Şimdi Ara

7000 TL Param var sizce nasıl bir yatırım yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7000 TL Param var sizce nasıl bir yatırım yapmalıyım ? Vereceğiniz desteğin ciddiyetine inandığım için böyle bir konu açmak zorunda hissettim kendimi ... Fikirleriniz için teşekkürler...

• altın al diyecektim ama acayip yükseldi çeyrek sanırsam 100 tl
  • Bence Euro al tekrar yükselmeden.
  • araba alınır o paraya
  • bana ver o parayı ben motor alayım. sana da taksitle 8500 tl olarak ödeyeyim
  • piyasayı takip et

üzerine birşeyler ekleyebilir
  • Büyük bir şehirdeysen ufaktan bir destekle kendine bir fırın aç, paraya para demezsin bence....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

araba alınır o paraya

+999

fiatta 3000 lira peşinatla kampanya var

elinekalan 4000 liranın 3000 inini bana verirsen 2mizde araba sahibi oluruz.Artan 1000 lirayada çelik cant takarız kanımca

• birader profilinde yasin gozukmuyor. egitim durumunu bilmiyoruz. evin var mi araban var mi bilmiyoruz. hayat tarzini ihtiyaclarini bilmiyoruz.

bu sekilde nasil bi yardim bekliyosun?

biraz bilgi verirsen, fikir verenler illaki cikacaktir. yoksa ustteki gibi makaraya alinirsin
  • Arabam var evim yok ... Yaş 28 ... Bekarım :) Taliplerimi bekliyorum :):):)
  • araban varsa yatırım için az bir miktar. biraz daha biriktir.
  • şöyle bir yatırım yapma:

!! Sakın borsaya girme !...
  • iddaya bas
  • Altının da Avro'nun da garantisi yok. En garanti iş bankadan likit fon almak. Her ay küçük de olsa getirisi oluyor. İş Bankası hesabın varsa internetten alım-satım da yapabiliyorsun..
  • bana sorarsan hic oyle sans islerine girme haydan gelen huya gider demis atalarimiz. ben bu lafin disinda bir durumla hic karsilasmadim.

yatir bi bankaya parani. calismaya devam et. hedefin ev almak olsun bana sorarsan

araba para is fln hepsi gecici seyler olabiliyor. ama bu devirde insanin evi olmasi demek en az aylik 500 lira kar demek.

arabayi sat gerekirse kredi cek ama bi ev al bence
  • iddaa da avrupa ligi finaline direk 2 bas at 1000 lira ,al 2700 lira.
  • Dönerci aç ciddiyim acayip para yapıyor özellikle okul yanında açarsan paraya para demessin
  • borsaya girip parayı yükseltmeye çalış ama şimdi değil piyasalar pek iyi durumda değil temmuz gibi gir parayıda 8000-9000 civarı yaparsın hem 30.000 kadar yapınca borsadan çekil ve hemen 20.000 tl hazine bonosu al 1 yıllık 10.000 le gene devam et 2 ay boyunca piyasa araştırması yap
  • bence korsan kitap işinde iyi para var tabi ucuza alacan ucuza satacan sürümden kazanacan 2. el kitap diye açarsan bulaşan da olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.