Şimdi Ara

75000-85000 arası dizel otomatik veya manuel araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Geceler 75-85 bin tl arası araba arayışına girdik dizel ve sedan olucak otomatik veya manuel sorun değil km si en fazla 10 bin km olmak şartıyla arıyoruz veya sıfır tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler

• Burada sırayla bütün sedan C ve sonra ben olsam D, hb C, ağzına kadar dolu eski kasa önerisi vs. duyarsınız. Giulietta - a3 - 1 - a180 - V40 - Golf - vs. kavgalarından biri ya da birkaçına da rastlayabilirsiniz.

Bence bayilerde C Sedan 0 km. 2015, özellikle plaka takılmış araç arayın. 75-85'e bulmanız çok olası. İkinci el değer kaybı farkı da çok azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 5 Mart 2016; 22:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citröen C5
  • Skoda octavia dizel otomatik mantikli olabilir

• C5 kasası eski kaldı gibime geliyor sanki ve çok ağır 1.6 motor verimlimi süpheleniyorum octavia güzel seçenek ama vw nin skandalı patlayınca soğudum aynı motor çünkü ve şu plaka takılan ve bayilerde satılan araçlardan focusa denk geldim 7-8 bin tl ucuzuna sizce Ford focus 1.6 tdci 115 ps titanium nasıl veya otomatik titanium teşekkürler hepinize
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde Focus benzinli otomatik hb var. Onun dışında bayilerde inceleme ve yol tutuş övgüsü dışında bilgim yok açıkçası.

Sanırım sizin bilginiz ve ilginiz de var. Satışlarında hb ölü Sedan canlı duruyor. Söylediğiniz araç sedan ise neden olmasın?

Ama Ford'da ek donanım ile müşteri yolma olayı da var. Ona dikkat etmenizi öneririm.

• aynen biraz araştırdım donanımı yeterli geldi titaniumun ve yol tutuşu ile çok övgü aldım testlerden olsun forumlardan olsun sedan olucak kesinlikle ya bayide 84 bin çekiyolar 1.6 dizel sedan düz vitesi titaniuma 2000 km de 74 bin tlye buldum aynısını iyi gibi geldi fiyatı bide galerilerde 7-8 bin tl düşük fiyatlı sıfır kmli görüyorum filo araçları deniliyor ama filo araları nasıl oluyor hiç bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insignia ceed focus
  • hocam focusa iyice yöneldik gibi siz önerirmisiniz focusu sedan düz dizel titanium veya cidden bundan iyi diyebileceğiniz focus tarzında sedan dizel bir araba
    Aralarında görünen 10.000 fark pazarlıkla tatmin edici şekilde azalirsa sıfırın yeri ayrı. Durum tersi olursa da fiyat farkı çok etkili olur tabii. Ben ilkini acemice, ikincisini de az tecrübeli olarak iki tane firma arabası aldım ama kendi firmalarından. Biri 90.000km benzinli Kia Cerato, diğeri 81.000km dizel Lancia Delta. Alırken motorlarına baktirmadim bile. Onlardan kim daha iyi bilebilir ki dedim

Ama yine de dikkatli olmak her zaman iyidir. Ana firma olması da güven için ekstra iyidir.

• ford focus 1.5 tdci otomatik sedan titanium bayide 91 bin tl galeri 84 bin tl ye koymuş 0 km diyor bunun ne gibi farkı olabilirki bu kadar bariz fiyat farkı neden olsun bir türlü aklım almıyor bayideki 2016 model galerideki 2015 model yinede bu kadar fiyat farkı olurmu bayideki 83-82.500 bırakır yani :)
    508 de güzel araç hocam titanium full alırsanız focus tadından yenmez
  • Focusun yol tutuşu olsun iç sesi olsun performansı olsun hakkında bilginiz varmı peki ?
    Galeri derken şahıs sanırım? Ford bayii galerisi değil dii mi?

Öyle ise şu olabilir: Filo satışı ile bayağı bir ucuz alınmış olabilir. Zaten 2016 gelmeden önce 2015 bireysel müşterilerine o fiyatlara satılıyordur.

Kendi galerisi ise zaten o fark normal hatta yerine göre az bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 5 Mart 2016; 23:06:27 >
  • Aynen şahıs galerisi işte filo arabasında bi eksiklik olurmu şüphe içerisindeyim 82 bin tl gibi bir fiyatla almayı düşünüyorum o arabayı ama fordun otomatik şanzımanı daha yeni oldugu için aklımda düz vitese kaymıyor değil yani
    Galeri sahibi biri az kullanılmış bir yeni aracı orijinal sıfır diye satmaya kalkacak kadar salak olamaz sanırım. Üzerindeki taş izleri, kaputu açınca kullanım kirleri, km.si vs.

Ama indirim oranı avantajı, işlerin beklentileri gibi gitmeyip alınan aracın fazlalık olması gibi sebeplerden alınmış olmalı. Nasıl olsa kâr eder satarım rahatlığı da olunca. ..

Motor, vites kısmı hem iyi bilmediğim hem de Focus'u tanımadığım için yorum yapmamın doğru olmadığını yerler. Benden bu kadar. Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

• Çok teşekkür ederim iyi geceler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.