Şimdi Ara

7500den MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih robotundan baktığımda içime sinen gönül rahatlığıyla yazabileceğim bi şey bulamadım ve fikir danışmak istedim.ODTÜ makina istiyodum ama altıbinle kapattığı için şansım yok gibi.Bazi unilerde bilgisayar tütüyor ama bilgisayarda ilgi alanım degil çünkü hep masa başı.Boyle biraz daha hareketli işler hep hoşuma gitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odtu makina dusuk ihtimal ama mumkun.bu yilki kontenjanla 2013 de 7190 ile ve 2014 de 6900 ile kapadi.bu sene de muhendislik kontenjanlari cok artti.odtu makinadan yuksek puanlilarin kontenjani toplamda 100 falan artti.2015 in 6020 ile kapadigina bakma yani.makinanin kontenjanlari artti.

Ama genede gelme ihtimali dusuk oldugundan odtu makinadab sonra itu makina yaz bence

• Benimde aklımda itü makina var ama çevreye söylediğimde puanını heba etmiş olursun dediler ve beni soğuttular açıkcası.Bide makina maaşları düşük falan dediler alternatif dal bakinmaya başladım.

• Şu puanını heba edersin diyen (afedersin) gerizekalilari boşver. Makinaya her sene 2000 3000 den gelen adamlar gerizekali bunlar akilli. Ayrica hareketli işlerden bahsediyorsan inşaatı da dusunmeni tavsiye ederim.

• Kimler giriyo oralara artık şu puan heba etme işini bırakın inanmayın tavan puanlara bakın kimler girmiş görün itü makinaya ortalarda girersin zaten önemli olan bölüm itü makina da gayet kaliteli bi yer

• Tıp yaz

• Tıptan aşırı derece soğudum.Ben Müh yazıcam dediğimde tıp var sen gerizekalı mısın gözüyle bakan insanlar yüzünden.Insaatda sahada çalışırsan hareketli bölüm oda bi köşede duruyo aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe'de Mühendislik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mühendislik istiyorsan yaz ama ben pilotajı da düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: aranofsky

Mühendislik istiyorsan yaz ama ben pilotajı da düşün derim

O da mantikli ama bi arkadas universiteden sonra 22bin euro verip 1yil egitim alcam dedi.. ne kadar dogru bilmiyorum.

Yani 4yil sonra piyasa ne alemde olur bilinmiyoken cift meslek sahibi olmak daha mantikli..

Bu arada du muhendislikte maasi dusuk lafini söyleyenlere yol vet lan bu ne.. Itu mezunu 2 kisi biri 7k maas aliyo, bitisi 2k maas aliyo.. Tamamen bireysel bi olay.. 100k lik okulda okuyon sonuc olarak.. Bos bos insanlarin laflarini dinleme seviyosan bi mesleği maasin oneni kalmaz, zaten hak ettigini alırsın. Boyle meslek secilmez

• Siz diyince bi araştırdım ufak çaplı hiç aklımda yoktu aslında.pilotajliktan mezun olduktan sonra goz kusuru falan ortaya çıkarsa yada vücutta problem oluşursa 4 sene boşa gitmesinden korkuyorum.

• Odtu havacilik ve uzayi da dusunebilirsin ya da itu endustri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.