Şimdi Ara

737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-paean-m-uzay-kasa-montajli-tempered-glass-micro-atx-performans-kasasi.html

737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans KasasıRaiJintekyoutube
    NEW HIGH END HARDWARE FOR EVERYBODY - HARDWARE GONE WILD
    https://www.youtube.com/watch?v=NlrQS2yxYEk

• NZXT Manta'dan dün akşam itibarıyla bu kasaya geçtim. Giga Aorus X570 ITX anakart, Giga Aorus 2080S, H115i 280mm rad Sıvı kit... Sistem her düzeyde 20-25 derece daha serin çalışıyor ve fan gürültüsü neredeyse sıfırlandı. Tek yapmam gereken şey tüm bileşenler açıkta olduğu için tozlanmamalarını sağlayacak bir oda kullanımı. Teknobiyotik'te 80$'ın altındaki fiyatla aldım. Açıkçası müthiş bir ferahlık yaşıyorum. Çin'den zamanında 200TL verip aldığım AIGO 140MM 4'lü RGB fan seti de çok yakıştı.

• malzeme kalitesi nasıldır bilmem ama şu dolar kurunda fena değil gibi fakat açık sistem olduğu icin toz ve ses durumu değişebilir yük altında çok daha ses yapar gibi...

• nerede bu kablolar :))

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Kalın alüminyum (kalınlığı ne az 5-6 mm gibi görünüyor). Mat fırın boya. Malzeme kalitesi gayet ikna edici.

• 737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası
    737 TL Raijintek PAEAN M Uzay Kasa Montajlı Tempered Glass Micro-ATX Performans Kasası

Sabırlı ve emek isteyen kablo gizleme sanatı ile her şey mümkün.

@xxxcem

Sistemin sessizliği için önce yüksek ısı üretmeyecek bir ortam kurup, sonrasında doğru fanları satın olmak lazım. Bendeki fanlar altı üstü AIGO. Noctua bile değil. Videodaki tıkırtılar aslında koltuğumun gıcırtıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 26 Ekim 2021; 13:13:49 >

• Kediler olmasa kaçırılmayacak fırsat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten açık kasa, sıvı soğutmanın manası yok 6 borulu güzel metal bir soğutucuyu ben her zaman sıvı soğutmaya yeğlerim.

neden?

sıvı soğutmanın hava soğutmadan farkı mantıken sadece şu;

su fanlar ile soğur soğuyan su işlemciye temas eder. ani ısınmaları önler bir oyun render esnasında pek fark yaratmaz. e fan yine var gürültü konusunda fark yok.

neden ben elektronik bir ürüne ne olursa olsun damlama sızma ihtimali olan, ömürlü pompası olan komplike bir şey takayım ki?

bu dediklerim 500-600 tl'lik kaliteli bakır kullanılmış bir soğutucu için geçerli. sıvı soğutmam olmadığı için kasanın yanındaki 2 adet fan yeri olmayıp daha da ufaltılabilirmiş, estetik durmaz o yüzden sadece sıvı soğutma sahiplerine yarar bu ürün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.