Şimdi Ara

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
18.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtube da inceleme videoları var izlemeni tavsiye ederim.2012 yada 2013 modelllerinden en full olanı sunruff lu, deri koltuklu ve navigasyonlu olanının çevrende varsa gidip bakmanı tavsiye ederim.Ben galeride gittim baktım içine bindim ve o an almaya karar verdim.Ama mutlaka deri koltuk sunruff ve navigasyonlusu olmalı diğer boş olanları o kadar etkilemiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    Burda herkes beğendiği ya da kullandığı arabayı tavsiye eder. Siz o tarafına bakmayın , hangi modellerde kronik sorun var hangilerinin otomatiği sorunlu. Bunlara bakın. Honda otomatik vitesi iyi diye rastgele honda alınmaz. Honda Jazz modelinin yıl olarak emin değilim ama 2008 -2011 yıllarındaki otomatikleri sorunluydu. Toyota da aynı sorun vardı.
    Burda çoğunluk 10 yıllık bmv tavsiye etse gönlünüz oraya kayar....
    İşyerimizde 2016 model dizel egea var. Şoförler yol tutuşunun kötü olduğunu söylüyor. Virajlarda biraz etmek gerek. Zamanla arabanın huyuna göre alışırsınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AURİS BAKABİLİRSİN
    sen sen ol bu parayı veriyorsan donanım olarak dolu paket bi araba al
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

Aslında haklısınız otomatikten vazgeçmemek gerekebilir. Sıfır araba alıp sonra arabanın vitesi elimizde kalabilir ama işte otomatik deyince bir tık daha risk artıyor ikinci elde diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Otomatik de
    Kuru kavramalı şanzımanlar yerine
    Yağlı şanzımanları tercih ederseniz
    Korkmanıza gerek kalmaz.
    Toyota’nın 1.6 veya 1.33
    multidraveS cvt şanzımanları ve
    Herhangibir tork konvertörlü 6 ileri tam otomatik şanzıman tercih edebilirsiniz.

• Hocam fanı olduğumdan değil kullanıcısı olduğumdan 508 öneriyorum. Evet çok geniş ama konfor olarak corolla ve linea-fluence-egea'yı ezer geçer:
    pazarlık isteyin. %99 düşer.
    C5 ise citroen'in D segmentindeki tankı, konfor olarak bir 508 değil. MCP şanzımanı biraz araştırın. ETG6 ve MCP 1-2 2-1 geçişlerinde sarsabilir. Fakat sağlam şanzımandır.
    C5'in piyasası ölü diye pazarlık payı isteyin. Yine dediğim gibi fiyatı düşürecektir.
    Genişliği bu iki aracında inanılmaz fazla. Yani eğer geleceğinizde çocuklarınızı taşıyacağınız kalıplı D segmenti araç bakıyorsanız bu ikisi size uygun gelecektir. Fakat dediğim gibi, 40'tan buralara geldiyseniz siz daha 85'lere çıkacaksınızdır. Unutmayın ki bazı bankalar halen 1.88'den taşıt kredisi veriyorken bazıları 1.40 civarlarında veriyorlar ve de yüz yüze konuşunca daha da uyguna getiriyorlar. Ve yine dediğim gibi vade farklarını ve sizin ödeyebileceğiniz vade miktarlarını hesaplayın.
    Her şeyi unutun şu cümleden sonra. Çünkü bunlar sadece bizim önerilerimiz. Sizin belkide hayatınızı kurtaracak, belki de ölümünüze sebep olacağız. O yüzden kalbinize esen arabayı almayı unutmayın. Fakat EDC-DSG şanzımana bu parayı dökmenizi tavsiye etmem. Eğer ki bu paraya ben DSG-EDC alırım derseniz 5 yılda en az 15.000 masraf çıkartabileceğini unutmayın. Mesela ben 90'a octavia alacaktım, iyi niyet garantisi olmadığı için almayı bıraktım ve illa patlayacak olan DSG şanzımanın 5 senelik masrafını arabaya koyarak 5 sene içerisinde eşit miktarda para ödeyeceğim bir araba aldım.

