Şimdi Ara

75 'lik ford connect aldım pişmanım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 aralık 2008 günü ford'un geleneksel kdv indirimi yaptığı ayın son günü 75 ps'lik connect deluxe paket bir tane araç aldım ama açıkcası pişman oldum diyebilirim. alacak arkadaşlar kesinlikle 110 luk almasını öneririm.

• Pişmanlığının nedenini söylersen seviniriz tek sorun motor mu..
    ayrıca burdaki arkadaşlarla da sorununu paylaş..
    http://forum.donanimhaber.com/m_31018126/mpage_82/tm.htm
  • benim sorunum müzik sistemi ve motor. bana alırken 75 lik motor zamanla açılır performans kazanır dediler ama yaklaşık 5 ay geçti araba 7000 km de ama halen çok hantal. ayrıca müzik sistemi çok berbat evdeki el radyosu daha güzel çalıyor kapılardaki hoperlörler patlak gibi zaten arka hoperlörler duyulmuyor bile:((
    ben 2007 nisan ayında helvacıoğlu muğla bayisinden L350-120ps yeni transit aldım. bu aracı 2 yıl kullandım ve çok büyük haz duydum ve kullanırken çok memnun kaldım ve halen kullanıyorum. küçük binek araba olarak kango vardı bende değiştirme zamanı gelmişti diye düşündüm ve ford transitten böylesine memnun kaldığımdan dolayı ford connect almaya karar verdim. açık konuşmak gerekirse aracı biraz acele ile aldım. bana aracı alırken anlatılanları aktarıyorum. 2009 model 75 lik connectlerde motor yenilenmiş durumda önceki düz motorlar(tddi) artık kullanılmıyor. 75 lik motorlarda tdci modeline geçmiş durumda. piyasadan kulaktan dolma bilgilerle 90 lık modelin çok yaktığını duymuştum ve eski bir yazılım kullanıyormuş. 75 ve 110 luk modeller aynı motor ve yazılıma sahip sadece güç farkı var denildi. 110 luk motor seçeneği sadece glx kasalarda mevcut olduğundan ben aracı aynı zamanda ticari amaçlada kullandığımdan 110 luk glx modelin iç döşeme rengi yüzünden almak istemedim çok açık renkler mevcut. 90 lık modeli ise zaten eski yazılımı ve çok yakıyor denilmesi ile safdışı bıraktık kaldı geriye 75 lik model. tabi satan arkadaş 75 lik model ile aklımızda oluşan kuşkuları ne kadarda pazarlamacı taktikleri kullanarak gidersede sonuçta değişen birşey olmadı. marmaris gibi sıcak memlekette yaşıyorum klima hemen hemen herzaman açık oluyor. 75 lik motorda şehir tarifiğini düşünün artık. araba gitmiyor kalkışta stop edecek neredeyse vites değişimlerinde yığılmalar. kısacası paramızla rezil olduk 26.700 liraya peşin aldım aracı. bu arada sağlamlığına kesinlikle lafım yok ama esneklikte yok klasik ford:)

• Sizin anlattıklarınıza göre kandırılmışsınız ve yanlış bilgiler sonucunda yanlış bir araç almışsınız focus ların ses sistemi çok başarılı ama connect leri bilemiyorum arkalardan ses gelmiyorsa sesi biraz arkaya alın daha fazla ses gelmeye başlar ya da ses dağılımında bir yanlışlık olabilir..
  • İki yakın arkadasımın ford connect 'i var..2006 model ve 90 hp..İki aracıda defalarca kullandım ve seyahat ettim..Müzik sistemi kesinlikle çok kötü..Kaliteli bir mp3 çalarla teybi değiştirebilirsiniz..Standart tayp boyutuna gelmesi için ilave aparatı 5-10 liraya temin ediyorsunuz..
    Motora gelince kesinlikle gürültülü ve alt devirlerde çok cansız..süspansiyon çok sert..Amma velakin 75 hp lik motor ekonomi amaçlı dizayn edilmiştir..O kilodaki bir aracın elbetteki çok performanslı olmasını beklememek lazım..
    Ben de connect den pek hoşlanmadım,WW caddy o sınıfın tartışmasız en konforlu ve performanslısı..
  • yapıcak tek bişey var oda teyp ve hoparlörü yenilemek ve motora Chip tonight, performans filtresi gibi uygulamalarda bulunmak umarım etkisi olur bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 10 Haziran 2009; 9:22:31 >
  • Selam bende 2009 model 75 ps aldım daha yola çıkmadım ne kadar yakar 100 km de ortalama 8-9 litre yakar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.