Arkadaşlar 72 ekran crt bir televizyon almayı düşünüyorum.Hangi modelleri önerirsiniz ?
Philips, Samsung veya Sony önerebilirim. Özellikle Philips ve Samsung so zamanlarda kaliteli ürünleriyle öne çıktı diyebilirim.
Beko aldım 72 ekran true flat, sehpası ile birlikte.... diğerlerine oranlar 300 ytl falan daha ucuzdu.. çok memnunum tavsiye ederim... kısaca çok kullanışlı menüsü ve yazılımı, çift skart girişi, çok güzel ses sistemi(spor,müzik falan seçebiliyorsun birde uzay efekti var 3d' ye yakın ses veriyor) vs... beko nun sitesinde ayrıntılı özellikleri var...
bilgine dostum. bende baya araştırdım birde sana tavsiye sakın ucuz diye carrefour'un tvlerinden alma patlarsın, ben patlıyodum son anda yırttım
sony 700 ytl ye bulabilirsin tabi 50hz olanını artı ispanya üretimi
72 ekran tv almayın almısken 82 alın yakında yayınlar degişecek ve 72 alanlar pişman olacak. yayınlar neden degişecek dreseniz artık lcd devri basladı ve lcd lerde 16.9 olarak cıkıyor bu yüzden 1-2 yıl içinde yayınlar degişecek bana gore. tv alırken bunu goz onunde bulundurun
82 ekran crt philips al derim ben..1800ytl.ye.... Philips 32PW9551 model nosu bir incele...
Fransız üretimi Philips lere bak.Çok güzel ve sağlam