Şimdi Ara

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
18.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incubus

Megane 3 sport tourerlere baktınız mı? 62ye aldım ben dizel 1.5 dci otomatik. Çok memnunum.
    hiç bakmadım hocam megane lara sizinki kaç model ve ne zaman aldınız kaç km de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

1.6lardan bahsediyorum. 70bin verdikten sonra temiz bir auris bulursunuz. 1.33ler o paraya degmez, hem de otomatigi yok.

Alıntıları Göster
    1.6 lara bakmadım hocam hb olursa belki otomatikten feragat edebiliriz diye düşünüyorum ama herkes otomatik rahatlığı bir başka diyor
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    İnanın ki aklınızın bir köşesinde değil gözünüzün önünde olsun. D segmenti sadece genişliğiyle değil konforuyla bile B-C segmentini ezer geçer. Bu aracın karşısında aynı fiyata hangi araçlar var baksanıza bir.
  • aslantürk60 kullanıcısına yanıt
    Easy easy haram haram

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en!gma kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

ayda değil haftada hocam ayda aşağı yukarı 3000 km görürüm diye düşünüyorum bu da azımsanacak bir rakam değil maalesef

Alıntıları Göster
    Bakıyorum hocam. Egea tam c segment olmasa da c segment ihtiyaçlarını iyi oranda karşılayabilecek bir araç. Bir de bende de yeni her zaman yenidir mantığı biraz baskın. Ancak çok uzun yol yapıyor olmamdan dolayı çok temiz bir 1.6 132lik 2012 2013 civarı bir avensis bulursam fikrim değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hiç bakmadım hocam megane lara sizinki kaç model ve ne zaman aldınız kaç km de

Alıntıları Göster
    Alalı 2-3 ay oldu 108 bin, 2012 model privilege

• Astra j 1.3 dizel sport veya cosmo paket her türlü memnun eder. Bu araç için sorularınız olursa yanıtlayabilirim. Daha 1 ay önce komşumuz aldı değişensiz 60bin kilometrede 67000 liraya.
  • quote:

Hocam bunları düşünerek limit belirliyorum ben yani ikinci el olursa 65bin civarı hatta en güzeli 60bin ideal gibi duruyor bana

Alıntıları Göster
    bu mesajdaki arkadaş doğru söylemiş ,bak inan bize sonra pişman olma :)
    servis garantili falan hep hikaye ,ben araç aldığımda 1 sene daha garantisi vardı ve direkt gittim sanayide yaptırdım bakımlarını falan
    üstelik sanayide de garantili yapanlar var

insan ilk araç alacağı zaman heyecanlanıyor ,daha iyisi olsun istiyor ama milletle yarış falan yapmayı düşünmüyorsan hepsi seni gideceğin yere götürüyor
    60 bin bile bence çok ,hele ki 65 bin için dahi kredi çekecekseniz yazıktır

hiç değilse mümkün olduğunca ucuzdan başlayıp ,bu işleri biraz öğrendikten sonra daha yükseğine bakın
    gerçi araç aldıktan sonra bir daha para falan biriktiremezsiniz ya neyse ,bir ailenin yiyeceğinden çok yiyor araba

anlattığınıza göre zaten maddi durumunuz mükemmel değil ,sıfır araç alıp kapının önüne koyduğunuzda aklınız hep orada kalır ,gece uykularınız kaçar :)
    mecburen kasko yaptırıyoruz ama kaskoyu kullanırsak bu defa da bir sonraki kasko yenileme de çok yüksek primler çıkıyor
    yani bu konularda çok yönlü düşünmek gerekiyor

gerisini siz bilirsiniz biz uyaralım da :)

• quote:

1.6 lara bakmadım hocam hb olursa belki otomatikten feragat edebiliriz diye düşünüyorum ama herkes otomatik rahatlığı bir başka diyor

Alıntıları Göster
    1.33ler pek memnun etmeyebilir yokuslu yerlerdeyseniz. Otomatik trafigin akmadigi yerlerde baya rahat oluyor ama trafiksiz yerlerde cok da farki yok.
  • Google’a fiat egea yağ yakma sorunu yazarsanız. Almamanız için sizi ikna edecektir umarım.
    Ezber bozan diye çıktı milletin moralini bozdu sadece.
    Millet mahkemelik siz egea alayım diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NazımHikmetRan -- 11 Mart 2019; 19:55:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantürk60

Faize bankaya bulaşıp araba almayın paranız kadar araç alın, sonra paranızı biriktirin model artırın bin bir zorlukla kazandığınız helal paranızı faiz olarak bankaya kaptırmayın faiz apaçık haram kılınmıştır.
    kardes, 1500 yil once global ekonomi mi vardi?

devlet sana borclaniyor TL uzerinden. yoksa dolarla elin gyavuruna borclanip 3 kati fazlasini geri oduyor!

