tanıtımlarında 7000 servis numarası kullanılacaktır. 7048 kullanım alışkanlığı olduğu için kullanılmaya devam edecektir.

• 7048'den şifre almak ücretsiz olmuşsa iyi olmuş. Çok saçma idi.
  • Sonunda oldu

7000 de iyi olmus :))
  • Bence;
    cep avantaj kalan dakikaları öğrenmezsek gerisi boş..
  • hele şükür diyorum artık. yeni şifre almak için ücret ödenen tek operatördü. bu arada 7048'e atılan sms ücretinde bi değişiklik oldu mu? bi keresinde tarife değiştirmek için 2 kez denemiştim. her seferinde 40 kr.

ekleme:
    deneme amaçlı şimdi aradım 40 kuruşum gitti yukarıdaki saat bilgisine iyice dikkat etmemişim. başlaycam şimdi 7000'ne de 7048'e de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 14 Nisan 2011; 18:55:31 >
  • Süper oldu belli ki sistem değişecek inşallah my vodafone'da köklü bir değisiklik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Süper oldu belli ki sistem değişecek inşallah my vodafone'da köklü bir değisiklik olur.

hadi inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madde 3 gerçekleşmiş oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_47618127/tm.htm
  • quote:

Süper oldu belli ki sistem değişecek inşallah my vodafone'da köklü bir değisiklik olur.

inşalaaaaah
  • quote:

Sakacidir benim arkadasim
  • 7048 aramak ücretsizmi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    7048'den şifre almak ücretsiz olmuşsa iyi olmuş. Çok saçma idi.

^+
  • evet arkadaşlar ücretsiz mi deneyen varmı?
  • Kullandim guzrl duruyor...

My vodafone sifresi ile islem yapabiliyoruz..

Fatura odemeden, guncel borc tutarina, ayarlardan internet paketi almaya kadar koymuslar
  • Dakikalara bakamadıktan sonra online hizmetlerde bu hizmette oldukça gereksiz ve boş Adam iphone'a bile uygulamayı yapıştırmış tek tıkla paketimizin 7 ceddini öğreniyoruz.İnşallah ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü yanlış çıkarır vodafone hem onlar paramızı kazanır hem de biz kazanırız tüketici olarak
  • herşey güzelde üst menüye dönemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster
    herşey güzelde üst menüye dönemiyorum :D

İlk kullandığımda hemen farketmiştim. Düzeltirler dedim ama halen "tık"yok bizimkilerde..
  • *140# serviside daha aktif hale gelmedi henüz.
  • Vodafone'un sitesinde hala ücretler yazıyor. 7000 ile ilgili bir şey göremedim. Kaynak belirtir misiniz? Bir de ücretsiz olduğunu teyit edebilecek biri var mı? Faturalı ve faturasız deneyen birileri?..
  • Denedim ucretsiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.