Şimdi Ara

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
18.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: en!gma

hocam az sonra güncelleme yapmayı düşünüyorum eşimle de düşündük kararımız eğer sedan olursa otomatik hb olursa manuel de olabilir diye karar verdik

Alıntıları Göster
    Tarif ettiğiniz sedan araç;
    2013-2016 Toyota 1.6 Corolla 132bg, Cvt otomatik , LPG

Şehir içi 7.3 Lt/100 km
    Şehir dışı 4.6 Lt/100 km
    Ortalama 5.6 Lt/100 km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Google’a fiat egea yağ yakma sorunu yazarsanız. Almamanız için sizi ikna edecektir umarım.
    Ezber bozan diye çıktı milletin moralini bozdu sadece.
    Millet mahkemelik siz egea alayım diyorsunuz.
    hocam tüm araçlarda yokmuş sanırım ama boş olmasından kaynaklı zaten biraz uzaklaştım egea dan genede bir test sürüşü isteyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Tarif ettiğiniz sedan araç;
    2013-2016 Toyota 1.6 Corolla 132bg, Cvt otomatik , LPG

Şehir içi 7.3 Lt/100 km
    Şehir dışı 4.6 Lt/100 km
    Ortalama 5.6 Lt/100 km

Alıntıları Göster
    baktım da çok temizleri yok gibi baya pahalı hocam temizini bekleyip denk getirmek lazım
  • Gönlüne göre olur herşey umarım
    Sadece birşey söyleyeceğim

Kredi ile arac alırsan aklın araçta cok kalır biri çizer biri vurur cok gücüne gider
    Bu bende böyle oldu
    Bende böyle olupta sende öyle olmayabilir tabi

Borçlu arac almak bana hic yaramadı talihsiz kazalar oldu iki kere aracıma vurdular. Cok gücüme gitti , büyük kaza degil tek tesellim .

Kredi ile ev al ama araba alma derim .

• quote:

baktım da çok temizleri yok gibi baya pahalı hocam temizini bekleyip denk getirmek lazım

Alıntıları Göster
    Piyasası 70-80 bin lira,
    İyice gece gündüz pusuya yatarsanız iyi bişey denk gelir, yeni ilanlardan.

https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6/otomatik,yari-otomatik?a5_max=2016&a4_max=89999&sorting=date_desc&a5_min=2013&price_min=65000&price_max=85555#/

Not: sıfır km yeni Corolla cvt otomatik 100000 lira,

• en!gma kullanıcısına yanıt
    Hiç boşuna araba araştırma dediğim özelliklerde c5 yada 508 e git bak içine bin d segment in yerini hiçbirisi tutmaz. Benim ilk d segment arabam allah mecbur bırakmasın ama dahada bunun altına binemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben düşük model otomatik almak yerine yüksek model Manuel aldım. Tercih sizin tabi ki.

8.4 litre kışın 7.4 litre yazın yakıyorum şehir içi benzin ile gösterdiği. Size düz hesap söyleyim lpg 3.40 tan alınca 28 kuruş civarı yakıyor.

2012 üzeri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam teşekkür ederim lakin 600 km ayda bu en az 2500-3000 km olacak yazın daha da artacak yani yakıtı her konuda beni üzmemesi gerekiyor. bu araç falan çok gelir bana

Alıntıları Göster
    Uzun yolda D segmenti bişey yakmaz ki fabrika verisi zaten 5.2 LT.

• Egea focus yada astra kadar konforlu değildir mesela yalıtımı daha azdır ama kullanımı belki daha kolaydır ama aralarında eskisi kadar dağlar kadar fark yok

Egea 1.4 benzinli motoru performans olarak kötüdür ama lpg'de sorun çıkartmaz 6 vitesli olması uzun yolda işe yarar

git yetkili bayiyie egeayı dene hoşuna giderse alırsın
  • Fiat bravo baktınız mı ? 50-55 arası düzgün birşey bulabilirsiniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Gönlüne göre olur herşey umarım
    Sadece birşey söyleyeceğim

Kredi ile arac alırsan aklın araçta cok kalır biri çizer biri vurur cok gücüne gider
    Bu bende böyle oldu
    Bende böyle olupta sende öyle olmayabilir tabi

Borçlu arac almak bana hic yaramadı talihsiz kazalar oldu iki kere aracıma vurdular. Cok gücüme gitti , büyük kaza degil tek tesellim .

