737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası RaiJintekyoutube NEW HIGH END HARDWARE FOR EVERYBODY - HARDWARE GONE WILD https://www.youtube.com/watch?v=NlrQS2yxYEk |
737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası
-
-
NZXT Manta'dan dün akşam itibarıyla bu kasaya geçtim. Giga Aorus X570 ITX anakart, Giga Aorus 2080S, H115i 280mm rad Sıvı kit... Sistem her düzeyde 20-25 derece daha serin çalışıyor ve fan gürültüsü neredeyse sıfırlandı. Tek yapmam gereken şey tüm bileşenler açıkta olduğu için tozlanmamalarını sağlayacak bir oda kullanımı. Teknobiyotik'te 80$'ın altındaki fiyatla aldım. Açıkçası müthiş bir ferahlık yaşıyorum. Çin'den zamanında 200TL verip aldığım AIGO 140MM 4'lü RGB fan seti de çok yakıştı.
-
malzeme kalitesi nasıldır bilmem ama şu dolar kurunda fena değil gibi fakat açık sistem olduğu icin toz ve ses durumu değişebilir yük altında çok daha ses yapar gibi...
-
nerede bu kablolar :))
-
Kalın alüminyum (kalınlığı ne az 5-6 mm gibi görünüyor). Mat fırın boya. Malzeme kalitesi gayet ikna edici.
-
Sabırlı ve emek isteyen kablo gizleme sanatı ile her şey mümkün.
Sistemin sessizliği için önce yüksek ısı üretmeyecek bir ortam kurup, sonrasında doğru fanları satın olmak lazım. Bendeki fanlar altı üstü AIGO. Noctua bile değil. Videodaki tıkırtılar aslında koltuğumun gıcırtıları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 26 Ekim 2021; 13:13:49 >
-
Kediler olmasa kaçırılmayacak fırsat.
-
zaten açık kasa, sıvı soğutmanın manası yok 6 borulu güzel metal bir soğutucuyu ben her zaman sıvı soğutmaya yeğlerim.
neden?
sıvı soğutmanın hava soğutmadan farkı mantıken sadece şu;
su fanlar ile soğur soğuyan su işlemciye temas eder. ani ısınmaları önler bir oyun render esnasında pek fark yaratmaz. e fan yine var gürültü konusunda fark yok.
neden ben elektronik bir ürüne ne olursa olsun damlama sızma ihtimali olan, ömürlü pompası olan komplike bir şey takayım ki?
bu dediklerim 500-600 tl'lik kaliteli bakır kullanılmış bir soğutucu için geçerli. sıvı soğutmam olmadığı için kasanın yanındaki 2 adet fan yeri olmayıp daha da ufaltılabilirmiş, estetik durmaz o yüzden sadece sıvı soğutma sahiplerine yarar bu ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X