Şimdi Ara

750-850.000 TL arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bütçem 700-850 arası araba bakıyorum baktığım marka modeller

Otomatik:

2022 Model Joy paket Clio 1.0 TCE

2022 Model i20 1.4 MPI

Manuel:

2023 Model Touch paket Clio 1.0 TCE

2021 Model Seat İbiza 1.0

2022 Model Polo 1.0

2022 Model Egea 1.4

Otomatik clio bana daha mantıklı geliyor 2 cam otomatik olması haricinde , bu fiyat bandında başka ne alınabilir?

• Manuel almak istersen Polo, otomatik istersen Clio'nun daha düşük modelli Touch paketine bak. Joy alma, aşırı boş.

• Manuel polo otomatik clio mantıklı ama touch paket app car play vs olan modellere bakın mutlaka 20-30 daha koysanız bulursunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şunu söleyeyim KİA nın değeri bilinmiyor. o civardaki kia araçların donanım ve tasarımına bak bir de fransızlara.bizde 12 senelik cerato vardı motor 400 binde idi tık yoktu,tabi güzel kullandığımız için,japon ve kore araçları temiz alındığında üzmez insanı.

• Kia Rio da olabilir listeye aldım

• https://www.sahibinden.com/s/YzDCVsDM

Seat Lion 1.0 Ecotsi Style Visio

Attığım ilandaki araç tramer sorgusumu koymuş+yetkili servis bakımlı düzenli 15k km de bakıma girmiş, 3 kazası var demiş üçününde araç kamera kaydı varmış araçları kasko ile yetkilide yaptırmış. Titiz adam aracı olduğunu düşünüyorum alınırsa bu adam gibi insanlardan araç alınır.

İlan sahibini tanımam favorimde araç ama kararsızım bu ara dükkan ev arsa mı alsam sıfır araç mı veya kredisiz direkt araç mı bu ilan hoşuma gittiği için atıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik 1.6 toyota auris, c segmenti, sorunsuz, masrafsız, konforludur, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, daha güncel modellere bakıyorum 2021-2023 arası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.