Kredi ile ev al ama araba alma derim .
    Hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepimiz için geçerli olur.
    Belki de talihsizlik tabiki ama benim düşüncem çektiğim bu yol biraz daha konforlu olsun yoksa bende kredi çekmek istemem ama işte gerçekten yorucu bir iş yolculuğum var

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Piyasası 70-80 bin lira,
    İyice gece gündüz pusuya yatarsanız iyi bişey denk gelir, yeni ilanlardan.

https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6/otomatik,yari-otomatik?a5_max=2016&a4_max=89999&sorting=date_desc&a5_min=2013&price_min=65000&price_max=85555#/

Not: sıfır km yeni Corolla cvt otomatik 100000 lira,

Alıntıları Göster
    Özellikle ikinci elde 65 i asmam zor gibi görünüyor ama bakarım bi genede denk gelirse neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Hiç boşuna araba araştırma dediğim özelliklerde c5 yada 508 e git bak içine bin d segment in yerini hiçbirisi tutmaz. Benim ilk d segment arabam allah mecbur bırakmasın ama dahada bunun altına binemem.
    508 e şöyle alıcı gözüyle baktım tipi oldukça hoş eğer uygun fiyata denk gelirse olabilir ama onun otomatik sanzumani ile ilgili bir arastirmam olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Ben düşük model otomatik almak yerine yüksek model Manuel aldım. Tercih sizin tabi ki.

8.4 litre kışın 7.4 litre yazın yakıyorum şehir içi benzin ile gösterdiği. Size düz hesap söyleyim lpg 3.40 tan alınca 28 kuruş civarı yakıyor.
    O zaman şehirlerarasi baya bir uyguna denk gelir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Uzun yolda D segmenti bişey yakmaz ki fabrika verisi zaten 5.2 LT.

Alıntıları Göster
    Motor büyük olunca hocam tıp olarak ama baya iyi araba ama işte 5.2 de benim için gene yüksek diğerlerine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

Egea focus yada astra kadar konforlu değildir mesela yalıtımı daha azdır ama kullanımı belki daha kolaydır ama aralarında eskisi kadar dağlar kadar fark yok

Egea 1.4 benzinli motoru performans olarak kötüdür ama lpg'de sorun çıkartmaz 6 vitesli olması uzun yolda işe yarar

git yetkili bayiyie egeayı dene hoşuna giderse alırsın
    İlk müsait zamanımda bunu yapacağım hocam arabayı bi kullanmak gerek belki içim atacak arabaya ve alacağız bilmiyorum ama şuan ikinci el e daha yakınım o kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Fiat bravo baktınız mı ? 50-55 arası düzgün birşey bulabilirsiniz tavsiye ederim.
    Hiç bakmamıştım hocam şimdi baktım dışarıdan astra j kasaya baya benziyor arkası falan biraz inceleyim arabayı

• Konuya 2 dk göz gezdirdimde millet kafayı sıfır araba ve fiat ile yemiş. Sıfır araç pişmanlık ve zarardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam şimdi alınca dediğiniz gibi değiştirme sıkıntı yani o yüzden vergisi daha uygun yakıtı da daha az olacak bir araç almak daha mantıklı geliyor bana ama işte 40 bine alacağım araç beni tatmin etmeyecek daha eski olacak daha çok sanayiye gitme ihtimalim olacak vs vs bunlardan dolayı ben sıfıra yöneldim yoksa zaten ikinci el alıp geçecektim ama şuan da muhtemelen ikinci el bir araç alacağım.

Alıntıları Göster
    kim söylemiş bilmiyorum ama bakımı yapılmış bir araç sık sık sanayiye falan gitmez
    neyse artık siz bilirsiniz hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.