• Hocam kredi devreye giriyorsa tamamen sizin bütçenize göre hareket edin. Fiyat arttıkça ödeyeceğiniz miktar da artıyor daha iyi bir araca binmek için çekeceğin krediyi ödeyemeyeceksen bir manası olmaz bence. Önce rahat bir şekilde ödeyebilirsen alabildiğin en iyisini almanı tavsiye ederim

• Uzun süre ben de sıfır mı alsam yoksa ikinci el mi diye düşünüp durmuştum.
    Cevabı çok basit aslında. Eğer yakın çevrenizde geçmişini bildiğiniz satılık bir araç varsa onu tercih edin. Yoksa hiç düşünmeden sıfıra yönelin. Galerilere veya malum siteye hiç bulaşmayın bile
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    1.33 motor toyota corolla life paket yeni kasa zibil gibi var bu fiyatlara... İsterseniz paylaşayım örnek ilan.

670107085

• Burdaki yorumlara bakınca gülüyorum.. Hayatında arabaya binmemis tipler egea al diyo.. 70 bin para vereceksem manuel 2009 2010 dizel passat b6 kasa alirim.. Passatin efsane kasasi.. Arabaya bildiğini anlarsin.. Egea nedir yaa.. Toplum baskısindan kurtulun kardesim.. En son b6 passatimi 186.000 km de aldim 211.000 kmde sattim.. Tas gibiydi tasss.. Simdi 2015 b8 dsg passat aldim vallaha b6yi ariyorum.. 70 bin felan verilmez o egeaya felan.. Sırf millet aman sıfır hee felan desin diye araba almayin.. Keyif veren araba alin..

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Hiç düşünmeye sormaya bile gerek yok. Bu bütçede 1.6 benzin otomatik egea Lounge paket al geç. Kafan yıllarca rahat olsun
    Hem egea hem fiat hemde kafan rahat heee :)))

• 2.elde çakali cukali bitmez, her expertiz götürdüğünde adam dicek bilmiyordum ayrica expertiz parası, experin gözünden hata kaçsa alcan bozuk arabayi biton stress giden paraya yazık harcanan zamana yazık ben bile
    dusununce yoruldum

• quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

Burdaki yorumlara bakınca gülüyorum.. Hayatında arabaya binmemis tipler egea al diyo.. 70 bin para vereceksem manuel 2009 2010 dizel passat b6 kasa alirim.. Passatin efsane kasasi.. Arabaya bildiğini anlarsin.. Egea nedir yaa.. Toplum baskısindan kurtulun kardesim.. En son b6 passatimi 186.000 km de aldim 211.000 kmde sattim.. Tas gibiydi tasss.. Simdi 2015 b8 dsg passat aldim vallaha b6yi ariyorum.. 70 bin felan verilmez o egeaya felan.. Sırf millet aman sıfır hee felan desin diye araba almayin.. Keyif veren araba alin..
    2. el aldığın passatı sadece 25 bin km sürüp elinden cıkarmışsın. Taş gibiydi diyorsun. Benim arkadaş 2. el tır satın almıştı. Senin gibi az kullandı ve sattı. Şansa bak ki sattıkları kişide kısa zaman sonra o kadar çok masraf çıkarmış ki zavallı dert yanmış bizim arkadaşa. Yani 2. el şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: make up

2. el aldığın passatı sadece 25 bin km sürüp elinden cıkarmışsın. Taş gibiydi diyorsun. Benim arkadaş 2. el tır satın almıştı. Senin gibi az kullandı ve sattı. Şansa bak ki sattıkları kişide kısa zaman sonra o kadar çok masraf çıkarmış ki zavallı dert yanmış bizim arkadaşa. Yani 2. el şans işi.

Alıntıları Göster
    Tamam siifr egea al ben o kmyi 2.5 yılda yaptim kardes.. Kucuk yede yaşadığım için.. Yaşım 35 12 yasindan beri araba biniyorum biliyorum.. 1.6 fsisinden 1.4 tsisine 1.4 tsisinden tutta forduna opeline cliosuna bindim.. Yaklasik 30 40 araba binip ki icinde c180 3.20 5.20 passat clio astra megane doblo vs vs.. Araclar kullandim.. 2015 passat almamin tek sebebi highline kasasini çok begenmemdi.. B6 dan b8ede geçtiğime pismanim dedim.. Sen al sifir egeani bin güle gule.. Yasin kac ne tecruben var bilmem de bisi bilsen bu dediklerini emin ol demezdin..