RTE nin en guzel beyani ... bazi kurallar guncellenmeli yani yeni cagi aciklamali seklinde.

sen bir insandan borc almiyorsun faiz....

sonucta o para isleniyor. bana gore oyle. lakin herkes kendinden sorumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-fluence-2014-model-665794097/detay
    Bu araç ile 2014 Peugeot 508 active karşılaştırılır mı şimdi?
    Edit:
    Linkini attığım araç ile fluence'in 2 model üstü talisman karşılaştırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 11 Mart 2019; 20:30:45 >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    şimdi tekrar bir inceleyip bakayım hocam madem öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Bakıyorum hocam. Egea tam c segment olmasa da c segment ihtiyaçlarını iyi oranda karşılayabilecek bir araç. Bir de bende de yeni her zaman yenidir mantığı biraz baskın. Ancak çok uzun yol yapıyor olmamdan dolayı çok temiz bir 1.6 132lik 2012 2013 civarı bir avensis bulursam fikrim değişir.

Alıntıları Göster
    hocam az sonra güncelleme yapmayı düşünüyorum eşimle de düşündük kararımız eğer sedan olursa otomatik hb olursa manuel de olabilir diye karar verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Alalı 2-3 ay oldu 108 bin, 2012 model privilege

Alıntıları Göster
    megane lara tekrar bakacağım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Astra j 1.3 dizel sport veya cosmo paket her türlü memnun eder. Bu araç için sorularınız olursa yanıtlayabilirim. Daha 1 ay önce komşumuz aldı değişensiz 60bin kilometrede 67000 liraya.
    hocam kaç modellerinden başlamalıyım bakmaya en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

bu mesajdaki arkadaş doğru söylemiş ,bak inan bize sonra pişman olma :)
    servis garantili falan hep hikaye ,ben araç aldığımda 1 sene daha garantisi vardı ve direkt gittim sanayide yaptırdım bakımlarını falan
    üstelik sanayide de garantili yapanlar var

insan ilk araç alacağı zaman heyecanlanıyor ,daha iyisi olsun istiyor ama milletle yarış falan yapmayı düşünmüyorsan hepsi seni gideceğin yere götürüyor
    60 bin bile bence çok ,hele ki 65 bin için dahi kredi çekecekseniz yazıktır

hiç değilse mümkün olduğunca ucuzdan başlayıp ,bu işleri biraz öğrendikten sonra daha yükseğine bakın
    gerçi araç aldıktan sonra bir daha para falan biriktiremezsiniz ya neyse ,bir ailenin yiyeceğinden çok yiyor araba

anlattığınıza göre zaten maddi durumunuz mükemmel değil ,sıfır araç alıp kapının önüne koyduğunuzda aklınız hep orada kalır ,gece uykularınız kaçar :)
    mecburen kasko yaptırıyoruz ama kaskoyu kullanırsak bu defa da bir sonraki kasko yenileme de çok yüksek primler çıkıyor
    yani bu konularda çok yönlü düşünmek gerekiyor

gerisini siz bilirsiniz biz uyaralım da :)

Alıntıları Göster
    hocam şimdi alınca dediğiniz gibi değiştirme sıkıntı yani o yüzden vergisi daha uygun yakıtı da daha az olacak bir araç almak daha mantıklı geliyor bana ama işte 40 bine alacağım araç beni tatmin etmeyecek daha eski olacak daha çok sanayiye gitme ihtimalim olacak vs vs bunlardan dolayı ben sıfıra yöneldim yoksa zaten ikinci el alıp geçecektim ama şuan da muhtemelen ikinci el bir araç alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

1.33ler pek memnun etmeyebilir yokuslu yerlerdeyseniz. Otomatik trafigin akmadigi yerlerde baya rahat oluyor ama trafiksiz yerlerde cok da farki yok.

Alıntıları Göster
    trafik olan bir yerde de değilim aslında hocam . yokuşlu bir yerde de değilim fakat illa ki tatile gideceğiz yani 1.33 lerden dolayı bana da söylenenler bunlar oldu ama kullananlarda var sonuçta diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.