Şimdi Ara

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
18.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaris çok küçük olur sanırım hocam aslında bize yeter ama işte gene de bir tık daha oturaklı bir şey olsun istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir sorun hocam çoğu araba şuan tüp uyumlu değil mi

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim yaris ve corsa olmaz hocam yani b segment ben istemiyorum açıkçası c segment olsun diyorum. Hanım da Manuel e alışır diye düşünüyorum çünkü otomatik sanzuman çok sıkıntı diyorlar ne bileyim problem yaşamak istemiyorum eger hb olursa Manuel de olabilir diye düşünüyorum artık

• Astra j kasa olabilir hocam

• en!gma kullanıcısına yanıt
    tüplü araba alıp başını ağrıtma al bir Citroën c5 rahat rahat bin.Uzun araştırmalar sonucu almış birisi olarak söylüyorum.Kesinlikle memnun kalırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

Bence konfora çok takma.

Sanayiye konforlu bir arabayla gitmenin artısı yok. Sıfır araba alma imkanın varsa düşünme bile.
    Bu konuda çok haklı olduğunuzu düşünüyorum hocam ama işte bir yanımda rahatlık diyor o riske değer mi bilmiyorum tabi şans belki iyi belki kötü bir araba denk gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Ben de araç alırken 33-35ten 90a çıkmıştım
    bizde de o gözüküyor hocam ama bizim max burası artık

Cvt-EAT6-g-tronic tarzı tam otomatik şanzımanlar sağlamdır aslında. Milletin bahsettiği EDC, DSG, ETG6 vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Madem şehirler arası gideceksi D segment Peugeot 508, 1.6 dizel alabilirsin 70 bine.
    D segment eşim çok büyük diye istemez gibi hocam
    Ama tabi aslında iyi olabilir bi egeanin yanında fark çok olur diye düşünüyorum

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    İlk baktığımda arabalara paramız olsa da c5 alsak diyordum hocam ama işler değişmeye başladı

Valla hocam egea alana kadar 70 lere varmadan 1.5 dci düşük kilometre fluence veya hatcback megane alin. Dci dsg kadar sorunlu değil hem modelli hem temiz hem de dolu bulursunuz hem de az yakar.

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    Kimi diyor dizel araba artık yok oluyor bakımları pahalı al benzin LPG bin kimi de sizin gibi düşünüyor hangisi doğru bilmiyorum inanın o kadar zor ki hangi arabayı alacağımıza karar vermek

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Cvt-EAT6-g-tronic tarzı tam otomatik şanzımanlar sağlamdır aslında. Milletin bahsettiği EDC, DSG, ETG6 vs.
    Focus larda kullanılan ps olan sanzuman bu dediğiniz mi oluyor hocam

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Meganelara hiç bakmamıştım hocam da bi bakayım. Fluense de tıp olarak hoşuma gitmiyor ama sorunsuz araba ise bakabilirim hocam

turkiyede kısa vadede dizel arabanın yok olması mümkün değil o konuda için rahat olsun. Tüp takılı olarak alıp kullanmış, benzinli alıp tüp taktirip kullanmış ve dizel arabaya geçmiş kullanmaya devam eden birisi olarak söylüyorum tüp le felan uğraşma ekonomik olsun diyorsan dizel al yada direk benzinli bin bence. Araba konusunda Citroën c5 yada peugeot 508 e bakmanı tavsiye ederim. Bu araçlar fiyatına göre aşırı lüks ve konforlu kesinlikle pişman olmazsın. İnsan lüks ve konfora çabuk alışıyor haberin olsun :)

• Focusla egea nın aynı olduğunu söyleyene diyecek bir şey bulamıyorum.

İkinci el.
    Çok sıfır takıntın olmasın bence. O fiyatlara garantisi devam eden temiz ikinci el dizel egea bulunur şu dar piyasa ortamında. 1.4 fire egea ve 1.3 dizel urban egea kullanmış birisi olarak hem yakıtta hem kullanımda hem de ikinci el piyasasında 1.3 daha üstün.

Tabiki değil.

• Benzinli focus ların şanzıman biraz sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Dizel 1.5 pws alabiliyorsan gözün kapalı al.

• Bende şu anda c5 ve linea var kesinlikle egea almanı tavsiye etmem bilirsin zaten linea ile ikisi amcaoglu oluyorlar :) Malzeme kalitesi Fiat in berbat bulaşmanı tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.