Şimdi Ara

7000 TL Monitör Hariç Tamamen Gaming Sistem tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 7000 TL bütçe ile tamamen oyun odaklı monitörsüz bir sistem toplamak istiyorum. 1 haftadır araştırma aşamasındayım. İlk defa böyle birşey yapacağım. Fazla bilgi sahibi değilim. Değerli önerilerinizi bekliyorum. Ve bütçemi biraz aşma şansım var 7500 TL en üst limit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemencamagac1 -- 8 Ağustos 2018; 12:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İntel tarafında;

i5-8400
    b360
    2x8 2400 veya 2666 ram
    GTX 1070
    240 SSD
    550W PSU

AMD;

ryzen 2600
    b450
    2x8 3000 MHZ ram (bütçe aşarsa 2666 da olur fark yaratmaz)
    Gerisi aynı

Bu kurda başka seçeneğin yok. 1080p de intel bir tık daha önde olur oyun odağında.
  • Nereden baksan güzel ülke.

http://prntscr.com/kg5jbf
  • Alın elinize 6000 tl nakit mis gibi 2 3 ay kullanılmış sistemler var 1080li. Şahsen ben kur uygun iken aldığım için sistemi satarkende uygun fiyata veriyorum. (Hafta sonu satılıyor) 2 3 ay kullanılmış üstünde toz olmayan gtx 1080 2700 tl ye satılırken sıfır 1070 almazdım şahsen. Yada 8400 yerine 8700 almak varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    hocam 2.el almam pek mümkün değil. 1- sistemi bulunduğum şehre taşımam büyük dert. 2- nakit olarak almayacağım. 3- fazla anlamadığım bir sektörde 2. el parçaları tek başıma temin etmem çok zor. sizin kadar tecrübeli değilim. yani iyi bir bilenle gidip incelemem gerekir diye düşünüyorum.
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    fiyatlar için hangi siteyi baz almalıyım ? vatan.mediamarkt bu parçalar için 7K dan fazla fiyat veriyor.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim. Ne yazık ki döviz bizi bunlara zorladı. Keşke geçen sene 10000 TL bütçe ayırıp son anda toplamaktan vazgeçmiştim. Büyük hata yapmışım. Ama şimdi toplamassam seneye bu zamanlar hiç toplayamayacağım için şimdi toplama kararı aldım. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7000 TL Monitör Hariç Tamamen Gaming Sistem tavsiye eder misiniz ?
  • egemencamagac1 kullanıcısına yanıt
    Vatan ve media.marktan uzak dur. Inventus. Itopya, eksen , teknobiyotik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

Vatan ve media.marktan uzak dur. Inventus. Itopya, eksen , teknobiyotik
    Sinerji önerir misiniz?
  • egemencamagac1 kullanıcısına yanıt
    Benim tecrübem yok ama genel anlamda herkes güvenilir demiş. Ben hizmet anlamında İnventus öneririm ama biraz pahalı oluyor bileşenler.
  • Sıfır toplamanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sahibinden ya da forumda temiz 3-6 aylık sistemlere yönebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah-ı Merdan

Sıfır toplamanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sahibinden ya da forumda temiz 3-6 aylık sistemlere yönebilirsiniz.
    1070 ekran kartlı önereceğiniz bir ürün var mı ? İzmir ve çevre illere yakın bir konumda.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-7-1700-msi-gtx-1080-oyun-bilgisayari-554464312/detay

İzmirde bu var mesela. İşi iyi bilen bir arkadaşla gidip denenip satın alınabilir. Sistemin tek eksiği ramin 8gb olması fakat 3000mhz olmasıyla 12gb lık ram etkisini gösterir gene de sisteme yetersiz.Siz daha detaylı şekilde ararsanız daha uygun sistemler de bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah-ı Merdan -- 8 Ağustos 2018; 20:49:32 >
  • hepsiburada indirimi var. ürünlere bugün için oradan bakabilirsiniz.
  • Bu kurda sıfır sistem kurmak çılgınlık.. Emin ol 7bin tl'ye kuracağın sistem seni tatmin etmicek. 2. El veya yurt dışı rma garantili ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. Forumda güvenilir güzel referanslı kişiler mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: soapmc

Bu kurda sıfır sistem kurmak çılgınlık.. Emin ol 7bin tl'ye kuracağın sistem seni tatmin etmicek. 2. El veya yurt dışı rma garantili ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. Forumda güvenilir güzel referanslı kişiler mevcut..
    Bu kurun 4-5 sonrası 7-8 bandı. 2019da hiç toplayamam. Ayrıca kur artınca 2.el de artmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soapmc

Bu kurda sıfır sistem kurmak çılgınlık.. Emin ol 7bin tl'ye kuracağın sistem seni tatmin etmicek. 2. El veya yurt dışı rma garantili ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. Forumda güvenilir güzel referanslı kişiler mevcut..
    Mesela hocam ?
  • muhammet_ka kullanıcısına yanıt
    Mesela ben demicem tabiiki de :) 2. El bölümünü araştırın bulursunuz uygun kişiler

• Hocam benim imzadaki sistem monitörlersiz ne kadar eder? 6 ay önce topladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 11 Ağustos 2018; 22:8:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.