Bildirim
750 lira civarı 2.el bir makine almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eos-m -
Bulabilirseniz 550D ideal bir makine suan piyasada sifiri bulunmuyor sahibinden.com veya hayyam fark etmez ikisindende arastirin temiz makineler olabiliyor her ikisinde de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung nx3000e bakin derim 2. eli cok uygun ve her seyi ile fiyatinin ustunde bir makine. Bir de 45mm alirsaniz (250tl civarinda 2.eli) portrelerde istediginizi alirsiniz :)
bütçeyi 1000e çıkartırsam ne alabilirim 1200e çıkartırsam ne alabilirim peki 1000e çıkartabilirimde 1200e zorlarsam sıfır bi d100mü yoksa 2.el bir d700ümü tavsiye edersiniz
bide çok makine var hangisinin hangisinden ne üstünlüğünün olup olmadığını bilmek için baya bu sektörde bilgili olman lazım
elimde d70 var artık bununla çekmek istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 18 Ocak 2016; 10:45:44 >
-
yokmu -
O kadar genis bir fiyat araligi koymussunuz ki, 2.el olarak hersey tavsiye edilebilir.
Gunumuzde kotu makine yok zaten.
portre ve manzara cekecekseniz elinizdeki makineye bir tamron 17-50 alin yeterli.
panasonic gf5 alabilirsin 400liraya lensli satan görmüştüm geçen.
onun dışında 550d temiz bulursan alabilirsin.
bütçeyi çok yükseltmenin bence anlamı yok.
sonuçta alacaklarının hepsi crop olacak 2 kat fiyat farkına nasıl ne şekilde değme ihtimali olabilir ki ? -
-
Omd em5 ak bari taş gibi makina. Yada nex 7 bulabilirsin ben fotoğraf çekmek için 550d almazdım. Fotoğraf kalitesi bunların çoğunun aynı olacak seri çekim hızıdır oto fokustur vs aslında herkesin ihtiyaç duyacağı şeyler değil yani manzara çekeceksem beğendiğim bir aynasız üstüne manuel guzel lens alır kullanırdım ben.yani bana açılış hızıdır oto fokustur megapixeldir hatta iso performansı bile bir anlam ifade etmiyor. Seninki kumlanmış benim ki kumlanmamış seninki keskin benimki yumuşak gibi gereksiz işlerle uğraşmam fotoğraf çekeceksen hoşuna giden eline yakışan her zaman yanında taşıyabileceğin birşey al. Kullanmaya başla.
Bu fiyatlara 550D gibi makinalar alıp kit lensle kullanmak yerine; Fuji x20 Sony Rx100 gibi kendinden hızlı lensli compact makineleri kullanmayı tercih ediyor ve öneriyorum ben.
Elinizdeki makineye bir lens alabilirsiniz, yok illa body de değiştirecem diyorsanız benimde elimde Sony A55 + 17-50 mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X