Şimdi Ara

7000 TL bütçeyle alınabilecek en iyi telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır telefon almadım. Güncel telefonlar hakkında hiç bilgim yok. Telefonum artık eski işlevini kaybettiği için de değiştirmek ve uzun bir süre daha telefon almamak istiyorum.

Ben samsung Note 10 ve xiaomi 10 arasında kaldım. Siz bu iki telefon arasında hangisini önerirsiniz? Orman Mühendisiyim. Şarj olayı benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kokoll K kullanıcısına yanıt
    Siz bu telefondan ne bekliyorsunuz önemli olan o, ne kullanıyordunuz ? Para kolay kazanılmıyor o yüzden ne istediğinizi belirtin lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oneplus 3t sonrası bir süre Xiaomi kullandım Mi8 Lite 4 kere ekran değiştirdim ekranı çok kolay kırılıyor ama ucuz olduğu için kendim 20$ a sipariş edip değiştirebiliyorum.Xiaomi telefonlar güzel fakat yazılım olarak Oneplus OxygenOs un çok gereisinde kalıyor Miui.

Şu an bende Oneplus 7T ile İphone 11 arasındayım.Burada forumdaş arkadaşalrın objektif yorumları çok faydalı olabilir.

Sosyal medya ağırlıklı güzel Foto ve video çekebilen 7000TL bütçe civarı şu an alınabilecek en iyi telefon hangisi acaba?
  • kamehame kullanıcısına yanıt
    Telefondan tam olarak ne bekliyorsunuz önemli olan o sadece güzel foto ve video ise iPhone 11 olabilir yurtdışı imkanı varsa s20 serisi olabilir ama snapdragon seri olan seri veya mi 10 - mi not 10 pro olabilir.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    uzun pil ömrü ,maillerde sorun yasatmaması şu an androidde bluemail kullanıyorum memnunum,Instagram'a foto veya video atınca androidde çok kötü gözüküyor fakat iphonelarda çok daha temiz ve net görüntü aktarılıyor bunun sebebi nedir?veya instagram ile stabil çalışan android telefon var mı?
    Hocam İntegral tamamen optimiszasyonla alakalı bir durum diğer sosyal medya platformları da öyle maalesef tüm androidlerde aynı sadece Samsung s20 serisi için bir anlaşma yaptık falan diyorlardı bileniyorum eğer sadece buysa iPhone 12 serisin bekleyin yada 11 alın geçin ama kararınızı hızlı verin çünkü 11 fiyatlarına yakında bir güncelleme bekleniyor.

• s20ler maalesef ülkemizde exynos dandik işlemcili getirtdiler kore ve amerika için snapdragonlu veriyorlar.Samsungdansa 7300 civarı siyah iphone 11 128gb bulursam kapayım dediğiniz dogru bu son dolar artışından güncelleme kesin yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İphone 11 en iyi tercih olacaktır....

• Hocam benim beklentim pili uzun gitsin, kamerası iyi olsun, uzun ömürlü olsun bir de donma falan yaşamayayım. Samsung cihaz kullandım birkaç sene sonra kasma donma yaşamaya başladım. Yani almışken iyisini alıp bir süre almamak istiyorum.
    Bana xiaomi 10 ve note10 önerdiler ama sizlerin farklı önerisi varsa öğrenmek isterim

• Ben en stabil Android'i oneplusta tecrübe ettim,MIUI kötü değil fakat hep bug oluyor mesela foto cektin galeriye foto çekimden girmiyor cihazı ingilizceye ayarliosun giriyor.İlla android diyorsan oneplustan sasma

• kokoll K kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bu bütcede alınabililecek en iyi telefon iphone 11 dir

• Iphone 11

• Xiaomi Mi Note 10 aöır geri kalan para cepte kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoll

Hocam benim beklentim pili uzun gitsin, kamerası iyi olsun, uzun ömürlü olsun bir de donma falan yaşamayayım. Samsung cihaz kullandım birkaç sene sonra kasma donma yaşamaya başladım. Yani almışken iyisini alıp bir süre almamak istiyorum.
    Bana xiaomi 10 ve note10 önerdiler ama sizlerin farklı önerisi varsa öğrenmek isterim
    4.5k ya s10lite alın geçin. istediğiniz telefonla karşılaştırabilirsiniz üstüne +1tl vermeye gerek yok başka telefon için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.