Şimdi Ara

720p ve 1080p görüntülü filmleri dvd'ye çekme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şuan 11gb ve 8,5gb'lık film indiriyorum ve genelde indirdigim filmlerin boyutu bu civarlarda oluyor bunları dvd'ye çekip dvd player'larda izlemek istiyorum ama filmleri bölmede problem yaşıyorum daha dogrusu bilmiyorum nasıl bölücegimi söylermisiniz lütfen

• usb takıyosa playera ona at öyle izle bizde eski bi player var ona bile takılyo
  • usb girişi olsa bile büyük ihtimalle açmayacaktır dosyayı. Video dönüştürücü ile uygun biçime 576p çözünürlüğüne dönüştürmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

beyler şuan 11gb ve 8,5gb'lık film indiriyorum ve genelde indirdigim filmlerin boyutu bu civarlarda oluyor bunları dvd'ye çekip dvd player'larda izlemek istiyorum ama filmleri bölmede problem yaşıyorum daha dogrusu bilmiyorum nasıl bölücegimi söylermisiniz lütfen

Oncelikle DVD playerda acabilmen icin formatlarini degistirmen gerekir. HD videolari desteklemeyen DVD playerde acamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar için tşkrler ama ben filmlerin görüntü kalitesini düşürmeden izlemek istiyorum
    usb 8gb ayrıca yetmez yani
    bana dvd'lere nasıl bölecegimi söyleyebilecek olan yokmu aranızda nasıl yapıldıgını söylerseniz çok makbule geçer
  • yapmak istediğin şey malesef lg nin mkv destekli bir modeli dışında çoğu dvd player için olanaksız. Blueray player ve media playerleri düşün bence. Bu arada kesme ve düzenleme işlerini aşağıdaki programlarla yapman mümkün.
    Cyberlink Powerdirector
    Pinnacle Studio
    MAGIX Video deluxe
    Ulead VideoStudio
  • video dönüştürme programlarıda bayağı zaman aldırırı makinan çok güçlü olması gerekiyor... bazı video dönüştürücüleri 1 gb lık filmi 2 3 gb a kadar çıkarabiliyor çok iyi ayar yapılmassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

yorumlar için tşkrler ama ben filmlerin görüntü kalitesini düşürmeden izlemek istiyorum
    usb 8gb ayrıca yetmez yani
    bana dvd'lere nasıl bölecegimi söyleyebilecek olan yokmu aranızda nasıl yapıldıgını söylerseniz çok makbule geçer

BR rip in goruntu kalitesi hayli yeterlidir. Farki algilayacaginizi sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekür ederim yardımlarınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.