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    70.000 TL ye 20 yaşında Mercedes var. Ama 300 bin km'de. Sağlamlık konfor güvenlik herşey var. Alır mısın. .
    Sıfır egeayı önerenleri anlamışsındır şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: düzgün17

70.000 TL ye 20 yaşında Mercedes var. Ama 300 bin km'de. Sağlamlık konfor güvenlik herşey var. Alır mısın. .
    Sıfır egeayı önerenleri anlamışsındır şimdi.
    Ben 10 yasinda passat diom sen 20 yasinda mercedes dion.. Sifir egea candir kardes al bin gule gule hadi..
    70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm)
    Hee bak kapımın önü benim passatda orda hava 7 derece ama clio sahibi silecek kaldirmis.. Niyeee bi halt bilmeden o clioyu almis bide silecek kaldiriyo silecekler yapışır diye :)) ben clioya binip o hareketi yapacak adam olamam.. Al sifir egea silecekleri kaldir.. Niyeee sifir degerli dimi :)) bu tip araclara binen tipler belli kardes.. Memur bunlar memur milyonlarida olsa binemez adam gibi arabaya parcasi pahali diye kapiss..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 11 Mart 2019; 0:56:26 >

• quote:

Hocam böyle diye diye 40 tan çıktık buralara
    zaten en büyük hatayı burada yapmışsın :)
    sen buradakilere bakarsan 200 bine çıksan dahi yine tatmin olmazlar
    ben 4 yıllık 2. el araç aldım ve şuan 10 yıllık oldu ,standart bakım ve değişimler dışında hiç sorun yaşamadım
    ki zaten şu zamana kadar hiç sıfır araç almadım ,niye alayım ?

kapının önüne attığımız ,güneş yağmur çamur ve gelen geçenin çizeceği bir araç için boşuna bir sürü para vermeye değer mi ?
    üstelik sıfır alınca hiç sorun olmayacağını mı zannediyorsunuz ?
    garantisi var diye mecburen yıllarca serviste bakım yaptırıp ,bir kucak para harcayacaksınız
    ayrıca hiç problem çıkmayacağını kim garanti edebilir ?

sıfır diye alınıp boyanmış ,kaza geçirmiş araçlar dahi gördük

hele birde ilk aracınız olacaksa mutlaka 2.el alın ama alırken mutlaka bu işlerde uzmanlaşmış kişilerle alın
    üstelik sıfır alsan ne olacak ,4-5 yıl sonra kimsenin yüzüne bile bakmadığı ,yaşlı denilen bir araba olacak
    bence krediye mümkün olduğunca hiç bulaşmayın ,zaten arabaya harcayacağınız bir yığın gider varken ,birde yıllarca kredi ödemeye kalkarsanız ne zevk alacaksınız o arabadan (gerçi artık zevk alacak ne yol kaldı nede park yeri ya neyse)

• 60 bine dolar alsan seçimden sonra zenginsin yemin ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp takınca garanti bozulmuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Peki hocam ps otomatik sanzuman konusunda bilginiz var mı aslında eşim de kullanabilsin diye ilk baştan beri focus hb ve otomatiklere baktık
    Focus otomatik o paraya benzinli olur anca. Kuru kavrama ps var onlarda da. Ben pek tavsiye etmem. Silkeleme sorunu var şanzımanda. Ayrıca motor pek lpgye gelmiyor. Otomatik focus alacaksanız dizel alın. Dizeldeki ps kuru kavrama değil. Yalnız o paraya focus 3,5 bulamazsınız. Benim tavsiyem dizel manuel bir focus 3 bakmanız yönünde. Hem performansı iyidir hem de yakıtı. Yalnız hbleri baya bir klostofrobik. Sedan neden düşünmüyorsunuz?

İlla otomatik derseniz 60-62 binlere fd6 civic lpgli de düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.